Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Herning

Lejligheder i Herning

182 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
182 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 70 m²
Herning, Dalgasgade
Nyrenoveret lys 2 vær med direkte adgang til have
1 time siden
5.850 kr.
...
Side1af 11

Lignende annoncer i Herning

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed i Herning i dag

På Danmarks største BoligPortal kan du blandt andet finde et stort udvalg af lejligheder til leje i Herning. Du kan finde alt fra studieboliger i Herning til 4 værelses lejligheder i Herning . Uanset om du er ung studerende eller nybagt forælder, kan du altså med stor sandsynlighed finde en lejlighed, der lever op til lige netop dine krav. Du kan også søge bredere og finde dit næste lejemål blandt alle ledige lejeboliger i Herning eller du kan nøjes med at sprede din søgning til rækkehuse i Herning .

Herunder kan både den studerende og den nybagte forælder blive klogere på, hvorfor man bør vælge en lejlighed i den charmerende midtjyske by som sit næste hjem.

Hernings dejlige studielejligheder

Hvis du er ung og skal i gang med at tage en uddannelse i Herning, så kan det være, at du i samme anledning gerne vil flytte hjemmefra og finde din egen lejlighed. Hos BoligPortal kan du finde både nybyggede lejligheder i Hedebyen og lejligheder i Holing . Så du kan finde masser af lækkert nybyg i byen. Hvis du endnu ikke har fået øjnene op for Hernings mangfoldige studieliv og søgt uddannelse i byen, så kan du starte med at finde den rigtige uddannelse og vende tilbage til at finde din lejlighed, når du ved, hvilken beliggenhed i Herning, du vil gå efter.

Find lejlighed i Herning og skab et stærkt familieliv

Hvor hjertet bor, har man hjemme. Og hvis du kan nikke genkendende til følgende to krav til din næste lejlighed, så er Herning helt sikkert et godt sted at tage tilbage til eller søge mod, hvis du har familie i byen. Det første krav er dit ønske om at finde lejlighed tæt på bedsteforældrene, forældrene eller hyggemosteren og det andet krav er, at du gerne vil bosætte dig i en by, som er et skønt sted for børnefamilier. Tænkte du ja eller nikkede du ligefrem imens du læste dette, så skynd dig at komme i gang med at finde din næste lejlighed i Herning.

3 spændende ting ved Hernings byliv

Hvis du er lidt i tvivl om du bør flytte til eller tilbage til Herning, så vil vi gerne hjælpe dig med at huske på, hvor dejligt du kommer til at bo, hvis du finder en lejlighed eller anden lejebolig i Herning. Læs med herunder, hvor vi fremhæver 3 spændende ting ved Hernings byliv.

1. Kulturhistorie fordelt på 5 museer

I Herning finder du Frilandsmuseet Herning, Herningsholm Museum, Klosterlund Museum og Vester Palsgaard Skovmuseum, som alle er del af Museum Midtjylland. Museernes udstillinger udgør tilsammen fortællingen om den midtjyske kulturhistorie. Så vil du gerne finde lejlighed i en ny by og gå på opdagelse i nye kulturhistoriske fortællinger, kan det være at Herning netop er en by for dig.

2. Nattelivet i Herning

Hvis du er ung og drømmer om fest og farver og sene gåture hjem fra lange aftener på dansegulvet, så kan du sagtens få alt det med, hvis du vælger at finde studieplads og lejlighed i Herning. I Herning finder du nemlig både den hyggelige bar og ølmekkaet Fox And Hounds, det festlige sted Dansebar & Einsten og koncertsalen Fermaten, hvor du kan opleve alt muligt forskelligt musik. Elsker du fest, farver og musikalske nætter, så kan du trygt bosætte dig i en lejlighed i Herning.

3. Hernings mangfoldige udvalg af uddannelser

Vil du gerne være sikker på at bosætte dig i en by, hvor der er gode muligheder for uddannelse, så kan du roligt finde en lejlighed i Herning. I byen finder du nemlig over 5 forskellige folkeskoler/friskoler og over 50 forskellige ungdoms- og voksenuddannelser. Der er altså rig mulighed for at både du og dine børn kan få nogle gode uddannelser i Herning. Desuden ligger Herning heller ikke langt fra Aarhus, så du har også mulighed for at vælge løsningen med at pendle mellem uddannelse i Aarhus og lejlighed i Herning.

Opret bruger på BoligPortal og find din næste lejlighed

Kan du slet ikke vente med at komme i gang med din boligsøgning, men er du ikke helt sikker på, hvordan du opretter en profil? Så vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig i gang, så du hurtigt og nemt kan finde din næste lejlighed i Herning. Herunder har vi lavet en punkt-for-punkt-liste, så du nemt og overskueligt kan komme i gang med at oprette din profil hos BoligPortal og finde den helt rigtige lejlighed:

  • Scroll helt op og find “Opret bruger” i højre hjørne
  • Vælg login med Facebook eller email
  • Find en lejlighed, som du gerne vil søge og klik på “Skriv til udlejer”
  • Køb et abonnement

Nemmere bliver det næsten ikke. Hvis du alligevel sidder tilbage med spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kundeservice. Vi holder åbent alle ugens dage fra 9-21.

Held og lykke med jagten efter din næste lejlighed i Herning.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play