Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Landejendomme til leje

Landejendomme til leje

25 boliger fundet
25 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
Fri kontakt
5 vær. hus på 300 m²
Egå, Skæring Egager
15.000 DKK4 dage siden
Side1af 2

Lignende annoncer i 300 m²

Find ledig landejendom til leje på BoligPortal

Har du fået nok af det her?

De fleste af os kender dette scenarie: klokken er to om natten, og du er kommet sent i seng, fordi de tre unge mennesker i lejligheden nedenunder har hørt høj musik hele natten. Du er endelig faldet i søvn, men så ringer det på døren. Det er en vildfaren fulderik, der har glemt, hvor han bor. Efter en afbrudt nattesøvn bliver du vækket alt for tidligt af skraldebilen, der er ved at tømme containerne nede på gaden.

...så prøv det her i stedet for

Forestil dig så et andet scenarie. Du har sovet dybt og trygt hele natten efter en uforstyrret aften dagen før. Du bliver vækket frisk og veludhvilet af en lyd udefra. Men det er hverken skraldebiler, cementmaskiner eller børn, der er ved at omrokere lejligheden ovenpå. Det er fuglene, der synger ude foran dit vindue, mens solen langsomt står op.

Hvis du har fået nok af det første scenarie, eller hvis det andet scenarie bare tiltaler dig mere, så kan det være, det er på tide at skifte det pulserende byliv ud med mere landlige omgivelser. På BoligPortal finder du et stort udvalg af landejendomme til leje. Du kan også tjekke vores rækkehuse eller almindelige huse ud, hvis du ikke er sikker på, om det skal være en landejendom.

Vil du bo ved skov, strand eller helt for dig selv?

Store ejendomme i landlige omgivelser ligger ikke nødvendigvis langt ude på landet, så frygt ej, hvis du ikke har lyst til at flytte helt væk fra byen. Nogle gange ligger landejendomme på landet, men andre gange kan du finde dem tæt på strand, skov og by.

På BoligPortal finder du både gamle landboliger med stråtækt tag, der oser af fred, ro og idyl og nyere, luksuriøse lystejendomme, hvor du har din egen pool eller hurtigt kan hoppe i det friske, danske hav.

Uanset hvor og hvilken type landejendom, du søger, kan du på BoligPortal finde netop det, der matcher dine behov. Lige meget om det er landidyllen eller de mange kvadratmeter, der betyder mest for dig.

3 idylliske grunde til at vælge en landejendom frem for et hus

1. Fred og ro

Ved at bo på en landejendom frem for i et almindeligt hus, sikrer du dig selv en masse fred og ro. Det er store, private ejendomme på grunde med mange kvadratmeter, så uanset beliggenheden, er der ingen naboer, der kan kigge ind ad stuevinduet, og børnene kan du nemt sende ud i haven, hvis de er tidligt oppe.

2. Masser af plads

De mange kvadratmeter, som tit følger med en landejendom, giver gode muligheder for, at du kan dyrke diverse hobbyer. Samtidig får dine børn eller børnebørn plads til at udfolde sig, og det bliver aldrig et problem at have overnattende gæster.

3. Naturskønne omgivelser

Landejendomme er oftest placeret midt i den smukke, danske natur. Fra de store haver kan du gå på opdagelse i skoven, gå tur på stranden eller gå til køjs med udsigt til marker, træer og vand.

Vil du have hunden med til din kommende landejendom?

På landet er der masser af dyr, og måske vil du gerne have dit eget husdyr med til din næste bolig? Hvis det egentlig ikke er de mange kvadratmeter eller den landlige idyl, der trækker, men det, at du kan have Fido eller Plet med, så har vi også en masse lejeboliger med husdyr tilladt som du kan tjekke ud.

Lej trygt en landejendom på BoligPortal

Vi ved, at lejeboligmarkedet ikke altid er nemt, men hos os kan du trygt leje en landejendom. Vi har valideret alle annoncer, så du kan føle dig sikker i din boligsøgning. Skulle der opstå spørgsmål undervejs, sidder vores kundeservice klar til at besvare dem fra 9-21 alle ugens dage. Vi ønsker dig held og lykke med jagten på en landejendom til leje.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play