Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Rækkehuse

Ledige rækkehuse til leje

2091 boliger fundet
Aarhus
AarhusSilkeborgKøbenhavnViborgOdenseMiddelfartHolstebroHerningKoldingSlagelseHorsensRandersFredericiaOdderVejleHelsingeAalborgHedenstedVojensHjørringBredstenTjeleBørkopLangåHelsingørBirkerødJellingRoslevSkjernVejle ØstHobroKarup JRingeRoskildeRySkiveVejenGistrupHaarbyIkastNivåTommerupBrammingBrønderslevGreveHolbækKjellerupKøgeSkanderborgStøvringTarmBillundHavndalHornsletKlarupLangeskovMunkeboNibeRingkøbingRønnedeSorøAabybroAalestrupAarsAarupÅrslevBækkeBjertEspergærdeFrederikshavnGjerlev JGrenaaGrindstedHillerødHolmegaardMariagerNæstvedØrbækSøndersøSpøttrupSvendborgVodskovVråAllerødBindslevFaaborgFarsøFjerritslevGislevHadstenHammelHornsyldJerupRingstedRøndeSæbySønderborgVardeAgedrupÅrreBevtoftBrobyBylderup-BovEsbjergFredensborgHaslevKalundborgLøkkenØstbirkSkævingeSolrød StrandUllerslevVildbjergAuningBjerringbroEgtvedFårupFrederikssundGramGudmeHalsHirtshalsKertemindeKibækLøgstørMillingeMørkøvNøragerPandrupRødbyRøddingStorvordeSulstedSvinningeThistedVadumVeflingeVestbjergVidebækVissenbjergAabenraaAns ByAssensBjæverskovBogenseDronninglundEbeltoftEngesvangFaxeFaxe LadepladsFøvlingFrederiksværkGedvedGlamsbjergHaderslevHavdrupKorsørKværndrupKvistgårdLæsøLemmingLille SkensvedLøsningNyborgØlstedRandbølRibeRødkærsbroRyslingeSkalsSkørpingSlangerupStenlilleStenstrupStruerStubbekøbingTinglevTørringVæggerløseVamdrupVesløsViby SjællandVinderupÆrøskøbingAnsagerAsaaAulumBlokhusBolderslevBorupBrovstDaugårdEbberupErrindlevFarumGaltenGandrupGedserGelstedGestenGjernGørlevGræstedGredstedbroGudbjerg SydfynGuldborgHampenHarndrupHejnsvigHesselagerHjallerupHolstedHørsholmHumlebækHundestedHvide SandeJerslev JJerslev SjællandJuelsmindeJyderupJystrup MidtsjKariseKarlslundeKirke SåbyKlovborgKnebelKokkedalKolindKongerslevLem StLemvigLøgstrupLyngeMørkeNørre AlslevNørre NebelNykøbing FNykøbing SjØrstedPadborgPræstøRanumRødekroRønneRyomgårdSakskøbingSaltumSkambySnekkerstenSønder OmmeSorringSørvadSpjaldStakrogeStegeStenløseStoholm JyllStore HeddingeStoubySvenstrup JThemTranekærTuneUlfborgUlstrupVemmelevVordingborg
2091 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Rækkehus · 60 m²
Skamby, Brøndstrupvej
Pænt lille rækkehus
2 min. siden
3.950 kr.
...
Side1af 117

Lignende annoncer

Find ledigt rækkehus til leje hos BoligPortal

Vi har ovenfor samlet vores udvalg af rækkehuse til leje. Rækkehuse i Danmark dækker bredt både geografisk og typemæssigt, og udvalget opdateres løbende. Dertil kommer, at vi hos BoligPortal er de største i landet inden for lejeboliger: Derfor har du gode chancer for at komme godt i mål med det rette rækkehus.

For dig, der er på udkig efter noget mere specifikt, er BoligPortal også din indgangsvinkel. Hos os finder du blandt andet oversigtssider over lejeboliger med husdyr tilladt eller seniorboliger .

Er du interesseret i andre boligtyper end rækkehuse?

Er du ikke fastlagt på, at dit kommende lejemål nødvendigvis skal være et rækkehus, kan du udvide din søgning her på siden til også at inkludere andre typer af lejeboliger . Vælg for eksempel også at se resultater for lejligheder , der er et godt alternativ for dig, der ønsker at bo i byen, eller se på vores udvalg af huse til leje , hvis du også er åben for at bo i et særskilt hus. Til dig, der er interesseret i at leje et værelse , har vi også en side for disse.

Især for dig, der er åben for at kigge på lejligheder som alternativ til at leje rækkehuse, anbefaler vi at tage et kig på vores oversigt over lejligheder med altan . Her får du nemlig på tilsvarende vis direkte adgang til det fri.

