Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Rækkehuse

Rækkehuse til leje

1238 boliger fundet
Silkeborg
SilkeborgOdenseViborgAarhusVejleKoldingHorsensRandersAalborgHerningOdderHjørringKøbenhavnSabroTjeleHolstebroIkastSkødstrupHelsingeGjerlev JRoslevTarmVejle ØstBillundBirkerødFårupFredericiaHobroMallingAabybroHinnerupHørningNivåRingkøbingSlagelseSpøttrupVejenDronninglundEngesvangKjellerupMiddelfartNibeNykøbing MBrovstLangåMariagerAgedrupBørkopDragørFjerritslevHarlev JHedenstedHornsyldKarup JKibækSkævingeSkiveAarsAlbertslundAuningBindslevBlokhusBrønshøjFrederikssundGistrupHaarbyHillerødHirtshalsHolbækHolmegaardHornsletJellingJerupKlarupKongerslevLøkkenMårsletØlstedPandrupRødbySmørumSolrød StrandSønderborgSvendborgThistedTørringTrigeVadumVallensbæk StrandVipperødAalestrupAllerødAns ByAssensBederBjerringbroBogenseBrandeBrønderslevEbeltoftEsbjergFarsøFrederikshavnGaltenGlesborgGlostrupGramGrindstedHadsundHanstholmHaslevHellerupHjortshøjHovedgårdHvidovreJyderupKongens LyngbyLem StLøgstørMørkeNæstvedNakskovNøragerNordborgNyborgRingstedRøddingRySindalSkjernSønder OmmeSøndersøStoholm JyllStorvordeStoubyStruerSulstedTinglevTommerupTranekærUllerslevVardeVinderupVojensVordingborgAarupArdenÅrslevBækkeBækmarksbroBagsværdBallerupBarritBjertBordingBryrupDianalundDybvadEgtvedFredensborgFrøstrupGadbjergGedstedGedvedGelstedGentofteGørlevGråstenGrenaaGreveHadstenHalsHammelHampenHarboøreHedehuseneHesselagerHjallerupHolstedHørsholmHvide SandeJuelsmindeKalundborgKariseKarrebæksmindeKlampenborgKlovborgKokkedalLåsbyLøgstrupMåløvMørkøvMorudNimtofteNørre NebelNørre SnedeNykøbing FØlgodØlstykkeØrstedØstbirkOtterupRingeRødovreRøndeRønneRoskildeSæbySjællands OddeSkælskørSkærbækSkagenSkanderborgSolbjergSønder FeldingSpentrupStøvringTaastrupTønderUldumVærløseVallensbækVedbækVeksø SjællandVestbjergViby SjællandVrå
1238 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. · Rækkehus · 92 m²
Odense, Egilsvej
1-plan. Ældrevenligt. Nyrenoveret enderækkehus i Tarup. 4 værelser. Nyrere trægulve i køkken, entre
3 timer siden
9.500 kr.
...
Side1af 69

Find rækkehus til leje hos BoligPortal

Vil du gerne finde et rækkehus til leje? Så kan BoligPortal hjælpe dig. Vi er Danmarks største lejeboligportal, og vi har helt sikkert et rækkehus, der er lige noget dig. Her på siden kan du hurtigt, trygt og nemt finde dit kommende rækkehus til leje blandt de mange boligannoncer, som i øvrigt alle er sikkerhedsgodkendte, så du sikkert kan færdes på siden.

Hvis du ikke ønsker at lede efter et rækkehus 24/7, kan du med fordel oprette en gratis BoligAgent her på siden. Alt du skal gøre er at krydse kravene til dit kommende rækkehus af i venstre side, og derefter aktivere BoligAgenten i toppen af siden. Hver gang der dukker et relevant rækkehus op, modtager du besked på mail, så du kan kontakte udlejer med det samme.

Anvend filtreringsmuligheder når du søger rækkehus til leje

Anvend filtreringsmulighederne her på siden for at gøre din søgning efter et rækkehus til leje lettere. Her kan du frit filtrere mellem følgende: altan, husdyr tilladt, elevator, seniorvenlig, studiebolig, møbleret, parkering, delevenlig, almen bolig.

Fordele ved at leje et rækkehus

Gennem tiden er det blevet mere og mere populært at bo til leje i et rækkehus, og af samme grund bygges der flere rækkehuse rundt omkring i landet. Et rækkehus er f.eks. et rigtig godt valg, hvis du ønsker mere plads end du har i din lejlighed. Måske står I overfor en familieforøgelse eller savner at bo tættere på naturen? Mulighederne er mange og uanset, hvad grunden er til du ønsker at leje et rækkehus, er der mange fordele ved netop den løsning.

Først og fremmest er du ikke bundet økonomisk til rækkehuset, når du lejer fremfor at købe. Det betyder, at du til enhver tid kan opsige lejemålet indenfor den varslede periode i lejekontrakten . Det betyder også, at de kedelige poster som f.eks. nyt tag ikke er dit ansvar. Du skal blot nyde de gode ting ved at bo til leje i et rækkehus, hvor du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter.

Du vil også opleve et socialt fællesskab og sammenhold med dine naboer, da der ofte er et godt børnevenligt fællesskab blandt beboerne i rækkehusene. Du får altså både mulighed for privatliv og et godt fællesskab, når du bor til leje i et rækkehus.

Endnu en fordel ved at bo til leje i et rækkehus er, at du får følelsen af at bo i hus, hvor der følger en lille have med, som du kan nyde, når vejret tillader det. Men i og med haven er mindre, er du heldigvis ikke nødsaget til at bruge alle weekenderne på havearbejde.

Hvor skal du finde et rækkehus til leje?

Mange vælger at flytte i rækkehus tættere på byen, da lejligheden i byen er blevet for trang eller et stort hus kræver for meget vedligehold. De fleste rækkehuse bygges i byens forstæder, så man på den måde kombinerer de bedste ting ved byen med forstædernes ro og natur.

Kendetegnet ved rækkehusene er, at de bygges nær grønne områder og natur, så man både har udsigten til naturen og kan nyde den i form af gå- eller løbeture.

Du bør undersøge de forskellige områder omhyggeligt og mærke efter, hvor netop du ønsker at finde et rækkehus til leje. Når du har besluttet dig for området, kan du søge blandt det store udvalg af rækkehuse til leje hos BoligPortal.

Vi hos BoligPortal ønsker dig al held og lykke med jagten på dit kommende rækkehus til leje!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play