Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Skagen

Lejligheder i Skagen

3 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses
3 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. • Lejlighed • 52 m²
Skagen, Vesterbyvej
2-VÆRELSES LEJLIGHED I Skagen
12. maj
4.524 kr.
Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find en ledig lejlighed i Skagen hos BoligPortal

På toppen af Danmark eller spidsen af Jylland finder du Skagen, som er en del af Frederikshavn Kommune, hvor Frederikshavn og Sæby også hører under. Bosætter du dig i Skagen, bliver du både en del af et godt naboskab og kommer helt tæt på den fascinerende natur. Her kan du blandt andet se de to have Skagerrak og Kattegat mødes og stå med et ben i hvert hav.

Skagen er en skøn by, hvor du kan få smagsoplevelser udover det sædvanlige. Her findes restauranter i verdensklasse, der serverer friskfanget fisk. Udover forkælelse til smagssanserne, finder du også museer, koncerter, historiske steder og oplevelser for hele familien. Skagens gågade har en hyggelig atmosfære og der er mange specialbutikker og lokale supermarkeder at finde

Her på siden kan du danne dig et overblik over vores aktuelle lejligheder i Skagen. Hos BoligPortal finder du det største udvalg, hvorfor vi er landets største portal inden for lejeboliger . Gå på opdagelse i vores boligtyper; lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje .

Er du interesseret i andre boligtyper end lejligheder i Skagen?

Udover vores udvalg af lejligheder i Skagen, har vi også andre boligtyper at byde på. Se eksempelvis vores udvalg af værelser , huse eller rækkehuse i Skagen . Ude i venstre side kan du markere den ønskede boligkategori.

Sådan finder du hurtigt og effektivt en lejlighed til leje i Skagen

Når du søger efter en lejlighed i Skagen på BoligPortal, kan du med vores smarte funktioner komme hurtigere i mål. Se hvordan du hurtigere og nemmere finder din kommende lejlighed til leje i Skagen herunder:

Præcisér din søgning og find effektivt en ledig lejlighed i Skagen

I venstre side kan du indkredse din søgning, så du kun får vist de lejligheder, der har relevans for dig. Udfyld blot filtreringsmulighederne, og så opdateres siden derefter.

Er det eksempelvis vigtigt for dig, at der er en altan i lejligheden, kan du inkludere det i din søgning. Eller har du et ønske om, at lejligheden skal være stor nok til at rumme dig og din familie, kan du tilføje minimum antal kvadratmeter.

Aktivér en gratis BoligAgent og find en lejlighed i Skagen i en fart

Når du har udfyldt dine kriterier, er det næste step at aktivere en gratis BoligAgent . På den måde slipper du for at holde øje med, om der er kommet nye lejligheder i Skagen. En BoligAgent fungerer som din personlige boligassistent, som opdaterer dig via mail, så snart vi får nye lejligheder i Skagen på platformen, som er relevante for dig. Aktivér BoligAgenten i den orange boks øverst i venstre hjørne.

I hvilket område i Skagen skal du søge en lejlighed i Skagen?

Uanset hvor du vælger at finde en lejlighed i Skagen, vil du være tæt på den fascinerende natur. Vi har dog samlet tre attraktive områder herunder, som du kan overveje:

  • Du kan finde en lejlighed omkring Skippervej, som ligger tæt på Skagen Havn. Her er et unikt havnemiljø og mange hyggelige caféer og spisesteder. Elsker du vand og strand er dette område helt sikkert noget for dig - du er blot 5 min. fra Skagen Sønderstrand.
  • I området omkring Gæstgiverstien befinder du dig også tæt på Skagen Havn. Området er beliggende i rolige omgivelser, og der er både et supermarked, et hav af spisesteder og Skagen St. få minutters gang væk.
  • Du kan også bosætte dig i området ved Doggerbanke, som ligger i den vestlige del af Skagen. Det er også et roligt boligkvarter, hvor du har indkøbsmuligheder og strand tæt på - hopper du på cyklen, kan du være på Højen Strand på kun 3 min.

Du kan trygt søge efter en lejlighed til leje i Skagen på BoligPortal

Hos BoligPortal prioriterer vi din sikkerhed højt på flere forskellige måder:

  • Vi sikkerhedsgodkender enhver boligannonce, så du kun ser ægte annoncer med seriøse udlejere.
  • Vi passer godt på din persondata og behandler dem efter GDPR-loven.
  • Al dialog med udlejer foregår gennem vores sikre beskedsystem.

Derfor kan du med ro i maven finde en lejlighed i Skagen uden at bekymre dig.

Hvis lejligheden i Skagen er for stor til dig

Finder du en lejlighed i Skagen, som falder i din smag, men som umiddelbart rummer for meget plads, så kan du hos BoligPortal vælge at fremleje til andre. Du kan udleje et eller flere værelser til en lejer, som du selv vælger.

Hos os er udlejningsprocessen nem og enkel, da vi stiller digitale redskaber til rådighed, som du helt gratis kan benytte dig af. Du får mulighed for at foretage et digitalt flyttesyn , hvor du kan registrere vigtige detaljer i en indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

Hvis du skulle få brug for hjælp i processen, kan vores kundeserviceteam guide dig godt på vej. Læs mere under ‘Udlej bolig’ øverst i menuen.

BoligPortal ønsker dig god fornøjelse med at finde en lejlighed i Skagen

Vi håber, at du finder den rette lejlighed i Skagen, som matcher dine ønsker og behov. Du kan i hvert fald glæde dig til den gode stemning i Skagen. Hvis du på noget tidspunkt sidder med nogle spørgsmål, vil vores fantastiske kundeserviceteam hjælpe dig på enten telefon, mail eller chat. God fornøjelse med boligjagten!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play