Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Huse

Ledige huse til leje

1.013 boliger fundet
København
KøbenhavnAarhusOdenseViborgRandersFrederikshavnHerningHolstebroNæstvedAalborgErslevEsbjergFredericiaHorsensKoldingNykøbing MSkiveDronninglundMiddelfartRoslevAarsSæbySakskøbingVejleFarsøHobroHornbækKongerslevSindalSlagelseSvendborgVejenBrønderslevDaugårdGiveHedenstedHjørringNykøbing FSøndersøBrobyHaderslevHadstenHalsHillerødLøgstørMillingeMørkøvNyborgRingstedRoskildeSilkeborgStruerVardeVinderupÅrslevBrovstGrenaaHolbækHolstedIkastJuelsmindeKalundborgKorsørLangeskovLøsningOdderRingkøbingRødbyRungsted KystSkælskørSkjernSkørpingStøvringTarmAgerskovAssensBillundBirkerødEbeltoftEgtvedEjbyFrørupFuglebjergGistrupGjerlev JGlamsbjergGreveHadsundHammelHjallerupHørsholmKlovborgLøkkenØrnhøjØstervråRingeRudkøbingSandvedSkanderborgSnedstedSnekkerstenSpøttrupStorvordeStoubySvenstrup JTjeleTommerupTørringVejbyVester SkerningeVordingborgVråAabenraaAarupAskebyBækkeBarritBogenseBogø ByBørkopBrandeDalmoseDannemareFaaborgFarumFjerritslevFøllenslevFredensborgFrederiksværkGedstedGramGråstenGrevingeHaarbyHanstholmHaslevHavdrupHelsingeHelsingørHerlufmagleHesselagerHornsletHumlebækHundestedHundslundHvalsøJerslev JKarbyKariseKarlslundeKarup JKibækKirke HyllingeKolindLangåLangebækLejreLemvigLøgstrupMariboMernMorudNakskovNordborgNørre AabyNørre SnedeNykøbing SjNystedØrbækØster AsselsPræstøRibeRøddingRøndeSkårup FynSkibbySlangerupSorøSpentrupStenderupStokkemarkeStore FugledeSulstedTappernøjeThyholmTølløseUllerslevUlstrupVadumVembVidebækVipperødVodskovVongeAabybroAllerødAllingåbroAlmindAnsagerArdenAsaaAulumBælumBillumBindslevBjerringbroBjertBlokhusBoeslundeBrædstrupChristiansfeldDianalundEbberupEjstrupholmEngesvangEskebjergEskilstrupEspergærdeFårvangFaxeFøvlingFrederikssundFrøstrupGelstedGillelejeGislevGjernGlesborgGørlevGræstedHarboøreHårlevHarpelundeHavndalHejlsHellebækHemmetHerfølgeHøjbyHøjslevHolebyHornsyldHumbleHurup ThyJellingJerslev SjællandJyderupJystrup MidtsjKettingeKjellerupKlippingeKøgeKokkedalLille SkensvedLøgumklosterMariagerMøldrupMørkeMunkeboNøragerNørre NebelØlstedØrum DjursØster UlslevOtterupOutrupPadborgPandrupRedsted MRødekroRuds VedbyRySkævingeSkalsSøby ÆrøSøllestedSolrød StrandSønder FeldingSorringSpjaldStegeStenlilleStenløseStenstrupStoholm JyllStore HeddingeStore MerløseStrandbySuldrupSvebølleSvinningeSydalsTerndrupThemTikøbTimTistrupTisvildelejeTjæreborgTranekærTrustrupTurebyTylstrupUldumUlfborgVamdrupVandelVeflingeVejle ØstVesterborgVilsVojens
1.013 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
7 vær. hus på 227 m²
Kirke Søby, Kirke Søbyvej
8.000 DKK31 min. siden
5 vær. hus på 191 m²
Vamdrup, Grønnegade
9.300 DKK9 timer siden
...
Side1af 57

Lignende annoncer

Populære søgninger
  • Huse med husdyr tilladt
  • Huse i Sønderjylland med husdyr tilladt
  • Landejendomme til leje
  • Huse til leje på Fyn

Find ledigt hus hos BoligPortal

Ovenfor finder du det samlede udvalg af huse til leje hos BoligPortal. Udvalget dækker bredt, og du kan finde størrelser, typer og beliggenhed, som passer til ethvert behov.

Hos BoligPortal har vi Danmarks største udvalg af lejeboliger, hvilket betyder, at du nemt og hurtigt kan finde dit kommende hus til leje på vores portal. Også hvis du er på udkig efter noget specifikt, er BoligPortal din indgangsvinkel:

Du kan for eksempel søge efter bestemte byer i søgefeltet øverst, eller du kan se på vores sider for lejeboliger med husdyr tilladt , landejendomme til leje eller seniorboliger .

Er du interesseret i andre boligtyper end huse?

Siden her dækker over alle aktuelle huse til leje hos BoligPortal. Ved du, at du også er åben for at bo til leje i andre boligtyper, kan det derfor være en god idé at brede din søgning ud til også at inkludere disse.

Under overskriften ‘boligtype’ i venstre side kan du vælge de boligtyper, du er interesseret i, udover leje af huse. Vælg mellem de forskellige typer af lejeboliger , det vil sige lejligheder , værelser og rækkehuse .

