Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Delelejligheder til leje

Delelejligheder til leje

13.969 boliger fundet
13.969 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. • Lejlighed • 95 m²
Løgstør, Østergade
Centralt beliggende Løgstør
1 min. siden
6.800 kr.
...
Side1af 777

Find ledig delelejlighed hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores samlede udvalg af delelejligheder aktuelt til leje hos BoligPortal. Som du kan se, spænder udvalget bredt – ikke mindst fordi vi hos BoligPortal er de største i landet inden for lejeboliger , herunder både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje .

En delelejlighed karakteriseres ved at være en lejlighed, hvor du lejer et værelse eller en del af en lejlighed, hvor du dog som udgangspunkt har adgang til at anvende hele eller flere dele af boligen – for eksempel i form af en fællesarealer som stue, gang, bad og køkken. Det er især populært blandt unge og studerende, da økonomien i en delelejlighed typisk rækker lidt længere.

Er du på udkig efter noget mere specifikt inden for kategorien af delelejligheder, finder du også gode muligheder for at finde dette hos BoligPortal. Du kan således finde lejligheder, der lever op til dine specifikke behov – for eksempel møblerede lejligheder til leje eller lejligheder med altan .

Er du interesseret i andre lejeboliger end delelejligheder til leje?

Hos BoligPortal definerer vi vores delelejligheder ved at have minimum 2 værelser i lejemålet. Du kan dog med fordel også tage et kig på vores side for delevenlige lejligheder , som inkluderer alle lejligheder på vores portal, hvor udlejer selv har været inde at markere lejemålet som delevenligt.

Du kan med fordel også udvide din søgning til at inkludere andre typer af delevenlige lejemål end delelejligheder. Under overskriften ‘boligtype’ i venstre side kan du tilvælge andre typer af boliger og således også finde delehus eller delerækkehus.

Derfor skal du overveje at flytte i delelejlighed

Der er mange gode grunde til at flytte i delelejlighed. Vi har samlet vores yndlingsfordele nedenfor, så tag endelig et kig, og lad dig overbevise om, at en delelejlighed er det rette sats for dig.

  • Helt centralt finder du det økonomiske aspekt: Frem for at bo alene får du med en delelejlighed typisk en lidt mindre husleje, eftersom I deler udgifterne mellem flere. Husk dog i den sammenhæng, at I kan kun være én person i delelejligheder, der modtager boligstøtte – hvorefter I selv skal dele denne imellem jer.

  • Også når det kommer til forbrug vil du med en delelejlighed være godt stillet. I stedet for at have enkeltmandshusstande med eget køkken og bad, deles disse, hvorfor passive udgifter til for eksempel køleskab og fryser ikke løber op.

  • I en delelejlighed får du derudover nemt dit sociale behov dækket. Således behøver du ikke lægge planer i tide og utide, men kan naturligt falde i snak derhjemme over madlavningen.

Sådan finder du hurtigt og nemt en delelejlighed hos BoligPortal

Det behøver ikke at være svært at finde den rette delelejlighed til leje. Udover de krav, du måtte have, er det vigtigste blot, at du kan se dig selv dele lejligheden sammen med andre. I den sammenhæng er det for eksempel forskelligt, hvor meget rumopdeling, der ønskes. Er I et kærestepar, kan det for eksempel være mindre vigtigt at have adgang til hver sit værelse.

Nedenfor har vi samlet vores mest basale tips og tricks, som kan være med til at gøre din søgning efter den rette delelejlighed nem, hurtig og effektiv.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning, så du kan får vist boligannoncer, der lever op til dine krav. Dem anbefaler vi, at du udfylder, så du nemt kan danne dig det rette overblik over delelejligheder hos BoligPortal.

Vælg for eksempel at filtrere efter antallet af værelser i delelejligheden, størrelsen på lejemålet eller hvorvidt der er elevator. Mulighederne er mange, så kom godt i mål med lige de kriterier, der passer på dine krav.

Aktivér BoligAgent og find hurtigt delelejlighed hos BoligPortal

Efter at du har filtreret i din søgning, anbefaler vi, at du klikker i den orange boks øverst. Her kan du nemlig aktivere en gratis BoligAgent , hvilket gør, at du efterfølgende ikke længere aktivt behøver at holde øje med siden. Det skyldes, at du med en BoligAgent automatisk modtager besked over mail, hver gang nye delelejligheder matcher dine kriterier.

Sørg derfor gerne for at være ekstra skarp omkring dine udfyldte kriterier, så du ikke går glip af besked om delelejligheder, som du ellers kunne være interesseret i.

I hvilket område skal du finde delelejlighed til leje?

Du kan finde gode delelejligheder overalt i landet. Vi vil dog især fremhæve de større studiebyer byer, da det for mange især er her, det giver mening at dele lejlighed for at spare på huslejen.

En delelejlighed og en delevenlig lejlighed er ikke nødvendigvis det samme, selvom der er et vis overlap. Tag dog med fordel et kig på vores side for delevenlige lejligheder i København og Aarhus , hvis du er på udkig efter en delelejlighed i en af disse byer.

Er du interesseret i delelejligheder i andre dele af landet, kan du også finde dette. Søg efter den by, du ønsker at slå dig ned i, i søgefeltet øverst, og klik dig ind på siden. Derefter kan du i filtreringsmulighederne i venstre side vælge, at det skal være en lejlighed med minimum 2 værelser.

Føl dig tryg, når du søger delelejlighed hos BoligPortal

Hos BoligPortal prioriterer vi din sikkerhed, og derfor kan du føle dig tryg fra start til slut gennem din boligjagt hos os. Konkret værner vi om din sikkerhed på følgende centrale områder:

  • På vores side valideres alle boligannoncer løbende. Derfor kan du altid stole på ægtheden af den enkelte annonce og med ro i maven tage kontakt til relevante udlejere af delelejligheder.

  • Vi sørger derudover for at passe godt på dine data i forbindelse med din færden på siden. Det gør vi naturligvis i overensstemmelse med gældende GDPR.

Udlej gratis værelser i din delelejlighed hos BoligPortal

Hos BoligPortal er det gratis selv at blive udlejer. Det betyder, at du nemt kan finde roomies til din delelejlighed. Dertil kommer, at vi hjælper dig godt igennem udlejningsprocessen.

Når du udlejer et eller flere værelser via BoligPortal, hjælper vi dig til at få styr på de praktiske detaljer: Vi har udviklet en digital lejekontrakt , som gør det muligt for dig nemt og enkelt at lave en juridisk korrekt lejekontrakt for lejemålet. Derudover tilbyder vi et digitalt flyttesyn , som gør det muligt for dig at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet – nemt og enkelt.

Held og lykke med at finde den rette delelejlighed til leje

Hos BoligPortal ønsker vi dig et stort held og lykke i din videre jagt efter den rette delelejlighed til leje. Husk, at vi brænder for din boligjagt, og gerne ser, at du kommer godt i mål. Derfor står vi også klar til at hjælpe dig i vores kundeservice, hvor vi ugen ud holder åbent, så vi kan besvare dine henvendelser.

Kontakt os over mail, chat eller telefon, og kom skridtet videre mod din næste delelejlighed.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play