Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Lejligheder

Ledige lejligheder til leje

13.462 boliger fundet
København
KøbenhavnAalborgAarhusOdenseRandersHorsensViborgKoldingVejleEsbjergSilkeborgFrederikshavnFredericiaHerningSkiveHolstebroSlagelseHaderslevKøgeHjørringAabenraaGreveIkastRingkøbingHobroHolbækHillerødNyborgOdderKorsørRoskildeSvendborgNæstvedGrenaaTønderAssensHørsholmVardeStruerBrønderslevLemvigRingeVordingborgHadsundSorøFrederikssundKjellerupLøgstørNykøbing MDronninglundØlstykkeSolrød StrandSønderborgFaaborgTuneGistrupHelsingørMiddelfartSæbySkanderborgBjerringbroBrandeRingstedBrammingAalestrupGråstenKertemindeEspergærdeHedenstedPandrupVamdrupNykøbing FSkjernAarupHjallerupBirkerødChristiansfeldHelsingeVodskovAabybroGlamsbjergHirtshalsRibeRøddingSkælskørOtterupRudkøbingHadstenHammelLangeskovNibeTinglevAarsFredensborgGrindstedHavndalTjeleVojensHalsHanstholmHaslevLangåSundsToftlundVejle ØstAllingåbroBrovstFaxeGiveNordborgØlgodRoslevStøvringThyholmVembVildbjergBrædstrupDianalundDybvadFrederiksværkGramHurup ThyNakskovStubbekøbingThistedVejenVidebækBogenseBordingBørkopBrobyFarsøGaltenGedvedKirke HyllingeLøgumklosterNivåNørre NebelPadborgRungsted KystRySkalsTørringVråAulumBlokhusEgtvedEjbyFarumFjerritslevHumlebækKalundborgKarup JKibækLøgstrupNystedØstbirkRanumSommerstedSønder FeldingSpøttrupThemThorsøTimAllerødAnsagerBrørupEbeltoftGjernGræstedHesselagerKokkedalKværndrupLiselejeRødkærsbroRøndeSindalSkørpingSøndersøStore HeddingeStorvordeTarmUlfborgAgerbækAns ByÅrslevAsaaBælumBillundFanøFerritslev FynHøngHornbækKolindKrusåLøsningLunderskovNørre AabyØstervråRødbySakskøbingSkærbækSkibbyStenløseTappernøjeTommerupVadumVestbjergViby SjællandVissenbjergVorbasseArdenBarritBindslevBredebroDaugårdEngesvangFårvangFuglebjergGedstedGillelejeGjerlev JGørdingHarboøreHolstedHornsletHvalsøJellingKariseKlovborgKongerslevMariagerMunkeboNøragerNykøbing SjØrbækPræstøRødekroRuds VedbyRyomgårdSkårup FynSønder OmmeSpjaldStegeStore MerløseStoubySvenstrup JTerndrupThyborønTurebyUldumVinderupÅlsgårdeAsnæsBlommenslystBryrupEgernsundFårupGandrupGelstedGislevGredstedbroHejlsHerlufmagleHøjslevHornsyldHundslundLundbyLyngeMarslevMøldrupMørkeØrnhøjSaltumSkævingeSkambySnedstedSnertingeSørvadStenstrupTårsTrustrupTylstrupUllerslevVester SkerningeVongeAgedrupAgerskovAllingeAlmindAnholtAsperupAuningBækmarksbroBorupBøvlingbjergBredstenEbberupEjstrupholmFaxe LadepladsFrørupGadbjergGadstrupGlumsøGrevingeGudmeHaarbyHårlevHejnsvigHellebækHemmetHøjerHolmegaardHorbelevHovedgårdHundestedJerslev JJordrupJyllingeKalvehaveKarlslundeKirke EskilstrupKirke SåbyKnebelKvistgårdLåsbyLejreLemmingLøkkenMariboNimtofteNørre AlslevNørre SnedeNyrupØster AsselsOureRask MølleRegstrupRønneRudeRynkebyRyslingeSjølundSnekkerstenSøllestedSpentrupStenderupStenlilleStoholm JyllStrøbySuldrupSydalsTikøbTistrupTjæreborgTølløseToreby LTranekærVæggerløseVandelVeflingeVeksø SjællandVestervigVigVipperødViuf
13.462 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 71 m²
Sønderborg, Helgolandsgade
6.200 DKK1 time siden
...
Side1af 748
Populære søgninger
 • Delevenlige lejligheder
 • Lejligheder med altan
 • Delelejligheder til leje
 • Møblerede lejligheder til leje

Find ledig lejlighed til leje hos BoligPortal

Her på siden finder du det samlede udvalg af lejligheder til leje hos BoligPortal. Udvalget spænder både bredt og opdateres løbende. Således er BoligPortal den oplagte indgangsvinkel for dig, der ønsker at finde en lejelejlighed. Vi er nemlig den største lejeboligportal i Danmark med et bredt geografisk udvalg.

