Udlej bolig
Lejekontrakter
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
  1. Hjem
  2. Huse
  3. København

Huse til leje i København

14 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
14 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Hus · 91 m²
København, lille kongensgade
2 værelses villa på lille kongensgade i København K udlejes
7. januar
16.500 kr.

Populære søgninger

Find hus til leje i København på BoligPortal

Drømmer du om et hus eller en villa til leje i København uden de mange forpligtelser, som kommer med huskøb? I så fald er du kommet til det rigtige sted. BoligPortal har nemlig et bredt udvalg af huse til leje i København, der matcher forskellige behov. Er du på udkig efter et hyggeligt parcelhus med have eller måske en stor og eksklusiv villa ved vandet? Find det rette hus for dig her på BoligPortal!

Hvor skal jeg finde et hus til leje i København?

Søger du en villa eller et hus til leje i København, vil du skulle et stykke ud fra byens centrum. Men her er mulighederne også mange. Desuden har de mange omkringliggende områder i København hver deres charme. Måske vil du gerne have et hus tæt på dit arbejde eller tæt på børnehave og skole. Det kan også være, at du finder gode indkøbsmuligheder og et hyggeligt lokalsamfund hyggeligere? Brug filtreringen i venstre side til at finde det helt rette hus til leje i København for dig.

Find trygt dit nye hus hos BoligPortal

BoligPortals dygtige kundeserviceteam sørger for, at du nemt og sikkert kan finde dit nye hus uden at skulle bekymre dig om noget andet. Alle udlejningsannoncer gennemgår nemlig en sikkerhedsgodkendelse, inden de offentliggøres på hjemmesiden. Det sker for at sikre, at udlejerne er reelle, og at alle annoncens oplysninger er korrekte. På den måde kan du uden betænkelighed starte jagten på dit drømmehus i København.

Hold dig opdateret om nye huse til leje i København

Hvis du opretter en BoligAgent, så kan du nemt og enkelt få besked så snart nye huse i København, der matcher netop dine søgekriterier, dukker op. Vil du være sikker på at kunne handle hurtigt, når den perfekte villa kommer til leje, så download BoligPortals app. Med app’en vil du altid have boligsøgningen lige ved hånden, og på den måde kan du reagere med det samme, når det perfekte hus dukker op.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitik
HJÆLPHvordan finder man lejeboligerBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP