Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Odense

Lejligheder i Odense

934 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses8 værelses
934 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 61 m²
Odense C, Overgade
Charmerende lejlighed
7 timer siden
6.758 kr.
...
Side1af 52

Lignende annoncer i Odense

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed til leje i Odense hos BoligPortal

Hos Danmarks største BoligPortal finder du et bredt udvalg af ledige lejligheder til leje i Odense. På vores platform finder du alt fra den lille, hyggelige studiebolig i Odense til en seniorbolig . Der er altså lejligheder at finde til alle og enhver blandt de mange boligannoncer.

Du finder den helt rigtige lejlighed til leje i Odense ved at benytte filtreringsmulighederne i venstre side. Her kan du vinge af, hvilke krav du har til dit næste hjem, så du kun får vist relevante boligannoncer. Ønsker du at lede bredere end blot efter lejligheder i Odense, så husk, at du også kan finde værelser , lejligheder , rækkehuse og huse til leje fordelt ud over det meste af Danmark.

Stort udvalg af forskellige typer lejemål i Odense

Hvis du står i en situation, hvor du snart mangler tag over hovedet, så kan det være, at du er meget fleksibel med, hvilken type lejebolig i Odense , du ender med at bo til leje i. Vi vil gerne gøre din søgning lidt lettere, så her har du en liste over de forskellige boligtyper i Odense, som du kan finde hos os:

Derudover kan du selvfølgelig afgrænse din søgning yderligere ved at vinge dine krav af blandt filtreringsmulighederne i venstre side, som tidligere nævnt.

Hvor skal du finde lejlighed i Odense?

Hvis du netop er blevet optaget på studiet, har landet dit drømmejob eller noget helt tredje, så kan det være, at du har brug for at blive lidt klogere på, hvad du kan forvente af din fremtidige hverdag med en lejelejlighed i Odense. Herunder kan du læse mere om byens områder og forhåbentlig blive klogere på, hvilken beliggenhed din odenseaner-lejlighed skal have.

Lejlighed til leje i Odense centrum

Denne bydel er helt perfekt for studerende, specielt dig som er nysgerrig på kunst og kultur. Hvis du er studerende og bor i en lejlighed til leje i Odense C , kan du forvente at have en lille cykeltur på cirka 5 km alt efter hvor i centrum, du finder lejlighed.

Lejlighed til leje i Odense M - universitetsbyen

Lejlighederne inde i centrum af Odense kan godt være lidt dyrer end i yderkantsområderne af byen. Eksempelvis kan du spare lidt penge ved at søge en lejlighed til leje i Odense M , hvor huslejepriserne er en smule lavere. Desuden ligger Odense M tættere på universitetet, så herfra kan du nøjes med en meget lille cykeltur på blot 2,5 km. Det betyder altså, at du lige kan sove 10-15 minutter længere hver morgen samtidig med at du sparer penge på huslejen.

Lejlighed til leje i Latinerkvarteret

Odenses latinerkvarter ligger inde i Odense centrum og er spækket med kultur, kreativitet og autencitet. Området har mange små, skæve specialbutikker og caféer og så er det også her, at du kan finde Amfipladsen, som ligger cirka et kvarters gang fra banegården. Fra Amfipladsen kan du opleve gratis koncerter under åben himmel. Så har du et bankende kulturhjerte, kan det være, at en lejlighed i Latinerkvarteret er det helt rigtige valg.

Lejlighed til leje i den historiske bydel i Odense

Er du litteratur- eller kulturhistorisk interesseret, så vil du garanteret synes, at det ville være sjovt at dele postnummer med selveste H.C. Andersens hus. Her kan du opleve en totalkunstnerisk oplevelse takket være 12 kunstnere, der i samarbejde har skabt et univers, hvor alle sanser bliver stimuleret. Ude på gaderne i den historiske bydel går vægteren også sin aftentur hver dag i juli og august - på nær søndage. Er du bare lidt historieinteresseret, så er det helt sikkert i denne del af Odense, at du bør finde din lejelejlighed .

