Udlej bolig
Lejekontrakter
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
  1. Hjem
  2. Huse
  3. Odense

Huse til leje i Odense

9 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
9 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Hus · 95 m²
Odense, H.C. Lumbyes Vej
95m2 hus med have
6 dage siden
6.500 kr.

Populære søgninger

Find hus til leje i Odense på BoligPortal

Drømmer du om et hus eller en villa i Odense uden de mange forpligtelser, som kommer med et huskøb? I så fald er du kommet til det rigtige sted. Her på siden finder du et stort udvalg af huse til leje i Odense, der matcher forskellige behov. Er du på udkig efter et hyggeligt parcelhus med have eller en eksklusiv villa ved vandet? Søg og find dit nye hus i Odense.

Er du ikke klar til at flytte fra Odense?

Drømmer du om hus og have, men er du alligevel ikke helt klar til at flytte fra storbyen, så er et hus eller en villa til leje i Odense det oplagte valg. Her får du godt med plads og mulighed for at nyde egen have. Samtidig er du aldrig længere fra midtbyen end en overskuelig cykeltur. Du får med andre ord det bedste fra begge verdener, når du lejer et hus eller en villa i Odense.

Hvor vil du finde et hus til leje i Odense?

Søger du en villa eller et hus til leje i Odense, vil du opdage, at det kan være fordelagtigt at brede din søgning over et større område end eksempelvis Odense C. Søger du kun i Odense C, vil der ikke være mange huse at vælge imellem. Desuden har hvert område i Odense og de mange omkringliggende områder hver deres charme. Du vil måske gerne have et hus tæt på dit arbejde eller tæt på uddannelses- og daginstitutioner. Men jo mere du breder søgningen ud, vil du pludselig have mere at vælge imellem og det kan være essentielt, hvis du vil finde dit næste hus hurtigt. Brug filtreringsmulighederne i venstre side, hvis du har nogle specifikke krav til beliggenhed, lejeperiode, økonomi eller lignende.

Drømmer du om et bofællesskab i et hus i Odense?

Går du med drømmen om at starte dit eget bofællesskab, vil et hus eller en villa i Odense være en god mulighed for dig. Her er der ofte mere plads end hvis du eksempelvis finder en lejlighed. Det er ikke kun plads indenfor, du får med et hus. Ofte betyder hus og villa også en have, og det kan være dejligt, når I er flere, der skal bo sammen. Villaer og huse er ikke alene tiltænkt til børnefamilier og ægtepar, men kan ligeledes bruges til at danne bofællesskaber og kollektiver. Går du med tanken om, at bofællesskab eller kollektiv kunne være en mulighed, kan du læse meget mere om det på BoligPortals blog.

Gå ikke glip af drømmehuset i Odense

Hvis du vil undgå at gå glip af drømmehuset i Odense, kan det være en god idé at oprette en BoligAgent, så du vil modtage mails, når nye huse til leje i Odense, der matcher dine søgekriterier, dukker op på BoligPortal.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitik
HJÆLPHvordan finder man lejeboligerBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP