Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Værelser

Ledige værelser til leje

876 boliger fundet
København
KøbenhavnAarhusOdenseAalborgKoldingHerningViborgVejleEsbjergHillerødHorsensKalundborgRandersRingstedRoskildeSilkeborgSlagelseFredericiaNæstvedNyborgSolrød StrandSvendborgFarumFrederiksværkGreveHaderslevHadstenHolstebroRingeSæbySorøVordingborgAllerødFrederikssundGrindstedHaslevHelsingeKertemindeKøgeLejreLille SkensvedSkærbækSkanderborgTinglevTønderUgerløseVodskovAarsBirkerødBordingBrønderslevEspergærdeGadstrupGaltenGedvedGiveGrenaaHårlevHelsingørHobroHolbækHolebyHørsholmJægersprisJuelsmindeKarlslundeKarup JKokkedalKongerslevKorsørKrusåLemvigMelbyMørkøvNibeNykøbing FOtterupPadborgRibeRuds VedbySkjernStenderupStenløseStore HeddingeSvenstrup JTisvildelejeVamdrupVandelVejenVidebæk
876 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 værelse på 12 m²
København V, Reventlowsgade
7.000 DKK46 min. siden
...
Side1af 49

Lignende annoncer

Find ledigt værelse hos BoligPortal

Ovenfor finder du det samlede overblik over værelser til leje hos BoligPortal. Udvalget spænder bredt og opdateres løbende, hvorfor du har gode chancer for at finde dit næste værelse her. Dertil kommer, at vi hos BoligPortal er de største inden for lejeboliger i Danmark.

Søger du noget mere specifikt, finder du det også via vores side. Du kan for eksempel finde studieboliger , møblerede lejligheder til leje eller delevenlige lejligheder , som i mange tilfælde kan være gode alternativer for dig, der er på udkig efter et værelse.

Er du interesseret i andre boligtyper end værelser?

Siden her dækker over alle vores ledige værelser. Er du åben for at bo i en anden boligtype end et værelse, finder du dog også god mulighed for dette hos BoligPortal. Tag et kig på vores generelle side for lejeboliger i Danmark, eller kig mere specifikt i vores oversigtssider over lejligheder , huse og rækkehuse .

Er du interesseret i mere end én boligtype, kan du tilvælge de relevante boformer i venstre side under overskriften ‘boligtype’ – så får du vist boligannoncer for alle de boligtyper, du er interesseret i.

Sådan finder du hurtigt og nemt et værelse hos BoligPortal

Søg værelse via BoligPortal og opdag, hvor nemt det kan være: Hos BoligPortal gør vi din jagt efter det rette værelse nem, hurtig og effektiv, så du kan komme godt i mål. Lær mere om dette nedenfor, hvor vi gennemgår vores smarte fremgangsmåder og redskaber til søgning.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

Vi anbefaler, at du filtrerer i din søgning, når du leder efter det rette værelse til leje til dine behov. Det kan du gøre ved at udfylde filtreringsmulighederne, som du finder i venstre side.

Når du filtrerer i din søgning, opdaterer din visning sig automatisk, så du kan danne dig det nødvendige overblik over relevante værelser. Filtrér for eksempel efter pris på husleje, hvis du er på udkig efter et billigt værelse, eller filtrér efter om lejemålet er møbleret, hvis du ønsker at leje værelse uden selv at skulle bringe møbler med.

Mulighederne for filtrering er mange, og kun du definerer din søgning – således kan du filtrere efter så mange eller så få emner, som det giver mening for dig.

Opret BoligAgent og find værelse i en fart

Når du ønsker hurtigt at komme i mål med leje af værelse, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent for din søgning. Med en BoligAgent fra BoligPortal modtager du nemlig automatisk besked over mail, hver gang nye værelser matcher dine kriterier: På den måde behøver du efter aktivering af din agent ikke længere aktivt at holde øje med siden.

Du opretter din BoligAgent ved først at være skarp på at udfylde dine kriterier i filtreringsmulighederne i venstre side, for derefter at klikke i den orange boks øverst.

I hvilket område af Danmark skal du finde værelse?

