Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Huse med husdyr tilladt

Huse med husdyr tilladt

551 boliger fundet
551 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. • Hus • 171 m²
Hurup Thy, Grønhøjvej
Nedlagt landbrug
53 min. siden
4.950 kr.
...
Side1af 31

Lignende annoncer

Find ledigt hus med husdyr tilladt hos BoligPortal

Her på siden finder du det samlede overblik over huse til leje med husdyr tilladt. Udvalget på siden dækker bredt, og du har derfor gode chancer for at finde det rette hus med husdyr tilladt til dine behov.

Ligesom udvalget her på siden er stort, er vi hos BoligPortal generelt de største inden for leje og udlejning af lejeboliger , herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse . Er du blot på udkig efter lejeboliger, hvor mindre kæledyr er tilladte, kan du være heldig at finde det i dette generelle overblik. Der skelnes nemlig ifølge loven mellem husdyr som hund og kat og mindre dyr såsom fisk, marsvin, hamstere og lignende smådyr, der ikke går under kategorien husdyr.

Hvis du er på udkig efter noget specifikt, kan du altid præcisere din søgning her på siden. Vælg for eksempel, om huset med husdyr tilladt skal være en seniorbolig .

Er du interesseret i andre boligtyper end huse med husdyr tilladt?

Siden her dækker over alle huse med husdyr tilladt, men er du interesseret i alle lejeboliger med husdyr tilladt , anbefaler vi, at du breder din søgning ud til også at inkludere andre boligtyper. Vælg de relevante i venstre side under emnet ‘boligtype’ – for eksempel rækkehuse, lejligheder eller værelser med husdyr tilladt.

Sådan finder du hurtigt og nemt et hus med husdyr tilladt

Det kan være noget af en opgave at være boligsøgende, og typisk bliver dette ikke lettere af at skulle finde et hus, hvor det er tilladt at have husdyr. Derfor gør vi din boligjagt så nem for dig som muligt, blandt andet ved at stille effektive fremgangsmåder til rådighed for din søgning.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

Har du ikke allerede gjort det, anbefaler vi, at du kaster et blik ned over mulighederne for filtrering, som du finder i venstre side. Her kan du præcisere i din søgning, så den dækker over dine krav til dit kommende hus med husdyr tilladt – hverken mere eller mindre. På den måde får du kun vist huse med husdyr tilladt, der kan være relevante for dig.

FIltrér for eksempel efter, om huset med husdyr tilladt skal have altan eller terrasse, hvis dette er vigtigt for dig. Du kan også filtrere efter pris på husleje eller om lejemålet er seniorvenligt.

Opret BoligAgent og find hurtigt hus med husdyr tilladt

Når du har fundet frem til en filtrering, der giver mening for din videre søgning, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent for din søgning. Med en BoligAgent modtager du nemlig fremover automatisk besked over mail, hver gang nye huse med husdyr tilladt, som matcher dine kriterier, bliver lagt op på siden.

Det betyder, at du kan være blandt de første, der får besked om nye relevante huse, og at du samtidigt slipper for aktivt at skulle holde øje med siden. Kom godt i gang ved at gennemgå dine filtreringer og klik derefter i den orange boks øverst til venstre.

I hvilke områder af landet er du interesseret i huse med husdyr tilladt?

Siden her dækker over huse med husdyr tilladt på landsdækkende plan. Er du kun interesseret i at leje huse med husdyr tilladt i visse områder, kan du overveje at kigge på disse områder specifikt. Se for eksempel vores sider for:

Du kan selv definere din søgning og afgrænse den så meget, som du ønsker. Søg for eksempel efter den by, som du gerne vil slå dig ned i, i søgefeltet øverst – derefter kan du i venstre side filtrere efter huse med husdyr tilladt ved at klikke på ‘huse’ og ‘husdyr tilladt’.

Føl dig tryg, når du søger huse til leje med husdyr tilladt

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg – også når du søger lejebolig med husdyr tilladt. Det er en vigtig prioritet for os, som vi løbende sørger for at værne om på en række centrale punkter.

For det første validerer vi manuelt alle boligannoncer, inden de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for, at alle annoncer og udlejere indebærer, hvad de giver sig ud for. På den måde kan du med ro i maven tage kontakt til relevante udlejere.

Vi sørger også for at passe godt på dig og dine data i forbindelse med din færden på siden. Det gør vi naturligvis i overensstemmelse med regler for GDPR.

Hvis huset med husdyr tilladt er for stort, kan du udleje et eller flere værelser

Et stort hus kan i mange tilfælde være en fordel, og især for dig, der har eller skal have husdyr. Typisk følger prisen dog med, og bliver det store hus for dyrt, kan det være svært at få enderne til at mødes. Det findes der dog råd for, særligt for dig, der er åben for at bo sammen med andre.

Hos BoligPortal kan du vælge gratis at udleje et eller flere værelser og på den måde deles om omkostninger og plads sammen med andre. Vi hjælper dig godt igennem processen, så du kan bredde din søgning ud til også at inkludere større delevenlige huse med husdyr tilladt.

Når du udlejer via BoligPortal tilbyder vi en række digitale services, der skal hjælpe dig godt på vej. Det gælder både en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som gør det muligt for dig at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde den rette lejebolig med husdyr tilladt

Vi ønsker dig mange gange held og lykke i din jagt efter den rette lejebolig med husdyr tilladt. Husk, at vi er her for at hjælpe dig, og at du hver dag kan tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp.

Vi står klar til at besvare dine henvendelser over mail, chat eller telefon, så tøv endelig ikke med at række ud.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play