Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger til leje

Studieboliger til leje

5.738 boliger fundet
5.738 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 56 m²
Horsens, Gormsgade
5.433 DKK1 min. siden
...
Side1af 319

Lignende annoncer i max. 6.000 kr

Find studiebolig til leje hos BoligPortal

Hos BoligPortal har vi et bredt udvalg af studieboliger. Nogle af disse kræver, at du er under uddannelse, mens andre blot er almindelige lejeboliger med SU-venlige huslejepriser. Uanset hvilken type studiebolig du er på udkig efter, kan du finde det her på siden - vi har både værelser , lejligheder , huse og rækkehuse til leje . Herunder har vi samlet alle de nødvendige informationer til dig, der overvejer at finde et studievenligt hjem.

Stort udvalg af ledige studieboliger

Her på siden kan du udforske vores omfattende udvalg af ledige studieboliger, hvor du har mulighed for at finde præcis den bolig, der matcher dine ønsker og behov. En studiebolig er en attraktiv boligform for mange studerende, da de er skræddersyede til studielivet og passer til en studerendes økonomi. Grundet den store efterspørgsel på denne type bolig, opdateres udvalget af ledige studieboliger løbende, hvilket øger dine chancer for, at du hurtigt kan nå i mål med dit nye hjem.

Hvad er en studiebolig?

Begrebet ‘studiebolig’ er utroligt alsidigt, da en bolig til studerende kan dække over en bred vifte af forskellige konstellationer. Det kan være, at du ønsker at finde en hyggelig studielejlighed, hvor du kan få ro og nyde dit eget selskab, eller måske leder du blot efter et værelse til leje i en større studiebolig. Mulighederne er mange og det kan være en god idé at identificere dine behov og ønsker til dit kommende hjem. Når du har klarhed over, hvad du søger, bliver din søgning efter en studiebolig langt mere effektiv.

Studieboliger i hele landet

Uanset hvilken studieby du søger en bolig i, tilbyder BoligPortal et bredt udvalg fordelt over hele landet. Vores udvalg henvender sig både til studerende, der allerede er under uddannelse, og dem, der lige er blevet optaget på deres drømmestudie. Nedenfor finder du en oversigt over alle byer og områder, hvor du har mulighed for at finde studieboliger til leje:

Studieboliger i København

Studieboliger i Odense

Studieboliger i Roskilde

Studieboliger på Frederiksberg

Studieboliger i Aalborg

Studieboliger i Herning

Studieboliger på Vesterbro

Studieboliger i Esbjerg

Studieboliger i Silkeborg

Studieboliger på Østerbro

Studieboliger i Randers

Studieboliger i Viborg

Studieboliger på Amager

Studieboliger i Kolding

Studieboliger i Slagelse

Studieboliger i Valby

Studieboliger i Horsens

Studieboliger i Hillerød

Studieboliger i Aarhus

Studieboliger i Vejle

Studieboliger i Holbæk

Studieboliger i Lyngby

Studieboliger i Sønderborg

Studieboliger i Svendborg

Studieboliger i Hjørring

Studieboliger i Holstebro

Studieboliger i Aabenraa

Studieboliger i Fredericia

Studieboliger i Næstved

Studieboliger i Køge

Kom først i jagten på en studiebolig

Når du er blevet optaget på drømmeuddannelsen og som kommende studerende søger et nyt hjem, kan det være en stressende proces. Efterspørgslen efter studieboliger stiger nemlig i takt med, at studiestart nærmer sig. Derfor kan det være en god idé at starte din boligsøgning i god tid. Hos BoligPortal ønsker vi at gøre din boligsøgning så effektiv og overskuelig som muligt, så du hurtigt kan komme i mål med din studiebolig og i stedet have fokus på forberedelserne til at skulle starte på din uddannelse. Herunder giver vi dig vores bedste råd til, hvordan du kan tilgå søgeprocessen, så du hurtigt kan finde et sted at kalde dit hjem under studietiden:

Udfyld filtreringen med dine krav til studieboligen

Hvis du har nogle specifikke krav til din kommende studiebolig, kan det være en god idé at udfylde disse i filtreringen til venstre. Ved at benytte dig af filtreringen, har du mulighed for blot at få vist de studieboliger, der matcher dine kriterier. På den måde er du fri for at skulle gennemgå og fravælge en masse studieboliger, der ikke er relevante for dig. Dette er en enkel måde hvorpå, du kan skabe en mere målrettet søgning.

