Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Lejligheder

Ledige lejligheder til leje

14635 boliger fundet
Aarhus
AarhusKøbenhavnAalborgOdenseRandersHorsensViborgKoldingVejleEsbjergSilkeborgFrederikshavnFredericiaHolstebroHerningSkiveSlagelseHillerødHaderslevHjørringNyborgAabenraaGrenaaSvendborgÅrslevRoskildeSolrød StrandNæstvedØlstykkeOdderSkanderborgBrønderslevHobroGreveHelsingørThistedRingstedRingkøbingAssensGrindstedKøgeSønderborgTønderVardeFaaborgKorsørKjellerupMiddelfartNykøbing MStøvringVodskovDronninglundSæbyNykøbing FEspergærdeRyAabybroHadsundGråstenHedenstedHolbækLemvigPandrupStruerIkastLøgstørSkjernDianalundKertemindeSorøStenløseVråBrandeChristiansfeldSkalsBjerringbroBørkopBrammingBrovstFrederikssundNakskovRøddingAalestrupBrædstrupFarumVidebækGistrupHammelRingeRoslevTjeleAarsAarupBillundFarsøHaslevHørsholmLangeskovNibeNordborgRudkøbingGlamsbjergHelsingeMariagerRungsted KystStegeSundsVojensBirkerødEngesvangGiveHirtshalsJuelsmindeØlgodSøndersøTarmBindslevFredensborgHadstenNivåNykøbing SjPræstøSakskøbingSindalSønder OmmeStore HeddingeTårsEbeltoftEjbyFjerritslevFrederiksværkGaltenHjallerupHurup ThyJellingKalundborgKarup JLøgumklosterLunderskovØrbækOtterupRøndeStorvordeTinglevVejenVinderupBlokhusBrørupFaxeGudmeHalsHumlebækLøgstrupRødbyRødkærsbroSkævingeUlfborgAns ByBrobyHolstedØstbirkStenlilleTommerupTørringTylstrupVamdrupVejle ØstVembVordingborgAulumBordingGillelejeGlumsøHanstholmJerslev JLangåSvenstrup JThemThorsøThyholmTimTølløseVildbjergBorupBredstenFårevejleHavndalHemmetHøjslevJyderupKibækNimtofteNørre SnedeRødekroSnedstedToftlundAgerskovAllingåbroAsaaDaugårdEgtvedFerritslev FynGjerlev JGjernGræstedGramHavdrupHøjerHornsyldKokkedalKolindLøsningPadborgRibeSnertingeStenstrupStoholm JyllTrustrupVestbjergVester SkerningeAgerbækAllerødBrenderup FynBroagerBylderup-BovEjstrupholmFårvangGadbjergGedvedHaderupHornsletKarlslundeKlarupKlovborgKongerslevKrusåLåsbyLøkkenLundbyMorudNøragerØrstedØstervråRønneRyslingeSkårup FynSkibbySlangerupSpøttrupTerndrupUldumUlstrupVadumVandelVissenbjergVorbasseAnsagerÅrreAugustenborgBjæverskovBogenseBredebroFrøstrupGandrupGislevGørlevGredstedbroHaarbyHellebækHesselagerHøngHornbækHørveHvide SandeKværndrupLemmingLille SkensvedMelbyNørre AabyNørre NebelNystedOureOutrupRanumSaltumSamsøSkærbækSkagenSkambySkørpingSnekkerstenSønder FeldingStore MerløseStubbekøbingSydalsUllerslevVongeÆrøskøbingÅlbækÅlsgårdeArdenAsnæsAuningBækkeBækmarksbroBælumBalleBarritBjertBlommenslystDalmoseDronningmølleDybvadEskebjergFanøFårupFlemmingFøllenslevFrørupFurGelstedGislingeGlesborgGørdingGrevingeHampenHenneHerlufmagleHolmegaardHovedgårdHundestedHundslundHvalsøIdestrupJægersprisJerslev SjællandJyllingeKariseKarrebæksmindeKirke EskilstrupKirke HyllingeKlippingeKnebelKvistgårdLem StLyngeMariboMarstalMøldrupMunkeboNyrupØrum DjursØster AsselsRødvig StevnsRønnedeRudeRynkebySjølundSkælskørSøllestedSørvadSpentrupSpjaldSporupStakrogeStoubyStrøbySvinningeTappernøjeTikøbTistrupTranekærUgerløseVeflingeVejstrupVeksø SjællandVemmelevVesløsViby SjællandVigViuf
14635 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
5 vær. · Lejlighed · 153 m²
København K, Store Kongensgade
5 værelses lejlighed på Store Kongensgade i København K udlejes
5 min. siden
25.000 kr.
...
Side1af 814

Lignende annoncer

Populære søgninger
 • Delevenlige lejligheder
 • Lejligheder med altan
 • Delelejligheder til leje
 • Møblerede lejligheder til leje

Find ledig lejlighed til leje hos BoligPortal

Her på siden finder du det samlede udvalg af lejligheder til leje hos BoligPortal. Udvalget spænder både bredt og opdateres løbende. Således er BoligPortal den oplagte indgangsvinkel for dig, der ønsker at finde en lejelejlighed. Vi er nemlig den største lejeboligportal i Danmark med et bredt geografisk udvalg.

For dig, der er på udkig efter noget mere specifikt, har du også gode muligheder for at finde det hos os. Find for eksempel delevenlige lejligheder , møblerede lejligheder til leje eller lejligheder med altan via vores portal.

Er du interesseret i andre boligtyper end lejligheder?

