Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Huse
  3. Odense

Huse til leje i Odense

27 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses8 værelses10 værelses
27 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Hus · 48 m²
Odense C, Oluf Bagers Gade
Bo i det sødeste lille baghus i fantastisk kvarter
I går
6.500 kr.
Side1af 2
Populære søgninger
  • Alle i Huse

Find hus til leje i Odense på BoligPortal

Drømmer du om et hus eller en villa i Odense uden de mange forpligtelser, som kommer med et huskøb? I så fald er du kommet til det rigtige sted. Her på siden finder du et stort udvalg af huse til leje i Odense, der matcher forskellige behov. Er du på udkig efter et hyggeligt parcelhus med have eller en eksklusiv villa ved vandet? Søg og find dit nye hus i Odense.

Er du ikke klar til at flytte fra Odense?

Drømmer du om hus og have, men er du alligevel ikke helt klar til at flytte fra storbyen, så er et hus eller en villa til leje i Odense det oplagte valg. Her får du godt med plads og mulighed for at nyde egen have. Samtidig er du aldrig længere fra midtbyen end en overskuelig cykeltur. Du får med andre ord det bedste fra begge verdener, når du lejer et hus eller en villa i Odense.

Hvor vil du finde et hus til leje i Odense?

Søger du en villa eller et hus til leje i Odense, kan det være en fordel at udvide din søgning til et større område end eksempelvis Odense C. Søger du kun i Odense C, vil der ikke være mange huse at vælge imellem. Men kigger du derimod lidt udenfor Odense C, finder du områder som Odense S , Odense M , Odense N , Odense Sv og Odense Sø , hvor BoligPortal hurtigt og trygt kan hjælpe dig med at finde et hus til leje. Det kan også være at du vil undersøge mindre boligtyper til leje i Odense, så gå på opdagelse på BoligPortal.dk. Lige meget om du vil se på et værelse , rækkehus eller lejlighed i Odense, kan vi hjælpe dig med at finde din drømmebolig.

Drømmer du om et bofællesskab i et hus i Odense?

Går du med drømmen om at starte dit eget bofællesskab, vil et hus eller en villa i Odense være en god mulighed for dig. Her er der ofte mere plads end hvis du eksempelvis finder en lejlighed. Det er ikke kun plads indenfor, du får med et hus. Ofte betyder hus og villa også en have, og det kan være dejligt, når I er flere, der skal bo sammen. Villaer og huse er ikke alene tiltænkt til børnefamilier og ægtepar, men kan ligeledes bruges til at danne bofællesskaber og kollektiver. Går du med tanken om, at bofællesskab eller kollektiv kunne være en mulighed, kan du læse meget mere om det på BoligPortals blog.

Gå ikke glip af drømmehuset i Odense

Hvis du vil undgå at gå glip af drømmehuset i Odense, kan det være en god idé at oprette en BoligAgent, så du vil modtage mails, når nye huse til leje i Odense, der matcher dine søgekriterier, dukker op på BoligPortal.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play