Aktiver din BoligAgent og kom hurtigere i mål

Der er stor efterspørgsel på de attraktive og billige studieboliger, og dette gør sig især gældende i nogle af de større byer. Derfor anbefaler vi dig at oprette en gratis BoligAgent , der kan hjælpe med at effektivisere din boligsøgning. Udfyld filtreringen med dine krav til studieboligen og klik herefter i den orange boks. Når du har en aktiv BoligAgent, vil du modtage en mail, så snart der bliver tilføjet en ny studiebolig, der matcher dine kriterier. På den måde kan du være blandt de første til at kontakte udlejeren. Så hvis du vil kickstarte din boligsøgning og spare tid, er det med at få oprettet en BoligAgent hurtigst muligt!

Udvid din søgning til et bredere område

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Her er det værd at tage ejendomsmæglerklichéen til efterretning, hvis du ønsker at finde tag over hovedet inden studiestart. De centralt beliggende og billige studieboliger er meget eftertragtede, så det kan være en stor fordel at søge boliger uden for centrum. Ved at udvide din søgning til områder uden for bymidten bliver det både lettere og billigere for dig at finde en studiebolig. Her er kvadratmeterprisen betydeligt lavere, og en bus- eller cykeltur kan derfor spare dig for en hel del penge.

Forbered dig godt, inden du søger en studiebolig

Når du er på udkig efter en studiebolig, er det vigtigt, at du har forberedt dig. Dette gælder både i forhold til dine egne krav samt hvordan du håndterer processen, når du kontakter en udlejer. Jo bedre forberedt du er, desto mere seriøs fremstår du også over for udlejeren:

Gør dig selv til den foretrukne lejer

Har du fundet den rette studiebolig og er nu klar til at kontakte udlejeren? Her anbefaler vi, at du prøver at sætte dig i udlejerens sted. De fleste udlejere ønsker at finde en lejer, der vil passe godt på deres bolig.

Dette er særligt vigtigt, hvis du søger et værelse i en større studiebolig, hvor udlejeren måske selv bor, eller hvis du søger en studiebolig for en kortere periode, mens udlejeren er bortrejst. Her er kemi og tryghed afgørende. Sørg derfor for at lave en god og personlig beskrivelse, så udlejeren kan fornemme, om du er det rette match.

Hvis du derimod søger en studiebolig i en længere periode, hvor du er sikret et sted at bo under hele din uddannelse, vil udlejeren ofte være en professionel udlejningsvirksomhed. Her vil der for det meste blive lagt vægt på, om du fremstår som seriøs, økonomisk stabil og som en person, der vil passe godt på deres ejendom og kan indgå i et godt naboskab med de andre lejere i opgangen. Så tænk over, hvem din udlejer er, så du lettere kan fremstå som den foretrukne lejer.

Flyt sammen med andre i en stor studiebolig

Når du søger efter en studiebolig, kan det være en god idé at overveje muligheden for at bo sammen med andre. Ofte er det nemlig lettere at finde en større bolig, hvor I kan bo flere under samme tag, end at finde en mindre studielejlighed, hvor du kan bo alene. Mange vælger også at bo sammen med andre, da det kan være økonomisk fordelagtigt, hvilket især er attraktivt for studerende med et stramt budget. Udover de økonomiske fordele, får I også mulighed for at dele oplevelserne i hverdagen og skabe nye venskaber.

På BoligPortal kan du udforske udvalget af delevenlige lejligheder . Du kan enten flytte ind sammen med dine gode venner eller måske endda finde nye bekendtskaber, som du kan dele lejemålet med. Derudover kan du også undersøge muligheden for at finde et allerede eksisterende bofællesskab, der søger en roomie . Dette kan være en fordel, da du slipper for besværet med at finde en studiebolig selv og i stedet kan flytte ind i et allerede etableret hjem.

Du kan fremleje studieboligen og spare penge på huslejen

Hvis du finder en studiebolig med flere værelser end du har brug for, kan du overveje at fremleje dele af lejemålet ved at udleje et eller flere værelser . På den måde kan du starte dit eget bofællesskab og samtidig spare penge, da I vil være flere til at dele udgifterne.

Når det kommer til at fremleje dele af studieboligen, er BoligPortal her for at hjælpe dig gennem processen. Vi har udviklet en række digitale værktøjer, som du frit kan benytte. Disse værktøjer hjælper dig med at holde styr på de praktiske detaljer og gør hele processen mere overskuelig:

Held og lykke med at finde den perfekte studiebolig

Hos BoligPortal vil vi ønske dig held og lykke i din søgen efter en studiebolig. Har du spørgsmål, så sidder vores kundeservice klar alle ugens dage fra 9-21 til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig godt videre i boligsøgningen. Du skal blot give os et kald, sende en mail eller fange os på chatten.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play