Siden her dækker over lejligheder landsdækkende, men er du åben for at bo til leje i en anden boligtype, finder du gode muligheder for dette via vores portal. Du kan vælge mellem at få vist boligannoncer for værelser , huse , rækkehuse eller lejeboliger generelt – sidstnævnte er relevant for dig, der er åben for alle typer af boliger til leje.

Er du ældre eller studerende, kan du også finde lejligheder, der henvender sig til netop dig. Find for eksempel seniorboliger eller studieboliger til leje på vores portal.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejlighed hos BoligPortal

I din jagt efter den rette lejlighed til leje hjælper vi dig godt på vej, så du hurtigt, nemt og effektivt kan komme i mål. Lær mere om dette med følgende redskaber og fremgangsmåder til din søgning:

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

Vi anbefaler, at du anvender vores filtreringsmuligheder, som du finder i venstre side, når du ønsker at gøre din søgning overskuelig og præcis. Du kan blandt filtrere efter størrelse eller pris på husleje, hvilket er relevant for dig, der ønsker at finde en billig lejlighed. Har du specifikke krav til længden af din lejeperiode, kan du også filtrere efter dette.

Mulighederne for filtrering er mange, og med den godt sammensatte filtrering, der stemmer overens med dine krav i forbindelse med at leje lejlighed, slipper du for at gå på kompromis i jagten på den helt rette lejelejlighed.

Opret BoligAgent og find hurtigt lejlighed hos BoligPortal

Når du har fundet frem til en filtrering, der giver mening for din videre boligjagt, kan du aktivere en gratis BoligAgent for din søgning. Det er smart, da du med en BoligAgent fra BoligPortal ikke længere aktivt behøver at holde øje med siden, men i stedet vil modtage besked over mail, hver gang nye lejligheder matcher dine kriterier.

Udfyld dine kriterier i filtreringsmulighederne i venstre side, og aktivér derefter din BoligAgent i den orange boks øverst. Sørg inden da for at være skarp på dine filtreringer, så du modtager besked om præcis den type ledige lejligheder, som du er interesseret i.

I hvilket område af Danmark skal du finde lejlighed?

Uanset om du drømmer om en billig lejlighed tæt på naturskønne områder eller tæt på byliv og uddannelsesinstitutioner, finder du det hos BoligPortal. Ved du allerede nu, at du er interesseret i en ledig lejlighed et bestemt sted i landet, kan du afgrænse din søgning til dette område ved at skrive byens navn i søgefeltet øverst.

Lej en lejlighed i en bestemt by, som du har planer om at flytte til, eller tag et kig på vores lejligheder i nogle af de større byer nedenfor:

 • København er fuld af gode lejligheder, og der er løbende udskiftning i alle byens dele. Det er dog populært at slå sig ned her, så slå koldt vand i blodet i din jagt efter den rette lejlighed i København .
 • Aarhus er især en by for studerende, men ligegyldigt hvad din livssituation er, finder du mange gode muligheder for at slå dig ned i en charmerende lejlighed i denne lille storby. Find lejlighed i Aarhus og byd dig selv velkommen i smilets by.
 • Odense er for dig, der ønsker en central placering i landet. Slå dig ned i eventyrenes hjemsted i en lejlighed i Odense , og nyd godt af livet tæt på alt.
 • Aalborg omtales hyppigt som Nordens Paris, og med en lejlighed i Aalborg får du da også nordjydsk charme for alle pengene.

Find lejlighed i lige præcis den by, du drømmer om, og start et nyt kapitel i dit liv. Ligegyldigt om du leder efter en lejlighed ledig nu eller senere, kan vi hos BoligPortal være startskuddet.

Føl dig tryg, når du søger lejlighed hos BoligPortal

Find lejlighed til leje hos BoligPortal og føl dig tryg fra start til slut gennem processen. Vi prioriterer din sikkerhed og tryghed, og sørger for at facilitere disse emner på en række centrale punkter:

 • Vi validerer løbende alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. Med disse manuelle godkendelser kan du altid vide dig sikker på ægtheden af den enkelte annonce, så du med ro i maven kan tage kontakt til relevante udlejere.
 • I forbindelse med din færden på siden passer vi godt på dine data. Det gør vi i overensstemmelse med GDPR, så du og dine data kan komme sikkert igennem processen omkring leje af lejlighed.

Hvis lejligheden er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Der findes mange muligheder for at finde den rette lejlighed i Danmark. Støder du på den helt rette lejlighed, der er en smule for stor eller dyr, kan den i mange tilfælde også vise sig relevant. Det gælder især for dig, der er åben for at bo sammen med andre: Via BoligPortal kan du nemlig gratis udleje et eller flere værelser og på den måde skære i omkostningerne til husleje.

Når du udlejer værelser i din lejlighed via BoligPortal, hjælper vi dig godt igennem udlejningsprocessen. Vi har i den sammenhæng udviklet en række digitale services, som hjælper dig med at få styr på de praktiske detaljer.

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som gør det muligt for dig at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde din næste lejlighed hos BoligPortal

Vi ønsker dig mange gange held og lykke med din jagt efter den rette lejlighed til leje hos BoligPortal. Uanset dine ønsker og behov, er vi sikre på, at du nok skal finde den helt rigtige hos os.

Har du på noget tidspunkt i løbet af din søgning spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp står vi klar til at hjælpe dig i vores kundeservice. Kontakt os over mail, chat eller telefon, så hjælper vi dig med kompetent viden om lejelejligheder og vores portal.

Held og lykke med boligjagten!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play