Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejeboliger med husdyr tilladt

Lejeboliger med husdyr tilladt

3665 boliger fundet
Aarhus
AarhusKøbenhavnHorsensAalborgSilkeborgRandersFrederikshavnViborgVejleKoldingOdenseHjørringHellerupBrønderslevHerningHvidovreFredericiaSkiveHelsingeHedehuseneKøgeHaderslevNæstvedBrovstHolstebroEsbjergTuneHillerødRoslevGlostrupHobroBrøndbySlagelseStruerBørkopDronninglundThistedTønderAlbertslundFrederikssundHadsundNykøbing MRudkøbingSpøttrupSvendborgMiddelfartSønderborgLangåOdderRingkøbingSabroGråstenHadstenIkastKjellerupNivåRoskildeBirkerødGrenaaKibækLunderskovMallingNakskovTjeleVardeVejenAalestrupBillundFredensborgGistrupGreveHalsHanstholmHirtshalsRødovreThyholmTranekærVejle ØstVirumAllerødChristiansfeldFarsøKirke SåbyKongens LyngbyØstervråSkødstrupVidebækAabybroBindslevBrønshøjGiveHavndalHøjerHornsletHumlebækNibeNykøbing FØrbækRingstedSæbySøborgTårsTistrupTrigeVojensBrædstrupBrammingDybvadEbeltoftErslevFarumGræstedHammelHaslevJellingKarup JKongerslevLemvigLøgumklosterMariagerNøragerNørre SnedeRøddingSkanderborgSolrød StrandStoholm JyllStorvordeStøvringTommerupTørringVadumVodskovAgedrupAnsagerBælumBedsted ThyFårupFaxeFuglebjergGelstedGramGrindstedHarlev JHørningJerslev JJystrup MidtsjKarlslundeKokkedalKorsørKrusåMøldrupMørkeOtterupRødkærsbroRySaltumSundsTaastrupTarmVallensbækVamdrupVedbækVembViby SjællandAabenraaÅlbækAlmindÅrslevBækkeBederBlommenslystBrandeBredebroCharlottenlundEgtvedEjbyEjstrupholmEngesvangEspergærdeFjerritslevGandrupGedstedGlesborgHaarbyHelsingørHemmetHerlevHinnerupHjallerupHjortshøjHøjslevHørsholmHurup ThyKalundborgKariseKastrupKlarupLæsøLangeskovMariboMårsletNørre NebelNyborgØrstedPandrupPræstøRandbølRanumRibeRødbyRynkebySindalSkalsSnedstedSnekkerstenSorøSvenstrup JThorsøTylstrupUlfborgUllerslevVinderupVorbasseAarsAarupÆrøskøbingAgerbækAllingåbroAnholtAns ByArdenÅrreAsaaAssensAugustenborgBagsværdBallerupBjerringbroBordingBorreBorupBøvlingbjergBredstenBrøndby StrandBrørupBylderup-BovDragørFaaborgFrørupGaltenGedvedGislevGlamsbjergGredstedbroGuldborgHampenHårlevHarndrupHejlsHolbækHolstedHornsyldHvide SandeIshøjJægersprisJordrupJuelsmindeKirke EskilstrupKirke HyllingeKlovborgKnebelKolindKvistgårdLille SkensvedLøgstrupLøsningLundbyMorudNærumNexøNimtofteNordborgNørre AabyNørre AlslevNørreballeNykøbing SjØlstykkeØstbirkØster AsselsPadborgRedsted MRingeRøndeRønneRungsted KystRyomgårdSakskøbingSkælskørSkambySkårup FynSmørumSnertingeSolbjergSøndersøSpjaldStakrogeStegeStenløseStrandbySuldrupSvinningeTikøbToftlundTrustrupUlstrupVæggerløseVallensbæk StrandVandelVester SkerningeViufVrå
3665 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
5 vær. · Hus · 120 m²
Middelfart, Brovejen
Vedhæftet plantegning af huset. Brovejen Kan lejes fra Januar og 8-9 mdr frem 8.500.- pr måned fo
10 min. siden
8.500 kr.
...
Side1af 204

Find lejebolig med husdyr tilladt på BoligPortal

At finde den helt rigtige bolig til dig og din firbenede ven, er ikke altid den nemmeste opgave. Det kan være svært at finde rundt i de forskellige regler, men bare rolig - BoligPortal er her for at hjælpe dig! Vi har samlet alle vores ledige lejeboliger med husdyr tilladt på denne side.

Husdyr eller kæledyr

Katte og hunde bliver ifølge loven betegnet som husdyr. Mindre dyr såsom fisk, marsvin, hamster og lignende går ikke under kategorien husdyr, men derimod under smådyr/kæledyr. Derfor er et forbud mod husdyr ikke ensbetydende med et forbud mod smådyr/kæledyr. Hvis du flytter ind i en lejebolig, hvor husdyr ikke er tilladt, kan det godt være, at du kan have kæledyr boende. Du skal desuden være opmærksom på §11 - et forbud mod at have kæledyr i lejeboligen, skal nemlig være nævnt under særlige vilkår i §11 eller i husordenen, for at være gældende.

Husordenen eller lejekontrakten?

Som udgangspunkt er det altid reglerne i lejekontrakten, der gælder. Lejekontrakten er aftalen mellem dig og udlejeren, som du underskriver før du flytter ind i lejemålet. Husordenen er udlejerens regler omkring ejendommen, som du bor i. Dette indebærer bl.a. brug af vaskemaskiner, hvor sent der må være larm samt vedligeholdelse af lejeboligen. I husorden finder du også reglerne om husdyr, og hvorvidt du må holde hund, kat eller andre dyr. Lejekontrakten vil i de fleste tilfælde indeholde de samme regler som husordenen. Der er dog nogle udlejere, der ikke skriver de enkelte regler i lejekontrakten, men blot skriver, at man skal overholde husordenen, hvor der så vil stå reglerne om husdyr.

Regler om husdyr

Regler om husdyr i lejeboliger afhænger af udlejeren, da det er op til dem, om du må have husdyr eller ej. Derfor har forskellige udlejere, forskellige regler. Mange udlejere finder det naturligt at have hund eller kat i hjemmet, modsat andre udlejere, som vil mene noget andet. Dette er oftest nyrenoverede boliger, da der kan være en frygt for at dyrene gør skade på boligen. Derudover skal du være opmærksom på, at de fleste udlejere, der tillader at man holder husdyr i lejeboligen, kun lader dig have ét husdyr. Husk også at nogle udlejer kun vil tillade mindre hunde og katte i lejeboligen. Dette vil ofte være beskrevet i boligannonce, hvis dette skulle være tilfældet.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP