Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Huse til leje på Fyn

Huse til leje på Fyn

104 boliger fundet
104 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. hus på 125 m²
Ullerslev, Gedsbergvænget
7.490 DKKI går
Side1af 6

Lignende annoncer

Find ledigt hus til leje på Fyn hos BoligPortal

Her på siden finder du den samlede oversigt over huse til leje på Fyn, herunder både på landet og i diverse større byer. Således har du her en god indgangsvinkel til din boligjagt, hvis du ønsker at leje hus på Fyn.

Øen er et dejligt sted at slå sig ned, og vores udvalg af boligannoncer opdateres løbende. Det samme gør sig gældende for vores udvalg af lejeboliger landsdækkende, som dækker vidt og bredt. Se for eksempel vores oversigter over lejligheder , værelser , huse og rækkehuse rundt om i Danmark.

Hos BoligPortal giver vi dig ikke bare smarte kategorien inden for forskellige boligtyper, men også inden for mere specifikke kriterier. Tjek for eksempel vores oversigt over lejeboliger med husdyr tilladt eller vores landejendomme til leje .

Er du interesseret i andre boligtyper end huse på Fyn?

BoligPortal har meget at byde på, både når det kommer til huse til leje på fyn, men også i andre kategorier af lejeboliger på Fyn . Ønsker du at leje hus på Fyn, anbefaler vi først og fremmest, at du også tage et kig på vores side for rækkehuse til leje på Fyn.

Vi anbefaler, at du under kategorien ‘boligtype’ i venstre side krydser de boligtyper af, som du er interesseret i. I den sammenhæng kan du også vælge lejligheder eller værelser på fyn, hvis nogen af disse er relevante for dig.

Sådan finder du hurtigt og nemt et hus til leje på Fyn

Hos BoligPortal arbejder vi på at gøre din søgning smartere, så du nemt og effektivt kan finde hus på Fyn. Når du ønsker at leje hus på Fyn, kan du for eksempel gøre brug af følgende tips, som vi har samlet nedenfor.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Dem anbefaler vi, at du gør brug af, hvis du allerede nu ved, at du har en række kriterier, som dit kommende hus på Fyn skal leve op til. Når du filtrerer, opdaterer din visning sig nemlig automatisk, så du kun får vist relevante boligannoncer. Det er smart, da du så kan skabe et præcist og overskueligt overblik.

Mulighederne for filtrering er mange. Filtrér for eksempel efter, om det skal være tilladt at have husdyr eller om huset skal være seniorvenligt. Du kan også filtrere efter praktiske elementer såsom antallet af værelser eller pris på husleje.

Opret BoligAgent og find hus på Fyn i en fart

Når du har udfyldt dine kriterier for dit kommende hus på Fyn, anbefaler vi, at du opretter en gratis BoligAgent . Efterfølgende vil du nemlig automatisk modtage besked over mail, hver gang nye huse på siden matcher dine kriterier. På den måde sætter du fart på din søgning.

Du opretter din BoligAgent efter at have udfyldt dine kriterier i venstre side ved at klikke i den orange boks øverst. Når du har aktiveret agenten, behøver du ikke længere aktivt at holde øje med siden, men skal i stedet blot tjekke din mail, som du normalt ville gøre.

I hvilket område af Fyn skal du finde hus til leje?

Fyn er Danmarks tredjestørste ø, og det er derfor et stort geografisk areal for dig at afdække og sætte dig ind i. Derfor har vi her samlet en kort introduktion til nogle af områderne, så du kan være informeret i din boligjagt.

  • Leder du efter et hus til leje i eller omkring en af de større byer på fyn, er det især oplagt at kigge efter hus i Odense eller hus i Svendborg . Sidstnævnte er langt fra lige så stor som Odense, men summer stadig af liv. Med begge byer får du en central placering på øen med gode muligheder for pendling.

  • Ønsker du at bo i tæt forbindelse til Jylland, er det oplagt at finde hus i Middelfart . Her er forbindelserne særligt gode, og du kommer hurtigt over broen. I den modsatte retning mod øst til Sjælland kan det ligeledes være relevant at slå dig ned i et hus i Nyborg .

Føl dig tryg, når du søger hus til leje på Fyn hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg. Vi går nemlig højt op i at passe på din sikkerhed. Derfor validerer vi manuelt alle boligannoncer, inden de lægges op på siden, så du kan være sikker på ægtheden og med ro i maven tage kontakt til relevante udlejere.

Vi passer naturligvis også godt på dine data i forbindelse med din færden på siden. Vi overholder alle regler for GDPR, så du kan være tryg fra start til slut gennem din boligjagt.

Hvis huset på Fyn er for stort, kan du udleje et eller flere værelser

Finder du et hus til leje på Fyn, der falder i din smag og har den rette beliggenhed, men som er for stort eller for dyrt til dit budget, betyder det ikke nødvendigvis, at du helt skal lægge tanken fra dig. Flere vælger nemlig at udleje et eller flere værelser via BoligPortal for på den måde at skære i omkostningerne for husleje.

Med dit eget lille bofællesskab på Fyn kommer du langt for pengene. Vælger du at give dig i kast med at udleje værelser via BoligPortal, bliver du desuden hjulpet godt igennem processen. Det er både gratis, og vi stiller derudover en række digitale services til rådighed, som du kan benytte til at få styr på alt det praktiske:

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt, men også et digitalt flyttesyn , som er oplagt for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp

Hos BoligPortal ønsker vi dig mange gange held og lykke med at komme i mål med at leje hus på Fyn. Har du på noget tidspunkt gennem din søgning efter det rette hus til leje spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp, står vi hver dag klar til at hjælpe dig i vores kundeservice.

Vi holder åbent hver dag året rundt og kan kontaktes over mail, chat eller telefon. Så hjælper vi med kompetent viden og nærværende kundeservice.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play