Udlej bolig
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Huse
  3. Aarhus

Huse til leje i Aarhus

21 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses8 værelses
21 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Hus · 44 m²
Aarhus, Sjællandsgade
Charmerende gammelt baghus i Ø-gaderne, Stue, entre, køkken & 1 sal, egen indgang. Der er toilet (ud
19 timer siden
2.864 kr.
Side1af 2

Populære søgninger

Find hus til leje i Aarhus på BoligPortal

Leder du efter et hus eller en villa til leje i Aarhus? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden finder du masser af huse til leje i de mange forskellige kvarterer i Aarhus, som alle har hver sin charme. Brug filtreringsmulighederne i venstre side, hvis du har nogle specifikke krav og ønsker til placering, pris, lejeperiode eller lignende.

Find drømmehuset i Aarhus på BoligPortal

BoligPortal har et stort udvalg af huse og villaer til leje i Aarhus. Men først er det en god idé, at du gør dig nogle overvejelser. Ønsker du at bo i centrum eller er det okay, at huset ligger lidt uden for Aarhus? Jo længere væk fra centrum du kommer, jo større chance er der for, at du finder et hus hurtigt. Du skal også tage stilling til, om du har nogle særlige ønsker til det hus eller den villa, du gerne vil finde. Hvor meget vil du give i husleje om måneden? Hvor stort skal huset være? Hvor mange værelser har du brug for? Der er altså mange faktorer at tage stilling til, og det er derfor en god idé at starte med at gøre sig nogle overvejelser.

Fordele ved at leje et hus i Aarhus frem for at købe

Der er mange fordele ved at bo til leje i et hus frem for at købe et. For det første binder du dig ikke på samme måde til huset, da du slipper for at optage dyre lån, foretage renoveringer og lignende, som vil være udlejers ansvar. At bo til leje i et hus eller en villa giver altså mere frihed, og hvis det lyder som noget for dig, er vi sikre på, at det at finde et hus til leje i Aarhus, vil være perfekt for dig.

Nem og tryg boligsøgning på BoligPortal

Hos BoligPortal kan du nemt og trygt finde dit nye hus i Aarhus. Alle boligannoncer bliver godkendt af BoligPortals kundeservice, inden de offentliggøres på hjemmesiden. Det betyder, at du nemt og sikkert kan finde dit nye hjem uden at bekymre dig om falske annoncer. Opret en gratis BoligAgent og få tilsendt nye huse og villaer i Aarhus, så snart de dukker op på BoligPortal. Husk at du kan filtrere på husleje, størrelse, antal værelser, lejeperiode og meget mere. God boligjagt.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP