Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger til leje

Studieboliger til leje

5277 boliger fundet
5277 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. · Værelse · 25 m²
København N, Søllerødgade
Lovely furnished room in center of Nørrebro
3 timer siden
5.600 kr.
...
Side1af 294

Find studiebolig til leje på BoligPortal

Hos BoligPortal har vi et bredt udvalg af studieboliger; nogle kræver at du er under uddannelse, mens andre blot er almindelige lejeboliger med SU-venlige huslejepriser. Ligegyldigt hvilken type studiebolig du er på udkig efter, kan du finde det her på siden - vi har både værelser , lejligheder , huse og rækkehuse . Herunder har vi samlet alle de nødvendige informationer til dig der overvejer at flytte i studiebolig.

Find din nye studiebolig i dag

Uanset hvilken studieby, du leder efter en studiebolig i, så har BoligPortal et bredt udvalg til dig, som er under uddannelse eller skal starte ny uddannelse. Ønsker du at flytte i en 1-værelses lejlighed i København eller måske finde et værelse hos en roomie i Aarhus ? Der er mange muligheder. Leder du efter et hjem i en af de store studiebyer? Så kan det være en fordel at orientere dig om de forskellige kvarterer og bydele. De store byer består nemlig af mange postnumre og områder, og hver af dem har sine fordele, ulemper og charmer - og ikke mindst huslejeniveau.

Herunder kan du se en liste over de byer der har studieboliger:


Gode råd til at finde ledig studiebolig

Vi ved, at jagten på studieboliger i de større byer kan være vanskelig. Men boligmarkedet er fyldt med muligheder – og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde et sted at bo i din kommende studieby. Derfor får du her vores bedste råd baseret på mere end 20 års erfaring med at hjælpe boligsøgende og udlejere med at finde hinanden og det helt rigtige match. Vi håber, at de kan inspirere og hjælpe dig til at finde din drømmestudiebolig.

Kom først i jagten på en studiebolig

I forbindelse med studiestart er der ofte rift om studieboligerne. Det er derfor en god idé at være ude i god tid. Det er vigtigt, at du gør dig en række overvejelser i forbindelse med jagten på din nye studiebolig. På den måde bliver det lettere for dig at finde ud af, hvad du vil gå efter. Overvej for eksempel hvad du har råd til at betale i husleje hver måned. Gør dig også nogle tanker om, hvor du kunne tænke dig at bo. Skal du bo på et studieværelse eller i en større delevenlig lejlighed ? Du skal også overveje, hvor længe du vil bo til leje.

Efterspørgslen på studieboliger stiger i takt med, at studiestart nærmer sig. Det kan derfor være en god idé at tyvstarte din boligsøgning, hvis du vil øge chancerne, når det kommer til at finde den perfekte studiebolig.

Studiebolig for enhver smag

Der er mange måder at bo på, når det kommer til en studiebolig. Du kan eksempelvis leje et værelse eller en lejlighed. Det kan være svært at finde en lejebolig i de større studiebyer. Skal du studere, så kan du med fordel undersøge mulighederne for at flytte sammen med andre. Chancen for at finde en bolig bliver større, hvis du er villig til at finde en større delevenlig studiebolig, end hvis du udelukkende søger efter en lille studiebolig til dig selv. Ved studiestart er der stor tilflytning til studiebyerne, hvilket sætter boligmarkedet under ekstra pres. I første omgang handler det derfor om at få tag over hovedet, så du kan fokusere på at komme godt i gang med dit studie.

Forbered dig godt

Jo bedre forberedt du er, desto mere seriøs fremstår du også, over for de udlejere, du kontakter, ligesom det også bliver nemmere for dig selv at træffe det rette valg. Hvor meget plads har du brug for? Kan du ikke slippe drømmen om at bo midt i den pulserende storby? I så fald kan det være en god idé at kigge efter de helt små studieboliger og studieværelser. Du kommer alligevel ikke til at være så meget hjemme, når du får travlt med studiet og nye venner. Så længe der er plads til en seng, et skrivebord og dit tøj, skal du nok klare dig.