Sådan finder du hurtigt og nemt et rækkehus hos BoligPortal

Hos BoligPortal behøver det ikke at være besværligt at finde ledige rækkehuse, der lever op til dine kriterier. Vi har nedenfor samlet vores bedste tips til hurtigt, nemt og effektivt at komme i mål med det rette rækkehus til leje.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

Vi anbefaler, at du anvender filtreringsmulighederne her på siden, når du søger rækkehus ledig nu. Ved at filtrere i din søgning skaber du nemlig et bedre overblik, så din søgning efter det rette rækkehus til leje bliver nem og overskuelig.

Mulighederne for filtrering spænder bredt, og du definerer helt selv, hvilke og hvor mange filtre, som du ønsker at anvende. Filtrér for eksempel efter antallet af værelser eller prisen på husleje. Sidstnævnte er især et oplagt filter for dig, der er på jagt efter et billigt rækkehus.

Opret BoligAgent og find hurtigt rækkehus hos BoligPortal

Efter at du har filtreret i din søgning i overensstemmelse med dine krav, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent . Det gør du ved at klikke i den orange boks øverst til venstre. Efter oprettelse af agenten vil du fremover automatisk modtage besked over mail, hver gang nye rækkehuse matcher dine kriterier.

I hvilket område af landet skal du finde rækkehus til leje?

Leje af rækkehuse er muligt i vid udstrækning rundt om i landet. Du finder særligt rækkehuse i forstæderne til de større byer, men opblomstringer af rækkehuse findes også i mindre byer og mere centralt i visse større byer. Søg efter den by, du er interesseret i at leje rækkehus i, og orientér dig i udvalget. Det gør du i søgefeltet øverst på siden.

Du kan med fordel også tage et kig på vores udvalg af rækkehuse i nogle af de større byer i Danmark. Søg rækkehus i bredt udvalg, for eksempel med vores rækkehuse i København , Aarhus , Odense eller Aalborg .

Kendetegnet ved rækkehusene er, at de bygges nær grønne områder og natur, så man både har udsigten til naturen og kan nyde den i form af gå- eller løbeture. Således er du typisk godt stillet, ligegyldigt hvor du ender med at leje rækkehus.

Her er fordelene ved at leje et rækkehus

Find rækkehuse til leje gennem BoligPortal, og nyd godt af fordelene. Gennem tiden er det blevet mere og mere populært at bo til leje i et rækkehus, og af samme grund bygges der flere rækkehuse rundt omkring i landet. Udover at det giver dig gode muligheder for at finde et lejemål til dine behov, kommer det også med en række fordele.

Et rækkehus er for eksempel et godt valg, hvis du ønsker mere plads end du har i din lejlighed. Måske står I overfor en familieforøgelse eller savner at bo tættere på naturen? Her er et rækkehus til leje et godt kompromis, da du slipper for larmende over- og underboer, samtidigt med at du kan bo i det perfekte smørhul mellem by og natur.

En af de helt klare fordele er desuden, at du ikke er bundet økonomisk til rækkehuset, når du lejer fremfor at købe. Det betyder, at du til enhver tid kan opsige lejemålet indenfor den varslede periode i lejekontrakten. Det betyder også, at de kedelige poster såsom nyt tag ikke er dit ansvar. Du skal blot nyde de gode ting ved at bo til leje i et rækkehus.

Føl dig tryg, når du søger rækkehus hos BoligPortal

Find rækkehus via BoligPortal og føl dig tryg fra start til slut gennem processen. Hos BoligPortal går vi højt op i din tryghed og den gode boligjagt – derfor værner vi om din sikkerhed på en række centrale områder. Lær mere om disse nedenfor.

  • For det første validerer vi manuelt alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for, at ægtheden af den enkelte boligannonce er til at stole på. På den måde kan du med ro i maven tage kontakt til relevante udlejere af rækkehuse til leje.

  • Vi sørger også for at passe godt på dine data i forbindelse med din færden på siden. Det sker naturligvis i overensstemmelse med GDPR: Således kan du trygt færdes på siden, mens du leder efter ledigt rækkehus.

Hvis rækkehuset er for stort, kan du udleje et eller flere værelser

Støder du på det rette rækkehus til leje, som matcher dine drømme og kriterier, men som dog er en smule for stort eller for dyrt, kan rækkehuset i visse tilfælde alligevel vise sig relevant. Det gælder især for dig, der er åben for at udleje et eller flere værelser .

Du kan gratis udleje værelser via BoligPortal, og vi hjælper dig godt på vej fra start til slut gennem processen. Vi har blandt andet udviklet en række digitale services, som gør det muligt for dig at få styr på de praktiske detaljer:

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som gør det muligt for dig at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde rækkehus til leje hos BoligPortal

Vi hos BoligPortal ønsker dig al held og lykke med jagten på dit kommende rækkehus til leje! Husk, at du til hver en tid i løbet af din søgning kan tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp: Vi holder åbent hver dag året rundt, og kan kontaktes over mail, chat eller telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play