Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Alle lejeboliger
 3. København

Lejeboliger i København

2.623 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses8 værelses9 værelses10 værelses
2.623 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. lejlighed på 136 m²
København Ø, Willemoesgade
22.000 DKK2 min. siden
...
Side1af 146

Lignende annoncer i København

Populære søgninger
 • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i København hos BoligPortal

Her på siden finder du en oversigt over alle aktuelle lejeboliger i København – måske bor du allerede i byen og søger en ny lejebolig, eller også skal du flytte til København for første gang. Om du er studerende, en familie på fire eller single betyder ikke så meget, da vi har noget for enhver smag og situation i livet. Vi har nemlig lejeboliger i København i alle prisklasser, størrelser og stand, herunder alt fra gamle, charmerende bygninger til nye lejeboliger i stilrene nybyggerier.

Største udvalg af ledige lejeboliger i København

Som Danmarks største lejeboligportal er BoligPortal det oplagte valg, når det kommer til at finde en ledig lejebolig i København. Med tusindvis af aktuelle boliger til leje i hovedstaden, er der noget for enhver smag og ethvert budget. Vi har markedets største udvalg af ledige boliger i København, og vi er generelt også de største inden for lejeboliger i Danmark , hvor du naturligvis både finder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje .

For at gøre din boligjagt mere overskuelig, tilbyder vi en række specifikke oversigter, der kan være gode at have ved hånden. Vi har eksempelvis samlet alle delevenlige lejligheder , møblerede lejligheder til leje og lejligheder med altan , hvis nogen af disse kategorier kunne være relevante for dig.

Sådan finder du hurtigt og nemt den rette lejebolig i København

Når du leder efter en ledig lejebolig i København, kan det være overvældende med de mange muligheder. For at gøre din søgning lettere og mere relevant anbefaler vi derfor at gøre brug af vores forskellige redskaber til din boligsøgning . På den måde kan du gøre din boligjagt mere præcis, hurtig og nem.

Præcisér din søgning med filtreringsmulighederne, når du søger bolig i København

Ønsker du at præcisere din visning af lejeboliger i København, kan du nemt og enkelt gøre dette ved at udfylde filtreringsmulighederne i venstre side. Her kan du vælge den boligtype, der passer bedst til dig, herunder hus , rækkehus , lejlighed og værelse i København . Du kan også begrænse listen af boliger ud fra husleje og størrelse og flere andre faktorer og kriterier.

Opret gratis BoligAgent og find hurtigt den rette lejebolig i København

Når du har præciseret din søgning ved hjælp af filtreringsmulighederne i venstre side, anbefaler vi, at du opretter en gratis BoligAgent . Ved at aktivere en BoligAgent vil du nemlig fremover modtage besked over mail, når nye lejeboliger i København, der matcher dine kriterier, bliver lagt op på siden. Det er smart, da din søgning så fortsætter uden, at du selv aktivt behøver at sidde og holde øje med vores platform. Aktivér din BoligAgent ved at klikke i den orange boks øverst til venstre og kom hurtigere i mål med din boligjagt.

I hvilket område af København skal du finde lejebolig?

Er du tilflytter, er det formentlig lidt af en jungle at finde det rette område for dig i København. København består nemlig ikke blot af postnumre, men også af mange områder og kvarterer, der har hver sin identitet og charme.

Du finder altså forskellige samfund rundt omkring i København, og for at klæde dig bedst muligt på, har vi lavet en kort introduktion til de forskellige områder/kvarterer og deres forskellige muligheder, når man bor i lejebolig netop der.

De traditionelle bydele i København

 • Indre by er også kendt som København K. Bydelen er både det historiske, geografiske og politiske centrum af København, og en lejebolig i København K er perfekt til dig, som gerne vil være tæt på alt, herunder både kultur, shopping og uddannelse.
 • Christianshavn blev grundlagt i det 17. århundrede som en kunstig ø med inspirationen fra de hollandske kanalbyer, og her er det derfor særligt charmerende at slå sig ned. Tæt på centrum og vandet får du med en lejebolig på Christianshavn alt det bedste fra både byliv og natur.
 • Vesterbro var engang kendt som det hårde arbejderkvarter, men bydelen er i dag er et af de mest hippe steder at befinde sig. Vesterbro ligger tæt på centrum og resten af København, så du kan hurtigt komme rundt fra din lejebolig på Vesterbro .

Overvej også disse attraktive boligområder

 • Karakteristisk for Østerbro , også kaldet København Ø , er de brede boulevarder, designerbutikker og grønne områder. Du finder København Ø nord for centrum, og det er særligt for familier med børn et af byens mest attraktive boligområder. Hold derfor løbende et vågent øje med de aktuelle lejeboliger her.
 • Lejeboliger på Nørrebro , som også bliver kaldt for København N, ligger tæt på alt og kan samtidig føles som sin egen lille multikulturelle by. Over de seneste år har Nørrebro udviklet sig fra at være et forfaldent arbejderkvarter til et af Københavns hotteste områder, der giver Vesterbro konkurrence til titlen som byens mest hippe bydel.
 • En af de mest eksklusive områder i København er Frederiksberg. Området byder på mange indkøbsmuligheder, grønne områder samt hyggelige caféer og restauranter. Det er også på Frederiksberg du finder Københavns Zoo, som har intet mindre end 4000 fascinerende dyr. Med en lejebolig på Frederiksberg vil du bo blandt især familier i større villaer men også unge i lejligheder.
 • Lejeboliger på Amager kan for mange også være et glimrende bud at se sig om efter, da der er god mulighed for både shopping, mad og kultur. På trods af at Amager er en ø, bliver hele området nord for Øresundmotorvejen, der går tværs over øen, betegnet som en del af København – det såkaldte København S.

