Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Næstved

Lejligheder i Næstved

67 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
67 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. · Lejlighed · 82 m²
Næstved, Nordre Farimagsvej
Lys central lejlighed
23 min. siden
9.000 kr.
Side1af 4
Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed til leje i Næstved på BoligPortal

Som en af Danmarks bedste handelsbyer, byder Næstved på noget for alle aldre og livsstile. I den gamle købstad finder du både smuk natur, spændende aktiviteter, historiske bygninger og unikke shoppingmuligheder. Skal dit næste hjem ligge her? Så er du kommet til det helt rette sted. På BoligPortal finder du nemlig et stort udvalg af ledige lejligheder til leje i Næstved.

Er det ikke Næstved, du specifikt går efter, men blot dette område, kan du også kigge nærmere på vores store udvalg af lejligheder i Slagelse , Ringsted , Haslev og Vordingborg eller bruge kortfunktionen i venstre side til at zoome ind på andre attraktive beliggenheder. Ellers læs med herunder, og hør mere om, hvad Næstved har at byde på.

Derfor skal du vælge en lejlighed til leje i Næstved

Næstved er en gammel by i nye klæder. Her finder du alt, hvad det moderne menneske har brug for, uden at det er en erstatning for den historie, den gamle middelalderby repræsenterer. Derfor vil du uden tvivl få opfyldt alle behov og tilfredsstillet alle sanser med en lejlighed i Næstved.

Byen, der har det hele

Med en lejelejlighed i Næstved, kan vi med sikkerhed sige, at du ikke kommer til at kede dig. Som Sydsjællands knudepunkt opfylder byen alle hverdagens behov. Der er både sørget for den travle pendler, børnefamilien, den aktive, den kulturelle, den sultne og den sportsglade.

Fra Næstved er der gode forbindelser med offentlig transport til København, Nykøbing Falster og resten af Sjælland. Der er heller ikke langt til sjove udendørsaktiviteter som Sjællands højeste seværdighed, Skovtårnet, eller til leg og grin for hele familien i BonBon-Land.

Er du til skrig, skrål og spænding, kan vi anbefale et besøg i Næstved Arena. Her kan du både opleve fede koncerter og sportsbegivenheder. Du kan også holde dig opdateret på filmverdenens nyheder med en tur i en af byens to biografer, tage på sightseeing på Gavnø eller få stillet sulten med “Alt Godt” på torvet.

Moderne middelalderby

Foruden alle de sjove attraktioner og spændende underholdning, har Næstved også en fascinerende historie, der går tusinder af år tilbage. Middelalderbyen er opstået, der hvor Suså og Karrebæk Fjord møder hinanden og har været en af Danmarks vigtigste handelsbyer siden 1140. Historien mærker du også når du bevæger dig rundt i Næstved i dag. Her finder du både kræmmermarkeder, skulpturer og gamle klostre, blandt andet Herlufsholm, der har mere end 800 år på bagen.

Næstveds status som handelsby er ikke faldet med årene. Det er stadig en af de bedste handelsbyer i Danmark, og det er ikke svært at se hvorfor. Byen rummer nogle af landets hyggeligste specialbutikker, og kan samtidig tilfredsstille shoppetrangen med livlige gågader og intet mindre end Sydsjællands største shoppemekka, Næstved Storcenter, der rummer over 75 butikker.

Sommer, sol og strand

Det er ingen hemmelighed, at byen er allermest besøgt i sommermånederne med en af landets bedste badestrande beliggende i Karrebæksminde. Her mærker du den ægte sommerhusstemning, når du besøger kræmmermarkedet, restauranterne og minigolfbanen. Tæt på finder du også Holmegaard Ismageri, der serverer hjemmelavet is fra den gamle hytte fra 1828 ved Holmegaard Værk.

Ved at leje en lejlighed i Næstved, har du mulighed for at nyde godt af de fantastiske tilbud hele året rundt. Byen er ikke kun for sommerens gæster, den er også oplagt til en gåtur på stranden i foråret, en forfriskende dukkert om vinteren eller shopping- og filmhygge, når vejret bliver lidt for gråt til at være udenfor.

Lad BoligPortal hjælpe dig med at finde din næste lejlighed i Næstved

Uanset om du gerne vil have en møbleret lejlighed , en lejlighed, hvor husdyr er tilladt eller foretrækker professionel eller privat udlejning, når du skal finde en lejlighed til leje i Næstved, så kan du finde det, du søger på BoligPortal.

Vi har Danmarks største udvalg, og hvis det skulle blive lidt for mange muligheder, så kan du oprette en gratis BoligAgent øverst på siden. Den sørger for, at du får at vide, når der bliver oprettet en lejelejlighed i Næstved, der matcher dine behov.

Du kan også række ud til os, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi sidder klar til at hjælpe dig hver dag fra 9-21 hele året rundt.

Held og lykke i jagten på din nye lejlighed. Vi er sikre på, at du bliver glad for at bo i Næstved.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play