Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder med altan

Lejligheder med altan

7.415 boliger fundet
7.415 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 70 m²
Skamby, Bredgade
5.500 DKK1 time siden
1 vær. lejlighed på 45 m²
Odense V, Kalørvej
4.800 DKK10 timer siden
...
Side1af 412

Lignende annoncer

Find lejlighed med altan på BoligPortal

Der er intet bedre end at sidde på sin altan og nyde morgenkaffen mens solen står op, at fyre op for grillen på varme sommeraftener eller at flygte ud på altanen, når din roomie endnu engang har brændt maden på.

Men det kræver selvfølgelig, at du har muligheden, der hvor du bor. Leder du efter en lejlighed med altan, så er du havnet det helt rigtige sted. På BoligPortal finder du nemlig et bredt udvalg af lejligheder med altan, balkon og terrasse. Hvis du leder efter mere udenddørsrum, så tjek vores huse eller rækkehuse ud. Du kan også finde masser af værelser til leje , hvis du vil spare penge og bo med andre.

Find drømmeboligen med altan ved hjælp af filtreringsmulighederne

Via filtreringsmulighederne i venstre side af skærmen, kan du præcisere din søgning, så den matcher netop dig og dine ønsker. Under fanen ‘andre’, kan du som den første mulighed krydse ‘altan’ af, men du kan også markere andre behov, hvis det skal være en studiebolig eller en møbleret lejlighed . Derudover kan du også filtrere på antal værelser, størrelse, husleje og så videre, hvis det for eksempel skal være en lejlighed i København med 4 værelser .

3 skønne fordele ved en lejlighed med altan, som du måske ikke havde tænkt over

Fordelene ved en lejlighed med altan er mange, og du kender helt sikkert de fleste af dem, når du er havnet på denne side, men her giver vi dig 3 fordele ved at bo i en lejlighed med altan, balkon eller terrasse, som du måske ikke havde tænkt over:

1. Kontorplads i den friske luft

Vi ved allesammen, at det gavner vores arbejde med frisk luft til hjernen. En lejlighed med altan er derfor en oplagt mulighed for at få endnu mere ud af hjemmekontoret, lektierne eller hyggelæsningen ved at tage computeren, læsebrillerne og god kop kaffe med ud altanen, terrassen eller balkonen.

2. Privat urtehave på altanen

Friske urter er det perfekte krydderi til hjemmelavet mad, og med en altan til din lejlighed, har du mulighed for at dyrke din helt egen minihave med grønne urter. Det giver dig både noget smukt at kigge på, roen ved at have fingrene i jorden og et ekstra pift til madlavningen.

3. Spilaften i det lune sommervejr

Få spilaftenen med vennerne eller familien til at føles som en smuk aften i det sydlige Italien ved at rykke ud på altanen. Her kan I nyde solnedgangen og et glas rødvin, mens I kæmper om sejren. Dog kan det anbefales at gøre det en dag, hvor det ikke blæser alt for meget, så der ikke bliver unødig splid i gruppen, hvis kort eller brikker blæser af bordet.

Altaner til ethvert behov

På BoligPortal finder du både lejligheder med franske altaner til dig, der blot har brug for at kunne åbne til det fri, altaner på 5-10 m2 til dig, der gerne vil kunne stille dit barn trygt til at sove ude, og helt store, rummelige altaner på over 50 m2 til dig, der gerne vil kunne holde middagsselskaber, fester og andre arrangementer udendørs.

Med en altan på 6 m2 er der plads til et bord med to stole og måske en lille grill. Her vil det også være muligt at sætte et tørrestativ ud. Vil man gerne kunne sidde udenfor hele familien eller invitere vennerne over i et større lounge-arrangement, så skal man gå efter en større altan. Er det nok bare at kunne åbne en dør og lufte dynen, så kan man sagtens klare sig med mindre.

Frisk luft og flot udsigt

Lige meget om du ønsker at leje et værelse i Aalborg , hvor du kan få frisk luft, finde en 2-værelses lejlighed i Odense , hvor du ikke skal bekymre dig om at kunne tørre tøj eller er på udkig efter en studiebolig i Aarhus med flot udsigt, så kan du på BoligPortal finde en lejebolig med altan, der matcher dine boligdrømme.

Filtreringsmulighederne her på siden giver dig mulighed for at sortere din boligsøgning efter både boligtype, by, budget og meget mere, så du skal ikke lede længe, før du finder den lejlighed, der passer til dig.

Lad BoligAgenten gøre arbejdet for dig

Det er spændende at flytte til et nyt sted, men det er ikke altid den sjoveste del af processen at søge diverse boligsider igennem. På BoligPortal kan du nemt oprette en BoligAgent. Du opretter den i øverste venstre side af skærmen, hvor du kan aktivere den efter at have markeret dine krav. Så slipper du for at kigge på boliger, der ikke matcher dine ønsker og du misser ikke den perfekte lejlighed, hvis den skulle dukke op, når du ikke selv har tid til at søge efter den.

Det er også oplagt at hente vores app, hvor du får besked så snart, der er en lejlighed, der matcher det, du søger. På den måde klarer vi den tidskrævende del af arbejdet for dig, så du kan koncentrere dig om alt det sjove.

BoligPortal ønsker dig held og lykke i jagten på din næste lejlighed med altan. Har du spørgsmål til boligsøgningsprocessen, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig fra 9-21 alle ugens dage.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play