Sådan finder du hurtigt og nemt et hus hos BoligPortal

Det kan virke uoverskueligt at være boligsøgende, men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Hos BoligPortal understøtter vi den gode boligjagt, og hjælper dig godt i mål. Find hus hurtigt og nemt med følgende fremgangsmåder og værktøjer til søgning:

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

For at overskueliggøre din jagt efter det rette hus ledig nu, anbefaler vi, at du benytter filtreringsmulighederne, som du finder i venstre side. Du har garanteret nogle krav til dit kommende hus til leje, så sørg for at krydse disse kriterier af, så du kan tilpasse din søgning til kun at indeholde de huse, der er relevante for dig: På den måde danner du nemt det nødvendige overblik i din boligjagt.

Du kan frit filtrere mellem de mange filtreringsmuligheder. Vælg for eksempel, om det skal være tilladt at have husdyr tilladt eller hvorvidt boligen skal være seniorvenlig. Du kan også filtrere efter pris på husleje, hvis du ønsker at finde et billigt hus.

Opret BoligAgent og find hurtigt hus hos BoligPortal

Efter at du har filtreret i din søgning i overensstemmelse med dine krav til dit kommende hus til leje, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent for din søgning. Din personlige BoligAgent fra BoligPortal holder nemlig øje med relevante huse for dig.

Når der dukker et match op af nye huse, der matcher dine kriterier, modtager du automatisk besked over mail, så du kan kontakte udlejer med det samme – helt uden at du aktivt behøver at holde øje med siden.

Du aktiverer din BoligAgent øverst i venstre hjørne i den orange boks. Sørg dog inden da for at være skarp på dine kriterier, så du ikke går glip af huse til leje, der ellers kunne have været relevante for dig.

I hvilket område af Danmark skal du finde hus?

Hos os finder du huse til alle behov i bred geografisk udstrækning. Slå dig for eksempel ned i en af de større byer ved at kigge på huse i København , Aarhus , Odense eller Aalborg , eller søg selv efter den by, du er interesseret i at finde hus i, ved at indtaste det i søgefeltet øverst.

Grundlæggende findes der to muligheder for dig, der ønsker at leje hus – nemlig et hus på landet eller i byen. Bliv klogere på de to muligheder nedenfor.

  • Med et hus på landet kan drømmene om landidyl for alvor slå rod. Led for eksempel efter hus til leje i de små byer på landet eller gå all in og led efter en landejendom til leje. Her får du ro og fred i massevis samt plads til udfoldelse.

  • Du kan også være heldig at score et lækkert villahus i byen eller forstaden til en større by. Et parcelhus i et roligt kvarter i byen er det perfekte kompromis for mange. Her kan du nyde et godt naboskab og følelsen af at være ’’herre i eget hus’’ uden støjende over- eller underboer, som du måske kender fra lejligheder.

Føl dig tryg, når du søger hus til leje hos BoligPortal

Søg hus via BoligPortal og føl dig tryg fra start til slut gennem processen. Vi går op i den gode boligjagt, og anerkender, at det er vigtigt at have en god mavefornemmelse, når man er  på udkig efter at leje hus. Derfor sørger vi for at varetage din sikkerhed på en række centrale punkter:

  • Vi validerer manuelt alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for ægtheden af den enkelte annonce, så du med ro i maven kan tage kontakt til relevante udlejere af huse.

  • Derudover passer vi godt på dine data i forbindelse med din færden på siden. Det sker naturligvis i overensstemmelse med GDPR.

Her er fordelene ved at leje et hus

Der findes mange fordele ved at bo til leje i et hus frem for at købe et hus, og derfor er der mange, der benytter sig af dette. Find huse til leje hos BoligPortal og nyd for eksempel godt af nedenstående fordele.

Du bliver ikke på samme måde fanget økonomisk i et hus, du lejer, som du gør i et hus, du køber. Når du lejer et hus, kan du altid opsige lejemålet inden for den varslede periode i lejekontrakten, for eksempel hvis du ønsker at flytte grundet job eller familie.

Endnu en stor fordel er, at du ikke er eneansvarlig for at vedligeholde huset. Det er nemlig ofte også udlejerens ansvar. Det betyder, at du ved at bo i et hus til leje kan læne dig mere tilbage og nyde alle de gode ting ved at bo i hus, uden at skulle tænke for meget på vedligeholdelsesarbejdet.

I et større hus kan du udleje et eller flere værelser

Finder du ikke de rette ledige huse til din smag i den størrelse, du er på udkig efter, kan du overveje også at se på større huse til leje. Med et større hus kan du nemlig vælge at udleje et eller flere værelser og på den måde skære i omkostningerne til husleje.

Når du vælger at udleje via BoligPortal, hjælper vi dig godt på vej gennem processen. For at få styr på de praktiske detaljer omkring udlejning kan du blandt andet gøre brug af vores digitale services i kraft af en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som gør det muligt for dig at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde det rette hus til leje

Vores udvalg af huse i Danmark opdateres løbende, og vi er sikre på, at det rette match for dig nok skal dukke op. Vi hos BoligPortal ønsker dig i hvert fald mange gange held og lykke med boligjagten.

Husk, at du altid kan tage kontakt til vores kundeservice, hvis du i løbet af din søgning efter det rette hus til leje har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp. Vi holder åbent hver dag året rundt, og kan kontaktes over mail, chat eller telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play