Med blandet bebyggelse kommer du langt

 • Vest for Vesterbro og syd for Frederiksberg ligger forstaden Valby. Bydelen er stadig stærkt kædet sammen med resten af København, da der er gode tog- og metroforbindelser. Valby har også mange grønne områder, heriblandt Valbyparken, som er Københavns andenstørste park. Med en lejebolig i Valby får du derfor et dejligt sted at slå dig ned, godt forbundet til resten af byen.
 • København Nordvest, også kaldet København NV, er området vest for Nørrebro, som ligger lige uden for brokvarterene og lige før forstæderne. Bydelen var tidligere et fattigt kvarter, men i dag er Nordvest et af de mest charmerende steder i hele København. Området er et roligt beboelseskvarter med en blanding af villaer og beboelsesejendomme, og du kan nyde at befolkningstætheden ved lejeboliger i København NV er noget lavere end i det centrale København.

Bo i en nyere bydel i København

 • Sydhavnen er en af Københavns nyeste bydele beliggende mod sydvest. Den er specielt kendetegnet for at være bygget som en kanalby, hvor hav mødes med by. Nybyggeriet omkring Sluseholmen, Teglholmen og Enghave Brygge kan siges at være Københavns svar på Venedig. Fra din lejebolig i Sydhavnen kan du nemt tage Havnebussen ind til Indre By – alt imens du kombinerer transport og oplevelse.
 • Nordhavn er ligesom Sydhavnen også en af de nyere bydele i København. Det er et attraktivt byområde, hvor ny arkitektur møder gammel industri. Finder du en lejebolig på Nordhavnen , får du en smuk udsigt til Øresundskysten, men stadig helt tæt på Østerbro og København K, hvor det hele sker.

Står du akut og mangler en bolig i København?

Nogle gange kan livet overraske os med uforudsete begivenheder, der kræver, at vi med kort varsel finder en ny bolig. Måske har du allerede forsøgt at få dit netværk til at hjælpe dig med en akutbolig? Fortvivl ikke. Hos BoligPortal kan du finde et stort udvalg af ledige akutboliger i København, der er tilgængelige nu og her, så du hurtigt kan flytte ind.

For de fleste vil en akutbolig være en midlertidig løsning, indtil du finder en mere permanent bolig. Derfor tilbyder vi billige lejeboliger, der gør det muligt at flytte uden at belaste din økonomi unødigt.

Du kan også tage et kig på vores side for alle akutboliger , hvor du kan skabe dig et overblik over udbuddet af akutboliger i hele landet.

Føl dig tryg hos BoligPortal når du søger lejebolig i København

Du kan trygt søge efter din nye lejebolig i København hos BoligPortal. Det er der flere grunde til. Vidste du for eksempel, at vi manuelt gennemgår alle udlejerannoncer, inden de bliver offentliggjort på hjemmesiden? Derudover passer vi godt på dine data i overensstemmelse med gældende regler for GDPR. Det gør, at du nemt og trygt kan finde en ledig lejebolig i København hos os uden anledning til bekymring.

Hos BoligPortal kan du selv udleje: Find delevenlig lejebolig

Er du åben overfor tanken om at bo til leje i et bofællesskab sammen med andre, findes der gode måder at opnå dette på via vores platform. Du kan for eksempel lede efter et ledigt værelse og på den måde finde roomie i København . Du kan også selv sørge for at leje et større lejemål, for eksempel en delevenlig lejlighed i København , og efterfølgende selv stå for at udleje et eller flere værelser .

Når du udlejer værelser i dit lejemål via BoligPortal, er det både gratis og nemt. Vi stiller i den sammenhæng en række redskaber til rådighed, der skal gøre detaljerne omkring udlejning af et værelse nemme og enkle at få styr på: Vi har nemlig både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn til dig der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

Delevenlige lejemål er især oplagte for dig, der er studerende og ønsker et godt fællesskab under din studietid. Til det anbefaler vi dog, at du også undersøger vores oversigt over studieboliger i København , hvor udvalget også løbende opdateres.

Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp

Vi ønsker, at du kommer godt i mål med din boligjagt, og står derfor klar til at hjælpe dig. Vores kundeservice holder åbent hver dag året rundt, så tøv endelig ikke med at tage kontakt over mail, chat eller telefon, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Vi ønsker dig held og lykke i din søgning efter en ledig lejebolig i København

Fra os hos BoligPortal skal lyde et stort held og lykke i din videre jagt efter den rette lejebolig til leje i København.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play