Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Delevenlige lejligheder til leje

Delevenlige lejligheder til leje

4.607 boliger fundet
4.607 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 78 m²
Aarhus C, Hjortensgade
10.250 DKK8 timer siden
...
Side1af 256

Find ledig delevenlig lejlighed hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores samlede udvalg af delevenlige lejligheder til leje – men hvad betyder delevenlig lejlighed egentlig? Kort fortalt dækker delevenlighed over, hvorvidt lejemålet lægger op til at blive delt af flere, der ikke nødvendigvis kender hinanden tæt eller er i et forhold: Det vil sige, at der typisk skal være minimum to værelser ud over køkkenet.

Vores udvalg af delevenlige lejligheder dækker bredt, og her vil du kunne finde noget til enhver smag. Udvalget opdateres løbende, og eftersom vi hos BoligPortal er de største i landet inden for lejeboliger, har du gode chancer for at finde din næste delevenlige lejlighed hos os.

Hvis du er interesseret i noget specifikt, er BoligPortal også din indgangsvinkel. Hos os finder du for eksempel overblik over studieboliger , møblerede lejligheder til leje og lejligheder med altan , som kan være relevante for dig, der er på udkig efter det rette delevenlige lejemål.

Er du interesseret i andre boligtyper end delevenlige lejligheder?

Siden her dækker over lejligheder til leje, der er registreret som delevenlige. Der findes dog flere forskellige indgangsvinkler til den rette delebolig, så sørg for at holde dig åben overfor forskellige muligheder gennem din boligjagt.

Når du er på jagt efter en delebolig, kan du med fordel tage et kig på vores generelle side for lejeboliger , hvorefter du kan tilvælge, hvorvidt den skal være delevenlig, i venstre side. Du kan også vælge at tage et kig på vores sider for lejligheder , værelser , huse og rækkehuse . Især værelser kan være relevante for dig, der er åben for at flytte ind i et eksisterende bofællesskab.

Sådan finder du hurtigt og nemt en delevenlig lejlighed til leje

Hos BoligPortal gør vi din søgning efter den rette delevenlige lejlighed lettere. Vi brænder nemlig for den gode boligjagt, og stiller derfor en række redskaber og fremgangsmåder til rådighed, så du hurtigt og nemt kan komme i mål.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Dem anbefaler vi, at du gør brug af, så du nemt kan skabe dig det nødvendige overblik over relevante delevenlige lejligheder.

Når du filtrerer i din søgning, opdaterer din visning på siden sig automatisk: På den måde kan du danne en overskuelig og dynamisk søgning, så du kan finde præcis de delevenlige lejligheder, der lever op til dine kriterier. Filtrér for eksempel efter antallet af værelser i den delevenlige lejlighed eller hvorvidt der er altan eller parkering tilknyttet lejemålet.

Opret BoligAgent og find hurtigt delevenlig lejlighed

Når du har fundet frem til en filtrering, der giver mening for din videre søgning, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent fra BoligPortal modtager du nemlig efter oprettelse fremover automatisk besked over mail, hver gang nye delevenlige lejligheder matcher dine kriterier: Det er smart, da du på den måde ikke længere aktivt behøver at holde øje med siden.

Sørg for at være helt skarp på dine udfyldte filtreringer, inden du aktiverer din BoligAgent. På den måde er du sikker på, du ikke går glip af at modtage besked om delevenlige lejligheder, der ellers kunne have været relevante for dig.

I hvilket område af landet skal du finde delevenlig lejlighed?

Prisen på husleje for større lejemål er typisk en smule højere i de store byer: Alligevel er det især her, det kan betale sig at finde delevenlig lejlighed, da omkostningerne så i højere grad kan skæres ned per person.

Tag et kig på vores delevenlige lejligheder i København eller vores delevenlige lejligheder i Aarhus . Det er især relevant for dig, der er ung eller under uddannelse i en af disse studiebyer.

Føl dig tryg, når du søger delevenlig lejlighed hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg. Det er en vigtig prioritet for os, og derfor sørger vi for at varetage din sikkerhed på en række centrale områder:

  • For det første validerer vi manuelt alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for ægtheden af den enkelte annonce, så du med ro i maven kan tage kontakt til relevante udlejere.

  • Derudover passer vi godt på dine data i forbindelse med din færden på siden. Det gør vi naturligvis i overensstemmelse med GDPR.

Du kan gratis udleje værelser i din delevenlige lejlighed

Efter at du har lejet din ønskede delevenlige lejlighed, kan du vælge at udleje et eller flere værelser gratis via BoligPortal. Det kommer du godt i gang med ved at klikke på ‘udlej bolig’ i menuen øverst.

Når du vælger at udleje via BoligPortal, hjælper vi dig godt på vej gennem processen, så du kan få styr på alle de praktiske detaljer. Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som gør det muligt for dig at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Vi har også samlet information og tips til dig, der skal finde roomie . På den måde kommer du godt i mål med at oprette dit eget bofællesskab i en delevenlig lejlighed.

Held og lykke i din jagt efter den rette delevenlige lejlighed

Vi ønsker dig mange gange held og lykke med din søgning efter den rette delevenlige lejlighed til leje hos BoligPortal. Husk at du altid kan tage kontakt til vores kundeservice over mail, chat eller telefon, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp. Hver dag året rundt står vi nemlig klar til at hjælpe dig med kompetent viden og nærværende kundeservice.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play