Lejlighed til leje nær Munke Mose - Odenses grønne oase

Munke mose eller Mosen, som mange kalder den, ligger næsten lige i hjertet af Odense. Her opstår der ofte spontane hyggeaftener med boldspil eller picnic blandt unge. Parken har en god størrelse, så her er der plads til alle, selvom der eksempelvis er et boldspil i gang. I parken finder du også en virkelig skøn, næsten eventyrlig legeplads til børn. Så uanset om du er enlig og studerende eller forælder, kan dette område virkelig noget, hvis du er vild med at tage en tur i parken.

Find hurtigt og nemt din lejelejlighed i Odense

Nu har vi gjort opmærksom på nogle af Odenses skønneste områder, så du kan tage en velinformeret beslutning om, hvor din næste lejlighed i Odense skal ligge. Her vil vi tage næste skridt og hjælpe dig godt i gang med din boligsøgning.

Find nemt lejlighed med filtreringsmulighederne

Først og fremmest kan du, når du søger lejelejlighed i Odense hos BoligPortal nemt sortere de mange boligannoncer ved hjælp af filtreringsmulighederne i venstre side. Her kan du nemt vinge af, hvis du har krav til prisen, størrelsen, antal værelser eller hvis du har en drøm om elevator og altan. Når du benytter et filter, så er det kun relevante lejlighedsannoncer, der bliver vist for dig. På den måde vil du opleve en nem, overskuelig og effektiv søgning.

Find hurtigt lejlighed med BoligAgenten

Når du så har fået vinget dine krav til lejligheden i Odense af, kan du aktivere ‘BoligAgent for denne søgning’. Når du aktiverer vores BoligAgent, så vil du helt automatisk modtage en mail, når en udlejer slår en relevant lejlighedsannonce op. Med en aktivering af BoligAgenten, vil du altså opleve en super hurtig og effektiv boligsøgning.

Når du har fundet den rigtige lejlighed i Odense...

… så er det bare med at få lavet en lejekontrakt og et flyttesyn . Du kan oprette begge dele hurtigt, trygt og gratis gennem vores nye, lækre digitale system. Hvis du gerne vil vide lidt mere, inden du kommer i gang med at lave en lejekontrakt og foretage et flyttesyn, så læs med nedenfor.

Benyt BoligPortals gratis, digitale lejekontrakt

Vores digitale lejekontrakt er gratis at benytte af alle. Derudover er den en smart løsning, fordi du altid har den liggende inde på din udlejerprofil hos BoligPortal. Det betyder, at du kan tilgå kontrakten når som helst, hvis bare du har din smartphone ved hånden og har mobildækning. Det er nemt og overskueligt, og længere er den sådan set ikke.

Benyt også BoligPortals gratis, digitale flyttesyn

Vi har udviklet en gratis og brugervenlig platform, hvor du både som privat udlejer og professionel udlejer kan samle al dokumentation fra dine flyttesyn. I vores flyttesyn kan du samle detaljeret billeddokumentation, benytte den nemme og brugervenlige tjekliste og have dine flytterapporter liggende digitalt. På den måde kan du nemt finde både flytterapporter og syn frem på dine digitale enheder, når du mangler dem.

Hvordan udlejer du et værelse i din lejlighed i Odense?

Har du forvildet dig herind, fordi du egentlig gerne vil udleje dit værelse i din lidt for store lejelejlighed i Odense? Så sender vi dig selvfølgelig gerne videre til det rigtige sted. Følg linket ovenfor og kom hen til vores udlejerside, hvor du helt gratis kan oprette en annonce på det ledige værelse i lejligheden. Vi håber, at du har fundet al den nødvendige information for at komme godt i gang med boligjagten. På forhånd stort tillykke med dit nye hjem i Odense eller din nye bofælle.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play