Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Værelser

Værelser til leje

1462 boliger fundet
København
KøbenhavnAarhusAalborgOdenseBrønshøjVanløseKongens LyngbySøborgEsbjergKoldingRoskildeVejleHerningViborgHorsensHvidovreHellerupKalundborgRødovreSilkeborgGlostrupIshøjRandersAlbertslundBagsværdBallerupCharlottenlundGentofteGrenaaHillerødSlagelseTaastrupVirumHaderslevKastrupKorsørNæstvedRingstedSvendborgTrigeVejenBrøndbyBrøndby StrandHedehuseneHørsholmKøgeNykøbing FSkanderborgBirkerødDyssegårdFaxeFrederikssundGiveGrindstedHadstenHolstebroØlstykkeRySkovlundeVester SkerningeAllerødBlommenslystBøvlingbjergBrandeDronninglundEspergærdeFarumHerlevHjørringHolbækHøngHovedgårdJægersprisLangeskovNibeNørre AlslevNykøbing MNykøbing SjRødbySkårup FynSnekkerstenSorøStenstrupTønderUllerslevVærløseVallensbæk StrandVordingborgÆrøskøbingAuningBederBordingBorreChristiansfeldEskebjergFaaborgFjenneslevFredensborgFredericiaFrederikshavnGaltenGjerlev JGreveHammelHampenHårlevHaslevHavndalHejnsvigHerfølgeHørveHumlebækKarlslundeKarup JKlampenborgKokkedalKongerslevKrusåKvistgårdLejreLille SkensvedMallingMåløvMarstalMørkøvNærumNimtofteNyborgNyrupOdderRibeRingeRingkøbingRungsted KystSabroSæbySakskøbingSkjernSkødstrupSmørumSolbjergSolrød StrandSpjaldStoubyStøvringSvenstrup JTarmThistedTimTinglevVallensbækVandelVidebækVodskov
1462 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. · Værelse · 33 m²
København, Dortheavej
5800,-kr/md.Tid til NY Lejer af vores delvist møbleret studiolejlighed med eget bad. Egen altan. Adg
1 time siden
5.800 kr.
...
Side1af 82

Lignende annoncer i

Find værelse til leje på BoligPortal

Står du og mangler et værelse til leje? Så er du kommet til det rette sted. På BoligPortal har vi et kæmpe udvalg af værelser i forskellige prisklasser og størrelser overalt i landet. Hver dag bliver der tilføjet nye værelser her på siden, og det kan derfor være en fordel at oprette en gratis BoligAgent. Den sender dig en mail, når der dukker nye, ledige værelser op, som passer til dig.

Vores vigtigste opgave er at gøre værelsesudlejningen så nem og tryg som mulig, og derfor sørger vi for at sikkerhedsgodkende alle boligannoncer, inden de bliver offentliggjort. Herunder kan du blive klogere på, hvordan og hvor du finder dit fremtidige værelse til leje.

Populært at leje et værelse i storbyerne

Det er populært at bo i de danske storbyer, og det er også her, at udvalget af værelser til leje er størst. I København , Aarhus , Odense og Aalborg finder du værelser i alle afskygninger, lige fra møblerede værelser til værelser, hvor dyr er tilladt .

4 fordele ved at leje et værelse

Det med at finde et værelse til leje kan godt virke lidt overvældende, fordi man skal indstille sig på at dele sin hverdag med andre. Men faktisk er der masser af fordele ved det. Her giver vi dig fire af dem:

1. Større økonomisk frihed

En af de største fordele ved at leje et værelse, er, at det er langt billigere, end hvis du vælger at bo til leje i en lejlighed , et hus eller et rækkehus . Hvis du er studerende og lever på SU, er værelsesudlejning en oplagt mulighed for at få det økonomiske til at løbe rundt.

2. Socialt fællesskab

Det er også en fordel for mange at bo under samme tag som andre. Når du lejer et værelse, får du ofte en eller flere roomies med i købet. Det er et stort plus, hvis du nyder at være social og måske ikke trives i at bo alene. Det er dog vigtigt at huske på, at selvom du bor med andre, er det altid okay at trække dig, hvis du har brug for en pause fra fællesskabet.

3. Simpel rengøring

Når du er ung og under uddannelse eller har en travl hverdag med et fuldtidsjob, kan det være rart kun at have ét værelse at bekymre dig om, når du skal gøre rent. Det tager ingen tid at få et værelse til at skinne, og det er perfekt for dig, der også jonglerer med studie, venner og arbejde.

4. Seriøs fleksibilitet

Det er langt mere fleksibelt at leje et værelse end andre alternativer, da du ikke binder dig økonomisk på samme måde. Det er nemmere at flytte ind i et værelse, fordi både økonomien og mængden af møbler er mindre.

Skriv en ansøgning, der skiller sig ud

Hvis du ønsker at komme i betragtning hos udlejerne, er det vigtigt, at du er grundig med dine ansøgninger. Når du søger et værelse til leje skal du ofte dele meget ud af dig selv, fordi dine udlejere med stor sandsynlighed er dine kommende roomies. De vil gerne vide, hvilken type du er i et bofællesskab, og hvad du kan bidrage med. Der er mange måder, du kan skille dig ud på blandt de mange ansøgninger, men vi anbefaler, at du er så ærlig som muligt fra starten. Skriv om dine interesser, hvad du laver til daglig og husk at tilføje et billede af dig selv. Giv udlejerne det bedste udgangspunkt for at lære dig at kende. På den måde ved de, at du er engageret.

Spørg BoligPortal til råds om værelsesudlejning

Der er flere måder vi kan hjælpe dig på, når du søger et værelse til leje. Vi har et væld af muligheder, så mange, at det nogle gange kan være lidt svært at vælge. Men det har vi også en løsning på. Vi har opstillet en masse filtreringsmuligheder øverst på siden. Der krydser du de behov af, du har, og så viser vi dig kun værelser, der matcher dem. Skal det være endnu nemmere, kan du også slå BoligAgenten til. Så sender den dig en mail eller en notifikation i vores app, når der dukker et værelse op, der kunne have din interesse.

Når du vælger at finde et værelse til leje gennem BoligPortal, kan du være helt tryg. Vi har nemlig valideret alle annoncer inden de blev lagt op på vores side. Er der ellers noget, du er i tvivl om, så tøv ikke med at kontakte kundeservice, der sidder klar på telefonen hver dag fra 9-21 - også i weekenden. Og på helligdage. Og juleaften.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play