Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Rækkehuse

Ledige rækkehuse til leje

2.016 boliger fundet
Aarhus
AarhusOdenseSilkeborgKøbenhavnGiveHaderslevViborgKoldingHolstebroAalborgOdderRandersKlarupEspergærdeFredericiaNyborgHorsensGistrupHedenstedLejreIkastHerningBrønderslevVamdrupHjørringMiddelfartVejleBorupSolrød StrandBillundKjellerupStorvordeHobroVestbjergBørkopGreveRoskildeSpøttrupUllerslevVodskovJellingKokkedalRingkøbingThemVojensBirkerødBjerringbroHørsholmLøkkenRyslingeSæbySkiveAgedrupNivåSkalsSorøThistedTjeleVejenChristiansfeldDronninglundHolbækKøgeNæstvedNibeRoslevSlagelseSøndersøStøvringSvendborgTarmVardeVejle ØstVesløsAalestrupÅrslevKarup JKongerslevMariagerØrbækRySvenstrup JVordingborgAssensBrobyFrederikshavnFrederikssundGaltenGlesborgHadstenHaslevHelsingørLemvigØrstedRødekroSkanderborgSundsTørringAabenraaAarsAarupAllerødAns ByBækkeBrammingBrandeEjstrupholmEngesvangEsbjergFaaborgFredensborgGislevGræstedGrindstedHaarbyHammelKalundborgKertemindeKvistgårdLyngeØstbirkPadborgRingeRønnedeThyholmTuneVildbjergVissenbjergAgerskovAllingåbroÅrreAsaaAuningBælumBindslevBjertBogenseBordingBylderup-BovDaugårdEgtvedFårupFårvangFjerritslevFrederiksværkFrøstrupFuglebjergGedstedGjerlev JGjernGlejbjergHalsHejlsHelsingeHillerødHirtshalsHundestedJanderup VestjJuelsmindeJyllingeKibækKlovborgKværndrupLangeskovLemmingLøsningØrum DjursPandrupSindalSkælskørSnedstedSønder OmmeStenlilleStore HeddingeStoubyUldumUlfborgViby SjællandAabybroAgerbækAnsagerArdenBarritBedsted ThyBevtoftBillumBrovstDronningmølleDybvadEbberupEbeltoftEjbyFarsøFøllenslevFrørupGadbjergGelstedGestenGillelejeGlamsbjergGørlevGramGredstedbroGudmeHarboøreHavndalHejnsvigHolmegaardHolstedHøngHornbækHornsyldHvide SandeJægersprisJerupKarrebæksmindeKorsørLæsøLem StLøgstørLøgstrupLundbyMelbyMorudNakskovNøragerNørre SnedeNykøbing FNykøbing SjØlstedOtterupPræstøRibeRingstedRødbyRøddingRødkærsbroRødvig StevnsRøndeRudkøbingSaltumSkærbækSkjernSkørpingSønderborgSorringSpjaldStenstrupStruerSvebølleTerndrupThorsøThyborønTinglevTistrupTjæreborgTølløseTommerupTønderUlstrupVemmelevVidebækVinderupVongeVorbasseVrå
2.016 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. rækkehus på 110 m²
Helsinge, Thorsmoseallé
12.950 DKK9 timer siden
4 vær. rækkehus på 93 m²
Vejle, Rapsvænget
11.500 DKK9 timer siden
...
Side1af 112

Find ledigt rækkehus til leje hos BoligPortal

Vi har ovenfor samlet vores udvalg af rækkehuse til leje. Rækkehuse i Danmark dækker bredt både geografisk og typemæssigt, hvor du finder både ældre og nye rækkehuse. Vi sørger løbende for at opdatere udvalget. Dertil kommer, at vi hos BoligPortal er de største i landet inden for lejeboliger, hvorfor du har gode chancer for at komme godt i mål med rækkehuset.

For dig, der er på udkig efter noget mere specifikt, er BoligPortal også din indgangsvinkel. Hos os finder du blandt andet oversigtssider over lejeboliger med husdyr tilladt eller seniorboliger .

Er du interesseret i andre boligtyper end rækkehuse?

Er du ikke fastlagt på, at dit kommende lejemål nødvendigvis skal være et rækkehus, kan du udvide din søgning her på siden til også at inkludere andre typer af lejeboliger . Vælg for eksempel også at se resultater for lejligheder , der er et godt alternativ for dig, der ønsker at bo i byen, eller se på vores udvalg af huse til leje , hvis du også er åben for at bo i et særskilt hus. Til dig, der er interesseret i at leje et værelse , har vi også en side for disse.

Især for dig, der er åben for at kigge på lejligheder som alternativ til at leje rækkehuse, anbefaler vi at tage et kig på vores oversigt over lejligheder med altan . Her får du nemlig på tilsvarende vis direkte adgang til det fri.

Sådan finder du hurtigt og nemt et rækkehus hos BoligPortal

Hos BoligPortal behøver det ikke at være besværligt at finde ledige rækkehuse, der lever op til dine kriterier. Vi har nedenfor samlet vores bedste tips til hurtigt, nemt og effektivt at komme i mål med det rette rækkehus til leje.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

Vi anbefaler, at du anvender filtreringsmulighederne her på siden, når du søger rækkehus ledig nu. Ved at filtrere i din søgning skaber du nemlig et bedre overblik, så din søgning efter det rette rækkehus til leje bliver nem og overskuelig.

