Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejeboliger med husdyr tilladt

Lejeboliger med husdyr tilladt

6.374 boliger fundet
6.374 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 76 m²
Aarhus V, Ryhavevej
9.200 DKK24 min. siden
...
Side1af 355

Find ledig lejebolig med husdyr tilladt hos BoligPortal

Ovenfor finder du den samlede oversigt over aktuelle lejeboliger med husdyr tilladt hos BoligPortal. Det gør det nemt for dig at danne dig det nødvendige overblik. Siden dækker over alle vores aktuelle boligannoncer for lejemål med husdyr tilladt. Herunder finder du både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse , svarende til vores generelle side for lejeboliger i Danmark.

Ønsker du at finde lejeboliger, der er særligt oplagte til at have husdyr, kan du også overveje at tage et kig på vores sider for delevenlige lejligheder eller lejligheder med altan . Her får du typisk god plads til dine dyr med adgang til udendørs.

At finde den helt rigtige bolig til dig og din firbenede ven er ikke altid den nemmeste opgave. Hos BoligPortal ved vi, at det kan være svært at finde rundt i de forskellige regler som lejer. Derfor har vi samlet råd og information nedenfor.

Husdyr eller kæledyr – bliv klogere på dine rettigheder som dyreejer

Katte og hunde bliver ifølge loven betegnet som husdyr. Mindre dyr såsom fisk, marsvin, hamstere og lignende går ikke under kategorien husdyr, men derimod under smådyr eller kæledyr. Derfor er et forbud mod husdyr ikke ensbetydende med et forbud mod smådyr/kæledyr.

Hvis du flytter ind i en lejebolig, hvor husdyr ikke er tilladt, kan det således godt være, at du kan have et mindre kæledyr boende. Du skal desuden være opmærksom på §11 – et forbud mod at have kæledyr i lejeboligen skal nemlig være nævnt under særlige vilkår i §11 eller i husordenen, for at være gældende.

Vær skarp på husorden og lejekontrakt

Som udgangspunkt er det altid reglerne i lejekontrakten, der gælder. Lejekontrakten er aftalen mellem dig og udlejeren, som du underskriver før du flytter ind i lejemålet. Husordenen er udlejerens regler omkring ejendommen, som du bor i. Dette indebærer bl.a. brug af vaskemaskiner, hvor sent der må være larm samt vedligeholdelse af lejeboligen. I husordenen finder du også reglerne om husdyr samt hvorvidt du må holde hund, kat eller andre dyr. Lejekontrakten vil i de fleste tilfælde indeholde de samme regler som husordenen. Der er dog nogle udlejere, der ikke skriver de enkelte regler i lejekontrakten, men blot skriver, at man skal overholde husordenen.

Det skal du vide om regler om husdyr

Regler om husdyr i lejeboliger afhænger af udlejeren, da det er op til dem, om du må have husdyr eller ej. Derfor har forskellige udlejere forskellige regler. Mange udlejere finder det naturligt at have hund eller kat i hjemmet, modsat andre udlejere, som vil mene noget andet. Dette er oftest nyrenoverede boliger, da der kan være en frygt for at dyrene gør skade på boligen. Derudover skal du være opmærksom på, at de fleste udlejere, der tillader at man holder husdyr i lejeboligen, kun lader dig have ét husdyr. Husk også at nogle udlejere kun vil tillade mindre hunde og katte i lejeboligen. Dette vil ofte være beskrevet i boligannoncen.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig med husdyr tilladt

Det er ikke unormalt at opleve, at der kan være rift om lejeboliger med husdyr tilladt. Ved at benytte dig af de rette fremgangsmåder kan du dog gøre det både nemmere, hurtigere og mere overskueligt at komme i mål med den rette lejebolig med husdyr tilladt.

Filtrér dig til en mere præcis søgning

En af de nemmeste måde at skabe overblik er ved at filtrere sig til en mere præcis visning af boligannoncer. Du finder filtreringsmulighederne i venstre side, hvor du kan til- og fravælge diverse lejeboliger.

Ved du allerede nu, at du kun er interesseret i lejeboliger med husdyr tilladt i en bestemt by eller et bestemt område, er det også filtreringsmulighederne, du skal benytte. Først kræver det dog, at at i søgefeltet øverst indtastet og klikker på den by eller det område, som du er interesseret i. Herefter kan du i filtreringsmulighederne scrolle ned og tilvælge filtreringen ‘husdyr tilladt’.

Du kan også filtrere efter flere andre emner, alt efter hvad der er relevant for dig. Vælg for eksempel den eller de typer af lejebolig med husdyr tilladt, som du primært er interesseret i, eller tilvælg at der skal være altan eller terrasse, hvis det er vigtigt med udendørsadgang fra lejemålet.

Opret BoligAgent og find hurtigt lejebolig med husdyr tilladt

Når du har fundet frem til en filtrering, der giver mening for dig og din videre boligjagt, anbefaler vi, at du opretter en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent fra BoligPortal bliver din søgning nemlig gjort smart og hurtig, da den fortsætter i baggrunden, uden du aktivt selv behøver at holde øje med siden.

Ved at aktivere en BoligAgent for din filtrering modtager du således fremover automatisk besked over mail, når nye tilgængelige lejeboliger med husdyr tilladt, der matcher dine kriterier, bliver lagt op på siden. Det er smart, og kan være medvirkende til hurtigt at føre dig videre i processen om at få fingre i den rette bolig til dig og din firbenede ven.

Finder du ikke det, du søger: Lej en større bolig med husdyr tilladt og bliv selv udlejer

Det er ikke altid, der aktuelt er de typer lejeboliger på markedet, som man er på udkig efter. Særligt for dig, der har et mindre budget og ønsker en lejebolig med husdyr tilladt, kan det derfor være relevant at udvide søgningen til også at inkludere større lejeboliger. Efter at du har lejet en større lejebolig med husdyr tilladt, kan du nemlig efterfølgende selv stå for at udleje et eller flere værelser og på den måde dele udgifter og plads med en eller flere andre.

Når du vælger at udleje værelser via BoligPortal, er det helt gratis. Derudover stiller vi en række redskaber til rådighed for dig, som skal gøre processen nem og enkel. Vi har i den sammenhæng både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som er oplagt for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

Føl dig tryg, når du søger lejebolig med husdyr tilladt

Det er vigtigt for os hos BoligPortal, at du kan føle dig tryg. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at du skal føle dig sikker og godt klædt på, når det kommer til at søge efter lejebolig med husdyr tilladt. Udover at stille den nødvendige information og nyttige ressourcer til rådighed for dig, sørger vi desuden for at validere alle boligannoncer, inden de lægges op på siden – det er dig sikkerhed for, at du med ro i maven kan tage kontakt til relevante udlejere af lejeboliger med husdyr tilladt.

Vi sørger derudover også for at varetage dine interesser ved at passe godt på dine data i overensstemmelse med GDPR.

Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp

Hos BoligPortal står vi klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål omkring leje, udlejning og regler for husdyr i lejemål. Vi holder åbent hver dag året rundt og kan kontaktes over mail, chat eller via telefon.

Vi ønsker dig held og lykke i din søgning efter den rette lejebolig med husdyr tilladt.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play