Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Delevenlige lejligheder til leje

Delevenlige lejligheder til leje

3475 boliger fundet
3475 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 96 m²
Silkeborg, Herningvej
ÅBENT HUS Onsdag d. 25/5 kl. 15:00 - 16.00 • Søndag d. 29/5 kl. 10:00 - 11:00 • Torsdag d. 2/6 k
14 min. siden
8.605 kr.
...
Side1af 194

Find delevenlig lejlighed på BoligPortal

Er du på udkig efter en delevenlig lejlighed? Så er du landet det rigtige sted. Hos BoligPortal har vi nemlig et stort udvalg af delevenlige lejligheder, som du finder her på siden. Brug filtreringsmulighederne i venstre side, hvis du har nogle specifikke krav til eksempelvis beliggenhed, størrelse eller lejeperiode. Bliv klogere på fordelene ved delevenlige lejligheder herunder.

Bo med en roomie i en delevenlig lejlighed

Hvis du finder en delevenlig lejlighed har du tilladelse til at udleje et værelse til en roomie, og du kan nemt og hurtigt oprette en gratis boligannonce. Du kan gøre din boligannonce mere attraktiv ved at tage tydelige og lyse billeder af lejlighedens forskellige rum. Det kan desuden være en fordel at skrive en fængende tekst, der beskriver lejligheden. På den måde vækker du folks interesse for netop din delevenlige lejlighed. Hvis du gerne vil finde en roomie , kan du også søge et værelse til leje.

Delevenlige lejligheder i hele landet

Hvad enten du skal bo på Fyn , Sjælland eller i Midtjylland ? Så har BoligPortal et stort udvalg af delevenlige lejligheder fordelt over hele landet. Drømmer du om mere luft i økonomien, så er det en fordel at søge delevenlig lejlighed. Det er et stort plus, at du kommer til at dele husleje med andre, da du ofte kan få mere for pengene, når I er flere om at dele udgifterne. Samtidig bliver det også lettere at finde noget at bo i. Der følger altså mange fordele med, hvis du finder en delevenlig lejlighed.

Delevenlige boliger i studiebyerne

Hvis du skal starte på studie i en af landets storbyer, kan det være en fordel at flytte sammen med andre for at spare på huslejen. Hvis du ønsker at finde en delevenlig lejlighed i København eller en delevenlig lejlighed i Aarhus , skal du være opmærksom på, at der er du vil have større chance for at finde noget sammen med andre, end hvis du udelukkende søger efter en lejlighed til dig selv.

På BoligPortals side kan du gøre brug af filtreringsmulighederne i menuen i venstre side. Du kan filtrere ud fra hvor mange værelser, der skal være i lejligheden og hvor meget du vil give i husleje samt meget mere. På den måde bliver det lettere for dig at få overblik over delevenlige lejligheder, som matcher dine kriterier. Ude i venstre side kan du også undersøge andre delevenlige boligtyper, herunder både lejligheder , huse og rækkehuse .

Sikker boligsøgning

På BoligPortal vægter vi din sikkerhed højt. Alle boligannoncer sikkerhedsgodkendes derfor af kundeservice, inden de offentliggøres på hjemmesiden. På den måde kan du nemt og sikkert finde dit nye hjem.

Opret en gratis BoligAgent helt gratis, som kan spejde boliger for dig, når du er på farten eller ikke har mulighed for at sidde bag skærmen og søge. Når BoligAgenten finder boliger, der matcher dine søgekriterier, vil du modtage mails om det. På den måde vil du altid være opdateret og ikke gå glip af din drømmebolig.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play