Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Møblerede lejligheder til leje

Møblerede lejligheder til leje

581 boliger fundet
581 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. lejlighed på 95 m²
København Ø, Næstvedgade
16.900 DKK3 timer siden
...
Side1af 33

Find møbleret lejlighed til leje på BoligPortal

Hos Danmarks største BoligPortal finder du et bredt udvalg af møblerede lejligheder til leje i hele Danmark - lige fra Aalborg til København. Du kan finde alt fra hyggelige studievenlige møblerede lejligheder til større familievenlige møblerede lejligheder. Desuden kan du finde lejligheder i den prisklasse, der passer dig via vores filtreringsmuligheder. Hvis du er i tvivl om det lige netop er en møbleret lejebolig, du er på udkig efter, så finder du også alt fra værelser , lejligheder , rækkehuse til huse hos os.

Stort udvalg af møblerede lejligheder

Uanset hvilken type møbleret bolig, du leder efter, er BoligPortal Danmarks førende. Vi kan derfor tilbyde Danmarks største udvalg af lejemål. Du finder de forskellige møblerede lejeboligtyper ved at gøre brug af vores filter til venstre på siden. Ved at bruge vores filtreringsmuligheder gør du din boligsøgning hurtigere og nemmere, da din søgning efter en møbleret lejebolig hermed bliver tilpasset netop dine krav. Skulle du finde ud af, at du søger noget andet end en møbleret lejlighed så husk, at du også kan finde studieboliger og ungdomsboliger på Boligportal.

3 gode grunde til at vælge en møbleret lejlighed

Hvis du er i tvivl om du skal vælge en møbleret lejlighed, har vi herunder fremhævet tre gode grunde til dig, der søger eller overvejer at søge en møbleret bolig.

1. Få hurtigt tag over hovedet og møbler at sidde på

Mangler du akut tag over hovedet? Eller skal du flytte langt væk fra din forrige adresse? Så kan det være en god løsning med en møbleret lejlighed, så du undgår en større logistisk planlægning. Med en møbleret lejlighed får du en nem og hurtig flytning, hvor det eneste du skal medbringe til dit nye hjem er dine mindre personlige ejendele. Med en møbleret lejlighed får du overskud til alt det sjove ved at flytte, såsom at indrette din nye bolig.

2. Spar tid på planlægning og penge på møblering

Med en møbleret lejlighed undgår du store udgifter til møblering af din lejebolig og udgifter til leje af flyttemænd og -bil. Desuden kommer du til at spare en masse tid på at skille møbler ad og pakke dem ned og samle dem igen, når de er blevet flyttet. Derfor kan du med en møbleret lejlighed opnå en bedre økonomi og større overskud til at udforske det (måske) nye område, du flytter ind i. Skulle du alligevel mangle nogle få ting til din møblerede lejlighed, vil vi anbefale dig at finde det sidste i de lokale genbrugsbutikker eller hos IKEA.

3. Få en lejlighed, der oser af hjemlig hygge

Leder du efter en lejlighed med hjemlig hygge, som allerede er møbleret? I vores store udvalg af møblerede lejligheder finder du alt fra lys og moderne indretning til lækre retrohjem. Med en møbleret lejlighed kan du, som går op i indretning, for en periode få fingrene i netop det møblement, du drømmer om at have. Det kan være lejligheden er indrettet med en fin indbygget bogreol eller har det store spisebord, du altid har drømt om?

Kom godt i gang med din boligsøgning

For at komme godt i gang med din søgning efter en ny bolig, er det en god idé at overveje, hvilke krav du har til beliggenhed, størrelse og stand. Hvis du ønsker at finde en møbleret lejlighed til leje, så overvej eksempelvis, hvilken indretning du ønsker i din lejebolig. Måske ønsker du blot en møbleret lejlighed til korttidsleje, måske har du behov for en møbleret lejlighed, hvor der er plads til hele familien? At lede efter den helt rette møblerede lejlighed kan godt tage tid, da udbuddet af disse boliger er varierende og mindre end ikke-møblerede lejligheder.

Tips til korttidslejeren og pendleren

Her har vi oplistet tre boligsøgningssituationer, der kalder på at vælge en møbleret bolig:

  • Mangler du akut tag over hovedet?
  • Er du på vej til en ny by for at studere?
  • Eller står du i en helt tredje situation, der har gjort dig boligsøgende efter en midlertidig bolig?

Hvis du kan svare ja til et af ovenstående spørgsmål kan denne boligløsning være et nemt og overskueligt valg for dig. Vi har Danmarks største udvalg af møblerede lejligheder. Vi har både et udvalg af møblerede lejligheder i de store byer: København, Aarhus, Odense og i de mindre byer. Hvis du ønsker en bolig i et mindre tæt befolket område, vil vi anbefale dig at oprette en gratis BoligAgent, så du hurtigt finder den bolig, du drømmer om. Begynd din søgning og husk, at du kan filtrere søgningen, så den er tilpasset dit behov.

Brug vores filter til at optimere din søgning

For at finde den rette lejebolig, kan du gøre brug af vores filtreringsmuligheder til venstre på siden. Her kan du hurtigt sortere i møblerede lejligheder, så de er tilpasset dine krav. Hvis du har andre krav til din kommende lejebolig, end at den skal være møbleret, så kan du blandt andet vælge om du kun vil søge efter lejligheder med altan . Med vores filtreringsmuligheder kan du hurtigere finde frem til den helt rigtige lejebolig, der matcher dit krav til antal værelser.

Ønsker du at udleje en møbleret lejlighed?

Står du og skal på udveksling eller har du lige landet den projektansættelse, du altid har drømt om? Så kan vi hjælpe dig med at få udlejet din bolig møbleret, så det eneste du skal fokusere på er at blive klar til dit studieophold eller dit nye arbejde. Her hos os kan du hurtigt og nemt oprette en gratis annonce og udleje din bolig , så du kan blive klar til nye eventyr.

Når du finder du den rette lejer, kan du hos BoligPortal oprette en gratis lejekontrakt. Vi vil nemlig gerne være med til at sikre, at både lejer og udlejer kan føle sig trygge i lejeforholdet.

Kontakt vores kundeservice

Så kontakt gerne vores kundeservice, der sidder klar ved telefonen fra kl. 9-21 alle ugens dage. Vi vil rigtig gerne være behjælpelige i at besvare alle dine spørgsmål, for vi brænder for at hjælpe og guide dig i din boligsøgning, så du kan komme sikkert videre til din nye møblerede lejlighed. Vi ønsker dig held og lykke med din boligsøgning her fra BoligPortal.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play