For dig, der er på udkig efter noget mere specifikt, har du også gode muligheder for at finde det hos os. Find for eksempel delevenlige lejligheder , møblerede lejligheder til leje eller lejligheder med altan via vores portal.

Er du interesseret i andre boligtyper end lejligheder?

Siden her dækker over lejligheder landsdækkende, men er du åben for at bo til leje i en anden boligtype, finder du gode muligheder for dette via vores portal. Du kan vælge mellem at få vist boligannoncer for værelser , huse , rækkehuse eller lejeboliger generelt – sidstnævnte er relevant for dig, der er åben for alle typer af boliger til leje.

Er du ældre eller studerende, kan du også finde lejligheder, der henvender sig til netop dig. Find for eksempel seniorboliger eller studieboliger til leje på vores portal.

Hvorfor skal du vælge, at leje en lejlighed?

Hvis du søger en lejlighed til leje, er dette fuldt forståeligt. Denne boligform er nemlig forbundet med en lang række af fordele. Overordnet er det en fleksibel og omkostningseffektiv måde at bo på, som også medfølger en høj grad af frihed. Nedenfor kan du læse tre fordele, som gør det ekstra attraktivt for dig at gå på jagt efter en lejlighed:

1. Stor grad af fleksibilitet

Hvis du er vild med frihed og fleksibilitet, så er en lejlighed til leje helt ideel for dig. Her får du reelt muligheden for, at tilpasse din bolig ud fra den nuværende situation du står i.

2. Fri for vedligeholdelse

En anden fordel ved en lejelejlighed er, at du ikke selv skal stå for vedligeholdelse. Du skal hverken bekymre dig om reparationer eller dyre regninger, som følge heraf.

3. Ingen forpligtigelser

En af de mest attraktive ting ved at leje en lejlighed er, at du undgår en masse forpligtelser. Du kan flytte, når det passer dig og er ikke tvunget til at blive boende i en lang årrække. Her kan du blandt andet udnytte muligheden for, at afprøve nogle forskellige områder og byer.

Hvad bør du overveje, inden du lejer en lejlighed?

Når du vil finde din kommende lejlighed til leje, er det vigtigt, at du har gjort dig nogle overvejelser og ikke bare tager det første og bedste. Nedenfor har vi samlet en række faktorer, som du bør tænke over. På den måde finder du med større sandsynlighed også en lejlighed, der matcher dine ønsker og behov.

1. Beliggenhed

Det er naturligvis vigtigt, at du overvejer hvilken beliggenhed du ønsker, for din kommende lejlighed. Her kan du tænke over, om der er et særligt område eller by, hvor du ønsker at bosætte dig. Det kan også med fordel overveje, om lejligheden skal ligge tæt på de steder, som du ofte besøger. Dette kan eksempelvis være, hvis det er vigtigt for dig, at være tæt på indkøb, skole eller offentligt transport.

2. Størrelse

Det er en god idé at overveje hvor meget plads, du ønsker og har brug for. Har du nogle specifikke krav i forhold til antal værelser eller kvadratmeter? Dette er vigtigt, hvis du gerne vil finde en lejlighed, som hverken er for stor eller hvor der tværtimod ikke er den plads, som du har brug for.

3. Pris

Tænk også over, hvor meget du ønsker at betale i husleje. Det er vigtigt, at du vælger en lejlighed, som ikke overstiger dit budget. Så sammenlign hellere huslejepriserne inden, du vælger den endelige lejlighed.

4. Faciliteter

Du bør også vurdere med dig selv, om der er nogle specifikke faciliteter, du ønsker din kommende lejelejlighed skal have. Det kunne eksempelvis være en opvaskemaskine, vaskemaskine mv. For at du kan blive glad for dit nye hjem, bør du tage stilling til, om enkelte faciliteter er altafgørende for dig.

5. Lejekontrakt

Inden du sætter dig fast på en specifik lejlighed, bør du altid gennemlæse lejekontrakten grundigt, inden du underskriver. Her bør du sætte dig ind i diverse vilkår og betingelser, der er knyttet til lejemålet, så du har styr på dine og udlejerens rettigheder og forpligtelser.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejlighed hos BoligPortal

I din jagt efter den rette lejlighed til leje hjælper vi dig godt på vej, så du hurtigt, nemt og effektivt kan komme i mål. Lær mere om dette med følgende redskaber og fremgangsmåder til din søgning:

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

Vi anbefaler, at du anvender vores filtreringsmuligheder, som du finder i venstre side, når du ønsker at gøre din søgning overskuelig og præcis. Du kan blandt filtrere efter størrelse eller pris på husleje, hvilket er relevant for dig, der ønsker at finde en billig lejlighed. Har du specifikke krav til længden af din lejeperiode, kan du også filtrere efter dette.

Mulighederne for filtrering er mange, og med den godt sammensatte filtrering, der stemmer overens med dine krav i forbindelse med at leje lejlighed, slipper du for at gå på kompromis i jagten på den helt rette lejelejlighed.