Gør dig selv attraktiv over for udlejere

Du skal forsøge at sætte dig i udlejeres sted. Udlejere ønsker at finde en lejer, som passer godt på deres bolig. Søger du et studieværelse i en lejlighed, hvor udlejer også skal bo eller skal du bo i en studielejlighed i en kortere periode, mens udlejer er bortrejst, er personlig kemi og tryghed vigtig. Især hvis I skal bo sammen, kan det være en fordel at have fælles interesser og stor tolerance for jeres forskelligheder. Sørg for at lave en god personlig beskrivelse, så udlejer kan fornemme ud fra din profil, om du kunne være den rette lejer. Søger du en studiebolig for en længere periode, er udlejer ofte en professionel udlejningsvirksomhed eller privatperson, som benytter udlejning som ekstra indtægt eller investering. Men de ønsker også at finde den rette lejer – og vil ofte vægte, at du fremstår seriøs, økonomisk stabil og som en person, der passer godt på deres ejendom, og kan indgå i et godt naboskab med de andre lejere i opgangen. Så tænk over hvem, din udlejer er.

Hold dig opdateret med BoligAgent

Du er desværre ikke alene med drømmen om at finde en billig studiebolig. Hvis du bruger vores gratis BoligAgent , vil du få en besked, så snart en ny studiebolig, der matcher dine krav, bliver oprettet. På den måde kan du være den første, der får besked, og derved også den første, der kontakter udlejeren. En god studiebolig er desværre noget de færreste kommer sovende til. I de store studiebyer kan boligsøgning være hårdt arbejde, da der er rift om de billige og attraktive studieboliger. Derfor kræver det, at du går seriøst og målrettet til opgaven. Yd en indsats og vær aktiv på BoligPortal, lav en god profiltekst, tænkt over den ansøgning, du skriver til udlejer, lav en video og del den med dine venner - tænk ud af boksen. Vil du gerne kickstarte din boligsøgning og spare tid? Så kan du med fordel oprette en gratis boligagent på BoligPortal.

Søg bredt og gå på kompromis med beliggenhed

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Her er det en god idé at tage ejendomsmæglerklichéen til efterretning, hvis du vil have tag over hovedet op til studiestart. For der er rift om de billige og centralt beliggende studieboliger. Derfor kan det være en stor fordel at søge boliger uden for centrum. Det bliver både lettere og billigere at finde en studiebolig her. En bus- eller cykeltur kan spare dig penge, da kvadratmeterprisen er lavere, når du søger væk fra byen. På BoligPortal kan du indtaste flere postnumre og få overblik over alle ledige boliger inden for valgte områder. Der er stor rift om de billige, centralt beliggende studieboliger i de store studiebyer. Ud fra dine overvejelser om krav og ønsker, kan det derfor betale sig at undersøge alternativer ved at udvide til et bredere geografisk område.

Alternativer til studieboliger

Som tilflytter i en ny by tager det tid at opbygge et netværk. Ved at søge fællesskabet i en delelejlighed, får du en genvej til at få et socialt netværk, og du kan dermed hurtigere føle dig hjemme i den nye by. Ved at flytte ind i en fælles lejlighed, kan dine roomies hjælpe dig på plads, give dig insidertips til lokalområdet, nye kontakter og en familiær følelse i hjemmet. Flere og flere både tilbyder og efterspørger roomies, kollektiver og bofællesskaber.

Flyt sammen med eksisterende venner

Går du sammen med nogle venner om at søge studiebolig, åbner det også op for flere muligheder i forhold til boligens størrelse og økonomi. Det er for eksempel realistisk at være fire om at dele en husleje på +10.000 kr. for en 4-værelses studiebolig. Der er også penge at spare ved at dele udgiften til internet, tv-pakke osv. med andre. På BoligPortal kan du vælge delevenlige lejligheder som filter i menuen til venstre. Du kan også selv filtrere på, hvor mange værelser, du ønsker, der skal være i lejligheden, hvor meget du vil give i husleje og meget mere. På den måde bliver det lettere for dig at få overblik over delevenlige lejeboliger, som matcher dine ønsker.

Kontakt kundeservice

Har du spørgsmål eller tvivl? Vi har det samme mål som dig: at du finder den helt rigtige studiebolig. Så vi vil rigtig gerne hjælpe dig. Vi sidder klar alle ugens dage kl. 9-21 – og vi hjælper dig gerne videre i din boligsøgning, hvis du synes, det er svært og trænger til lidt sparring. Du kan også selv finde svar på de mest almindelige spørgsmål på vores kundeservice-kontaktside.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play