Det er særligt populært at bo i de danske storbyer, og det er også her, at udvalget af værelser til leje er størst. Find værelse i København , Aarhus , Odense eller Aalborg i alle afskygninger, eller søg efter netop den by, du er interesseret i at leje værelse i – det gør du ved hjælp af søgefeltet øverst på siden.

Skriv en ærlig ansøgning, der skiller sig ud

Når du ønsker at komme i betragtning hos udlejere af et ledigt værelse, er det vigtigt, at du er grundig med dine ansøgninger. Når du søger et værelse til leje kan det således være en god idé at dele oplysninger ud om dig selv, eftersom dine udlejere med stor sandsynlighed er dine kommende roomies.

Dine udlejere vil sandsynligvis gerne vide hvilken type, du er i et bofællesskab, samt hvad du kan bidrage med. Der er mange måder, du kan skille dig ud på, men vi anbefaler, at du er så ærlig som muligt fra starten. Skriv om dine interesser, hvad du laver til daglig og husk gerne at tilføje et billede af dig selv.

Giv udlejerne det bedste udgangspunkt for at lære dig at kende. På den måde ved de, at du er engageret.

Føl dig tryg, når du søger værelse hos BoligPortal

Find værelse hos BoligPortal og føl dig tryg fra start til slut gennem processen: Din tryghed er vigtig for os, og derfor sørger vi for at skabe en så sikker boligjagt som muligt. Det gør vi blandt andet ved at varetage dine interesser på følgende punkter:

  • Vi validerer manuelt alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for, at ægtheden af den enkelte annonce er i top, så du med ro i maven kan finde værelse i Danmark.
  • Derudover værner vi om dit privatliv i forbindelse med din færden på siden. Det sker naturligvis i overensstemmelse med GDPR. Sænk derfor skuldrene og find værelse til leje på en platform, der passer godt på dine data.

Finder du ikke det, du søger: Lej en delevenlig bolig og bliv selv udlejer af værelser

Et godt trick, hvis du ikke umiddelbart finder det rette værelse ledigt nu, er at brede din søgning ud til også at inkludere andre boligformer såsom delevenlige lejligheder. Med en delevenlig lejlighed kan du nemlig selv udleje et eller flere værelser og på den måde stable dit eget bofællesskab på benene.

Det er gratis at udleje værelser via BoligPortal, og vi hjælper dig godt på vej gennem processen. Blandt andet har vi udviklet en række digitale services, der gør det nemt for dig at få styr på de praktiske detaljer omkring udlejning:

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som gør det muligt for dig at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Her er fordelene ved at leje værelse

Der er mange gode fordele ved at leje et værelse. Er du i tvivl om, hvorvidt det er det rette valg for dig, giver vi dig her fire gode fordele ved at bo til leje i et værelse:

  • Sammenlignet med andre boligtyper vil du med et lejet værelse opleve en større økonomisk frihed i dagligdagen og mere rum i budgettet. Gennemsnitligt er det nemlig langt billigere, end hvis du vælger at bo til leje i en større lejebolig. Hvis du er studerende og lever på SU, er værelsesudlejning således en oplagt mulighed for at få det økonomiske til at løbe rundt.
  • Det er også en fordel for mange at bo under samme tag som andre, da du på den måde nemt opbygger et netværk og kan få stillet dit sociale behov. Når du lejer et værelse, får du nemlig ofte en eller flere roomies med i købet. Husk i den sammenhæng, at det altid er okay at trække dig, hvis du har brug for en pause fra fællesskabet.
  • Med et værelse vil du typisk opleve et behov for mere simpel rengøring og vedligeholdelse sammenlignet med andre boligtyper. Det er smart for dig med en travl hverdag med uddannelse eller job. Ved at leje værelse har du nemlig kun ét værelse at bekymre dig om.
  • At leje værelse giver seriøs fleksibilitet. Du binder dig ikke økonomisk på samme måde som med større lejemål, og det er nemmere at flytte ind og ud af et værelse, fordi både økonomien og mængden af møbler er mindre.

Held og lykke med at finde det rette værelse til leje

Vi ønsker dig mange gange held og lykke i din jagt efter det rette værelse. Husk, at du til hver en tid kan tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp under din tid som boligsøgende. Vi står hver dag klar til at hjælpe dig i vores kundeservice, som du kan kontakte over mail, chat eller telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play