Mulighederne for filtrering spænder bredt, og du definerer helt selv, hvilke og hvor mange filtre, som du ønsker at anvende. Filtrér for eksempel efter antallet af værelser eller prisen på husleje. Sidstnævnte er især et oplagt filter for dig, der er på jagt efter et billigt rækkehus.

Opret BoligAgent og find hurtigt rækkehus hos BoligPortal

Efter du har filtreret i din søgning i overensstemmelse med dine krav, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent . Det gør du ved at klikke i den orange boks øverst til venstre. Efter oprettelse af agenten vil du fremover automatisk modtage besked over mail, hver gang nye rækkehuse til leje bliver ledige, som matcher dine kriterier. På den måde kan du spare dig selv for en masse tid, da du ikke konsekvent behøves holde øje med nye rækkehuse på siden.

I hvilket område af landet skal du finde rækkehus til leje?

Leje af rækkehuse er muligt i vid udstrækning rundt om i landet. Du finder særligt rækkehuse i forstæderne til de større byer, men opblomstringer af rækkehuse findes også i mindre byer og mere centralt i visse større byer. Søg efter den by, du er interesseret i at leje rækkehus i, og orientér dig i udvalget. Det gør du i søgefeltet øverst på siden.

Du kan med fordel også tage et kig på vores udvalg af rækkehuse i nogle af de større byer i Danmark. Søg rækkehus i bredt udvalg, for eksempel med vores rækkehuse i København , Aarhus , Odense eller Aalborg .

Kendetegnet ved rækkehusene er, at de bygges nær grønne områder og natur, så man både har udsigten til naturen og kan nyde den i form af gå- eller løbeture. Således er du typisk godt stillet, ligegyldigt hvor du ender med at leje rækkehus.

Her er fordelene ved at leje et rækkehus

Find rækkehuse til leje gennem BoligPortal, og nyd godt af fordelene. Gennem tiden er denne boligtype blevet mere og mere populær, og af samme grund finder du mange nyopførte rækkehuse til leje rundt omkring i landet. Udover, at det giver dig gode muligheder for at finde et lejemål til dine behov, kommer det også med en række fordel, som du kan blive klogere på nedenfor:

Mere plads end i lejligheden

Et rækkehus er for eksempel et godt valg, hvis du ønsker mere plads end du har i din lejlighed. Måske står I overfor en familieforøgelse eller savner at bo tættere på naturen? Her er et rækkehus til leje et godt kompromis, da du slipper for larmende over- og underboer, samtidigt med at du kan bo i det perfekte smørhul mellem by og natur.

Ikke bundet økonomisk

En af de helt klare fordele er desuden, at du ikke er bundet økonomisk til rækkehuset, når du lejer fremfor at købe. Det betyder, at du til enhver tid kan opsige lejemålet indenfor den varslede periode i lejekontrakten. Det betyder også, at de kedelige poster såsom nyt tag ikke er dit ansvar. Du skal blot nyde de gode ting ved at bo til leje i et rækkehus.

Mange nyopførte rækkehuse til leje

Som nævnt, er denne boligtype blevet rigtig populær at bosætte sig i, hvorfor der i hele landet også findes flere og flere nyopførte rækkehuse til leje. Så hvis du er interesseret i en af disse nye rækkehuse, som appellerer til de moderne og funktionelle detaljer, er der rig mulighed for at komme i mål med denne bolig, ved at tage et nærmere kig på nogle af de nyopførte rækkehuse til leje, som du finder på siden.

Føl dig tryg, når du søger rækkehus hos BoligPortal

Find rækkehus via BoligPortal og føl dig tryg fra start til slut gennem processen. Hos BoligPortal går vi højt op i din tryghed og den gode boligjagt – derfor værner vi om din sikkerhed på en række centrale områder. Lær mere om disse nedenfor.

  • For det første validerer vi manuelt alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for, at ægtheden af den enkelte boligannonce er til at stole på. På den måde kan du med ro i maven tage kontakt til relevante udlejere af rækkehuse til leje.
  • Vi sørger også for at passe godt på dine data i forbindelse med din færden på siden. Det sker naturligvis i overensstemmelse med GDPR: Således kan du trygt færdes på siden, mens du leder efter ledigt rækkehus.

Hvis rækkehuset er for stort, kan du udleje et eller flere værelser

Støder du på det rette rækkehus til leje, som matcher dine drømme og kriterier, men som dog er en smule for stort eller for dyrt, kan rækkehuset i visse tilfælde alligevel vise sig relevant. Det gælder især for dig, der er åben for at udleje et eller flere værelser .

Du kan gratis udleje værelser via BoligPortal, og vi hjælper dig godt på vej fra start til slut gennem processen. Vi har blandt andet udviklet en række digitale services, som gør det muligt for dig at få styr på de praktiske detaljer:

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som gør det muligt for dig at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde rækkehus til leje hos BoligPortal

Hos BoligPortal ønsker vi dig al held og lykke med jagten på dit kommende rækkehus, hvad end det bliver et ældre rækkerhus eller et af de nyopførte rækkehuse til leje! Husk, at du til hver en tid i løbet af din søgning kan tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp: Vi holder åbent hver dag året rundt, og kan kontaktes over mail, chat eller telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play