Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Haderslev

Lejligheder i Haderslev

104 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
104 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. lejlighed på 130 m²
Haderslev, Storegade
6.900 DKK15 timer siden
Side1af 6

Lignende annoncer i Haderslev

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed til leje i Haderslev på BoligPortal

Er du på udkig efter en lejlighed i det historiske og naturskønne Haderslev? Så er det godt, at du har fundet vejen frem til BoligPortal. Vi har Danmarks største udvalg af lejeboliger i Haderslev , så der er stor chance for, at du finder din næste lejlighed hos os. Når du er havnet her, er du nok ikke i tvivl om, at du gerne vil bo i Haderslev, men måske er boligtypen ikke en afgørende faktor? Har du i så fald overvejet at kigge efter et hus i Haderslev eller et rækkehus i Haderslev ? Eller bare et værelse i Haderslev , hvis du for eksempel er studerende?

Haderslevs inkluderende skoleunivers

Apropos det med at studere, så har byen et væld af muligheder for de skoleglade og læselystne. En lejlighed i Haderslev er også et perfekt sted at stifte familie. Haderslev Kommune arbejder nemlig med læring i universer gennem hele barnets liv, helt fra dagtilbud til afsluttet folkeskole. De tre universer, børneuniverset (dagpleje/vuggestue - 3. klasse), junioruniverset (4. - 6. klasse) og ungeuniverset (7. - 10. klasse), danner rammen om børnenes skoleforløb. Her er der i hele kommunen fokus på fleksibilitet, interesser, talent og forskellige læringsmiljøer som udeskoler, kultur- og idrætsfaciliteter.

I byen ligger der adskillige vuggestuer, børnehaver og folkeskoler inklusiv et bredt udvalg af privat- og friskoler. Skolegangen i Haderslev behøver end ikke at slutte efter ungeuniverset. Her er der mulighed for en nem overgang til gymnasiet, handelsskolen eller til diverse erhvervsuddannelser. Det er sågar muligt at blive i byen for dem, der ønsker at tage en videregående uddannelse. Her kan man blandt andet studere grafisk kommunikation, fysioterapi og ernæring og sundhed. En lejlighed i Haderslev er derfor en god investering i fremtiden.

Rig på kultur og natur

Når nu der er mulighed for at holde længe på de unge i forhold til uddannelse, så skal der også være noget at lave, når de har fri - og det er der bestemt sørget for til dig, der bor i lejlighed i Haderslev. Der er masse af naturskønne aktiviteter og kulturelle tilbud for alle aldre. På trods af byens størrelse er der også masser af sociale aktiviteter og så finder du Danmarks nok hyggeligste gågade.

I Haderslev bymidte støder du på gamle, autentiske bygninger, som bevis på, at byen har eksisteret siden 1100-tallet. I dag er den hyggelige købstad især kendt for sine mange traditionsrige, kvalitetsbevidste og familieejede virksomheder, heriblandt de mange slagterier, Gram Slot og Danmarks ældste familieejede bryggeri, Fuglsang. Derudover finder du også den smukke domkirke, der på byens højeste punkt står som Haderslevs varemærke.

Haderslev er et sted for dig, der gerne vil bo tæt på byen, men stadig vil have naturen lige i baghaven. Du befinder dig langs Haderslev Dam, er tæt på havet og stranden, smukke skove og fantastiske landskaber. Hvis du er naturmenneske (eller gerne vil være det), så er der med en lejelejlighed i Haderslev tid til fordybelse og terapi i naturen. Hvis du er glad for natur og dyreliv, så har du måske også selv dyr? I så fald kan du have gavn af at kigge på lejligheder, hvor husdyr er tilladt .

3 finurlige facts om Haderslev

Med en lejlighed til leje i Haderslev, er det nødvendigt at kende byens lange historie, der blandt andet indeholder mange finurlige facts. Her er giver vi dig tre af dem:

1. Lagkagehusets oprindelse

I 2008 slog Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk deres bagerier sammen og startede den berømte kæde Lagkagehuset. Inden da havde Steen en række bagerier rundt i Jylland med hovedsæde i Haderslev, så en stor del af Lagkagehusets DNA stammer her fra byen.

2. Sønderjyllands længste tunneldal

Danmarks natur er i høj grad præget af istiden, og et af de fænomener man kan se i dag, er tunneldale. Sønderjyllands længste af slagsen finder du i Haderslev.

3. Danmarks næststørste dyrehave

Haderslev Dyrehave er den næststørste i Danmark. Her kan du møde over 200 dådyr og lege på den store naturlegeplads mens du nyder den storslåede natur ved Haderslev Dam.

Find trygt og sikkert en lejlighed til leje i Haderslev på BoligPortal

Efter alle de informationer, må du nu være klar til at tage det næste skridt og finde en lejlighed i Haderslev. Men frygt ej, vi hjælper dig gennem hele boligsøgningsprocessen. På toppen af siden finder du til venstre en række filtreringsmuligheder, så du kan sortere udbuddet af lejligheder og kun få vist dem, der matcher dine krav til størrelse, overtagelse, husleje og så videre.

Du kan også bruge kortfunktionen til at zoome ind på byen og se udvalget af lejligheder lige der, hvor du gerne vil bo. Det kan for eksempel være ude ved fjorden eller langs dammen. Hvis du i første hug ikke lige finder den lejlighed, du drømmer om, så kan du allerøverst aktivere BoligAgenten. Den husker de filtreringsmuligheder, du har valgt, og så smider den dig en besked, når der dukker nye lejligheder op, der matcher det, du søger.

Vi er sikre på, at du vil falde for Haderslevs sjæl og charme, hvis ikke du allerede har gjort det, men nogle gange er det bare ikke nok, når praktikken også skal falde på plads. Derfor foreslår vi, at du kigger på udvalget af lejligheder i Kolding , Aabenraa eller Vojens , hvis beliggenheden i Haderslev ikke er det vigtigste. God fornøjelse med boligjagten.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play