Opret BoligAgent og find hurtigt lejlighed hos BoligPortal

Når du har fundet frem til en filtrering, der giver mening for din videre boligjagt, kan du aktivere en gratis BoligAgent for din søgning. Det er smart, da du med en BoligAgent fra BoligPortal ikke længere aktivt behøver at holde øje med siden, men i stedet vil modtage besked over mail, hver gang nye lejligheder matcher dine kriterier.

Udfyld dine kriterier i filtreringsmulighederne i venstre side, og aktivér derefter din BoligAgent i den orange boks øverst. Sørg inden da for at være skarp på dine filtreringer, så du modtager besked om præcis den type ledige lejligheder, som du er interesseret i.

I hvilket område af Danmark skal du finde lejlighed?

Uanset om du drømmer om en billig lejlighed tæt på naturskønne områder eller tæt på byliv og uddannelsesinstitutioner, finder du det hos BoligPortal. Ved du allerede nu, at du er interesseret i en ledig lejlighed et bestemt sted i landet, kan du afgrænse din søgning til dette område ved at skrive byens navn i søgefeltet øverst.

Lej en lejlighed i en bestemt by, som du har planer om at flytte til, eller tag et kig på vores lejligheder i nogle af de større byer nedenfor:

 • København er fuld af gode lejligheder, og der er løbende udskiftning i alle byens dele. Det er dog populært at slå sig ned her, så slå koldt vand i blodet i din jagt efter den rette lejlighed i København .
 • Aarhus er især en by for studerende, men ligegyldigt hvad din livssituation er, finder du mange gode muligheder for at slå dig ned i en charmerende lejlighed i denne lille storby. Find lejlighed i Aarhus og byd dig selv velkommen i smilets by.
 • Odense er for dig, der ønsker en central placering i landet. Slå dig ned i eventyrenes hjemsted i en lejlighed i Odense , og nyd godt af livet tæt på alt.
 • Aalborg omtales hyppigt som Nordens Paris, og med en lejlighed i Aalborg får du da også nordjydsk charme for alle pengene.

Find lejlighed i lige præcis den by, du drømmer om, og start et nyt kapitel i dit liv. Ligegyldigt om du leder efter en lejlighed ledig nu eller senere, kan vi hos BoligPortal være startskuddet.

Føl dig tryg, når du søger lejlighed hos BoligPortal

Find lejlighed til leje hos BoligPortal og føl dig tryg fra start til slut gennem processen. Vi prioriterer din sikkerhed og tryghed, og sørger for at facilitere disse emner på en række centrale punkter:

 • Vi validerer løbende alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. Med disse manuelle godkendelser kan du altid vide dig sikker på ægtheden af den enkelte annonce, så du med ro i maven kan tage kontakt til relevante udlejere.
 • I forbindelse med din færden på siden passer vi godt på dine data. Det gør vi i overensstemmelse med GDPR, så du og dine data kan komme sikkert igennem processen omkring leje af lejlighed.

Hvis lejligheden er for stor, kan du fremleje et eller flere værelser

Der findes mange muligheder for at finde den rette lejlighed i Danmark. Støder du på den helt rette lejlighed, der er en smule for stor eller dyr, kan den i mange tilfælde også vise sig relevant. Det gælder især for dig, der er åben for at bo sammen med andre. Via BoligPortal kan du nemlig gratis fremleje dele af din lejlighed og på den måde skære i omkostningerne til huslejen.

Benyt vores gratis digitale services, når du skal fremleje dele af lejligheden

Når du fremlejer et værelse eller dele af din lejlighed via BoligPortal, hjælper vi dig naturligvis igennem processen. I den forbindelse har vi udviklet en række digitale services, som er helt gratis for dig, og som hjælper dig med at få styr på de praktiske detaljer:

 • Du kan med vores digitale lejekontrakt nemt oprette og udforme en juridisk korrekt lejekontrakt. Vores digitale lejekontrakt er fyldt med sikre løsninger, som sparer dig tid, og sørger for, at du minimere dyre fejl.
 • Hos BoligPortal hjælper vi dig også med at udføre et digitalt flyttesyn . Dette er et professionelt og brugervenligt værktøj, som hjælper dig med udførelsen af en indflytningsrapport og en fraflytningsrapport ved flyttesyn.

Held og lykke med at finde din næste lejlighed hos BoligPortal

Vi ønsker dig mange gange held og lykke med din jagt efter den rette lejlighed til leje hos BoligPortal. Uanset dine ønsker og behov, er vi sikre på, at du nok skal finde den helt rigtige hos os.

Har du på noget tidspunkt i løbet af din søgning spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp står vi klar til at hjælpe dig i vores kundeservice. Kontakt os over mail, chat eller telefon, så hjælper vi dig med kompetent viden om lejelejligheder og vores portal.

Held og lykke med boligjagten!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play