Udlej bolig
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Huse
  3. Aalborg

Huse til leje i Aalborg

8 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
8 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
7 vær. · Hus · 197 m²
Aalborg, Bellinisvej
Skønt hus højtbeliggende i Frejlev med dejlig have udlejes frem til 1/4-22. Tæt på skov og legeplad
2 dage siden
8.000 kr.

Populære søgninger

Find hus til leje i Aalborg på BoligPortal

Drømmer du om hus eller villa i Aalborg uden de mange forpligtelser, som kommer med huskøb? Måske er du på udkig efter et hyggeligt parcelhus med have eller en eksklusiv villa ved vandet? Hvad enten du ønsker at bo centralt, i Nørresundby eller i Aalborg Øst , så er der masser af ledige huse og villaer til leje. BoligPortal hjælper dig med at finde dit nye hjem i Aalborg.

Gode grunde til at bo til leje

Der er mange gode grunde til at bo i et hus til leje. Den vigtigste er helt sikkert den frihed og fleksibilitet, der kommer med at bo i lejebolig fremfor selv at eje en bolig. Når man ejer, bliver man hurtigt bundet til det sted, man har købt. Er du usikker på, om området er noget for dig, eller ved du, at du skal flytte i fremtiden, så er en lejebolig i Aalborg uden tvivl det rigtige valg for dig.

Hvor skal du finde et hus til leje i Aalborg?

Søger du en villa eller et hus til leje i Aalborg, skal du formentlig bevæge dig lidt ud af byen. Centralt i centrum er der nemlig ikke mange huse. Måske går du med tankerne om at leje et hus tæt på institutioner og arbejde. Eller også overvejer du at være tæt på indkøbsmuligheder og naturområder? Du kan skræddersy din søgning ved at gøre brug af filtreringsmulighederne ude i venstre side, og finde det helt rette hus til leje i Aalborg for dig.

Find trygt et hus i Aalborg gennem BoligPortal

Hos BoligPortal gennemgår alle udlejningsannoncer en sikkerhedsgodkendelse, inden de offentliggøres på hjemmesiden. Det sikrer, at både lejer og udlejer får en god oplevelse og at der ikke foregår svindel. BoligPortals dygtige kundeserviceteam sørger for, at du nemt og sikkert kan finde dit nye hus uden at skulle bekymre dig om noget andet.

Drømmer du om et bofællesskab i Aalborg?

Hvis du går med drømmen om at starte et bofællesskab i Aalborg, så er det også en mulighed for BoligPortal. Der er ingen tvivl om, at den perfekte bolig til et bofælleskab er et hus eller en villa. Der er ofte mere plads i et hus end i en lejlighed, og det er en fordel, hvis I skal bo flere sammen. Derudover betyder hus ofte også have. Tænk på alle de gode stunder, I kunne have der.

Gå ikke glip af drømmehuset i Aalborg

Aalborg er en populær by, og der er derfor flere om buddet, når det kommer til huse og villaer til leje i Aalborg. Hvis du ikke har tiden til at holde øje med nye annoncer flere gange om dagen, kan du oprette en BoligAgent helt gratis. Når der kommer nye huse, der er relevante for dig, får du en mail. På den måde går du aldrig glip af nye potentielle huse, og du kan sikre dig, at du er en af de første, der kontakter udlejer.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP