Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. København

Lejeboliger i København

1362 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
1362 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 67 m²
København, J.C. Jacobsens Gade
Vi lejer vores super lækre 2 værelseslejlighed ud. Lejligheden er spritny og ligger i hjertet af Car
11 timer siden
11.500 kr.
...
Side1af 76
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i København på BoligPortal

Søger du lejebolig i København? Måske bor du allerede i København og søger en ny lejebolig eller også skal du flytte til København for første gang. Om du er studerende, en familie på fire eller single, så finder du hurtigt og nemt en bolig til leje i København, som passer til hensigten. Du kan finde lejeboliger i København i alle prislejer, størrelser og stand, herunder alt fra gamle og charmerende bygninger til stilrene nybyggerier. Spørgsmålet er blot i hvilket boligområde, du ønsker at bo i København.

Der er mange fordele ved at finde en lejebolig i København. Du kan eksempelvis nemmere flytte fra lejebpligen igen og finde en anden, men husk dog at tjekke varslingsperioden i din lejekontrakt .

Præcisér din søgning med kriterier, når du søger lejebolig i København

Ønsker du at sortere i listen af lejeboliger i København, kan du nemt og enkelt gøre dette ved at klikke på knappen ’Søg ledige lejeboliger’ i toppen af siden og præcisere din boligsøgning yderligere. Her kan du vælge hvilken boligtype, der passer bedst til dig, herunder hus , rækkehus , lejlighed og værelse . Du kan også begrænse listen af boliger ud fra husleje og størrelse.

Derudover har vi en række andre muligheder, som du kan bruge i jagten på den helt rette lejebolig, herunder om du ønsker at bo et sted, hvor husdyr er tilladt eller om det er vigtigt, at det er en delevenlig bolig , hvis nu du har planer om bo sammen med en eller flere andre.

Hvilket område i København skal du vælge at søge lejebolig?

Er du tilflytter, så er det formentlig lidt af en jungle, når det kommer til at finde det område i København, hvor du vil søge efter lejebolig. København består nemlig ikke blot af postnumre, men også af mange områder og kvarterer, der har hver sin identitet og charme – og det gælder også uden for midtbyen.

Du finder altså forskellige samfund rundt omkring i København, og for at klæde dig bedst muligt på til at finde det sted, der passer til dig og eventuelt din familie, så vil vi herunder beskrive 9 forskellige områder/kvarterer og deres forskellige muligheder, når man bor i lejebolig.

1. Indre by / København K

Indre by er også kendt som København K. Her finder du mange historiske bygninger og seværdigheder. Man karakteriserer ofte København K, som området mellem Københavns indre søer og Københavns Havn. Bydelen er både det historiske, geografiske og politiske centrum af København, og en lejebolig i København K , er perfekt til dig, som gerne vil være tæt på alt. Det er blandt andet her, at du kan finde Amalienborg, Christiansborg, Rådhuspladsen, Børsen, Botanisk Have, Rundetårn og Det Kongelige Teater.

Derudover ligger Københavns Universitets hovedafdeling også i København K, som gør det til et ideelt sted for studerende, der gerne vil være i gåafstand til studiet. Bor du i indre by, så er Torvehallerne et fantastisk sted, hvis du vil have frisk fisk, økologiske grøntsager eller andre lækre specialiteter. Tag også en tur i Kongens Have, som i sommerhalvåret danner rammen om musik- og teateroplevelser. Vil du gerne bo i Københavns mest centrale bydel, så er det i indre by, du skal finde lejebolig.

2. Christianshavn

Langs de smalle brostensbelagte gader og kanalen på Christianshavn finder du lækre restauranter, heriblandt Michelin og hyggelige cafeer. Christianshavn blev grundlagt i det 17. århundrede som en kunstig ø med inspirationen fra de hollandske kanalbyer. Det er let at se, hvorfor Christianshavn er et begæret sted at bo. Christianshavn ligger nemlig både tæt på centrum og vandet, og her er masser af restauranter og barer samt en charmerende arkitektur. Du kan nyde et koldt glas vin langs kanalen, spise middag på Noma og tage en tur i operaen. Og så er der selvfølgelig fristaden Christiania, der også er lokaliseret på Christianshavn.

Det smarte ved at bo på i en lejebolig på Christianshavn er blandt andet, at du kan tage havnebusserne som transportmiddel, og dermed kombinere transport og oplevelse. Er du fristet til at søge lejebolig på Christianshavn, så brug filtreringen til at finde den rette bolig til leje for dig.

3. København V / Vesterbro

Vesterbro var engang kendt som det hårde arbejderkvarter, men bydelen er i dag er en af de mest hippe steder at befinde sig, og et af de mere populære steder at søge lejebolig. Vesterbro ligger tæt på centrum og resten af København, så du kan hurtigt komme rundt.

Bydelen har mange små, lokale butikker og caféer og emmer af hygge. Er er du glad for mad, så er en lejebolig på Vesterbro lige noget for dig, for den har nemlig sin helt egen madgade – Værnedamsvej, som er et paradis for gourmetelskeren. Her kan du slå dig løs i specialbutikker og nyde den klassiske franske pariser-stemning, som gaden er kendt for. Værnedamsvej bliver 3-4 gange lukket ned for biler og forvandlet til et stort madmarked, hvor specielt julemarkedet kan anbefales at tage til.

Alternativt skal du forbi Kødbyen, hvor restauranter, gallerier og barer ligger side om side med slagerbutikkerne. Hvis alt dette lyder som noget for dig, så er det på Vesterbro du skal finde en lejebolig.

4. København Ø / Østerbro

Karakteristisk for Østerbro, også kaldet København Ø, er de brede boulevarder, designerbutikker og grønne områder. Du finder København Ø nord for centrum, og det er, særligt for familier med børn, et af byens mest attraktive boligområder. København Ø er lokaliseret tæt ved vandet, hvor den nye strandpark ved Svanemøllen kan findes samt Søerne, Kastellet og Den lille Havfrue.

Sammenlignet med andre dele af København, så kan Østerbro ses som den pæne del af byen, hvor du nemt kan finde ro og fred, f.eks. i Fælledparken. Du kan også se fodbold på Danmarks nationalstadion, Parken, der grænser op til Fælledparken, og hvis du vil have en helt unik madoplevelse, så skal du tage op og spise på toppen af taget hos Gro Spiseri. Lyder det som noget for dig, så brug filtreringen til at finde lejebolig i København Ø.

5. København N / Nørrebro

Nørrebro ligger mellem Østerbro og Frederiksberg. Nørrebro, som også bliver kaldt for København N, ligger tæt på alt og kan samtidig føles som sin egen lille multikulturelle by. Over de seneste år har Nørrebro, udviklet sig fra at være et forfaldent arbejderkvarter til et af Københavns hotteste områder, der giver Vesterbro konkurrence til titlen om byens mest hippe bydel. København N bliver mere og mere populært, og mange Københavnere vælger derfor at finde lejebolig her. På Nørrebro finder du en perfekt blanding af trendy butikker og anderledes steder, som de fleste vil finde spændende. Her er en særlig stemning, som ikke findes mange andre steder i København.

Hvis du gerne vil under huden på Nørrebro, så kan du prøve den digitale gårute ’Know Your ’bro’. Her kan du udforske bydelen via smartphone, som guider dig forbi alle interessante attraktioner, imens den giver dig et indblik i Nørrebro. Brug filtreringen til at finde en lejebolig i København N / Nørrebro .

6. Frederiksberg

En af de mest eksklusive områder i København er Frederiksberg. Området byder på mange indkøbsmuligheder, grønne områder samt hyggelige og gode caféer og restauranter. Det er også på Frederiksberg du finder Københavns Zoo, som har intet mindre end 4000 fascinerende dyr. På Frederiksberg bor der en blanding af familier i større villaer og unge i lejligheder, og det er et af de dyreste, men mest eftertragtede områder i København, men du får til gengæld også en bolig i et virkelig lækkert kvarter.

Du skal også tage en shoppingstur op ad Gammel Kongevej, hvor alverdens trendy modetøjsbutikker ligger langs. Alternativt skal du tage i Frederiksberg Centret, som har samlet et sort udvalg af boligtilbehør- og modetøjsbutikker ét sted. Hvis du skal starte på Copenhagen Business School, CBS, så er det værd at nævne, at deres hovedafdelings ligger på Frederiksberg. Brug filtreringen til at finde lejeboliger på Frederiksberg , der passer til lige netop dig.

7. Amager

Amager er en Ø, der ligger syd for København. Amager Vest og Amager Øst er forbundet med København K. På trods af at Amager er en ø, bliver hele området nord for Øresundmotorvejen betegnet som en del af København – det såkaldte København S. Der er rigeligt af aktiviteter, hvis du finder en bolig på Amager. På Islands Brygge kan du i sommerhalvåret hoppe i Københavns havnebad. Nordeuropas største akvarium ligger på Amager, og du finder også Københavns nyeste bydel, Ørestad, hvor du kan bo i nye arkitektdesignede boliger. Det er også i dette område, at Københavns nye multifunktionelle arena, Royal Arena, ligger.

Amager er indehaver af Refshaleøen, som i folkemunde går under navnet Reffen. Her kan du smage på mad fra hele verden, da Copenhagen Street Food hører til her. Hvis du skal studere på Søndre Campus eller på IT-universitetet, så er det også smart at bo i København S. Bor du i lejebolig på Amager , har du også Danmarks største shoppingcenter, Fields, lige i nærheden.

8. Valby

Vest for Vesterbro og syd for Frederiksberg ligger boligforstaden Valby. Bydelen er stadig stærkt kædet sammen med resten af København, da der er gode tog- og metroforbindelser. Valby har også mange grønne områder, heriblandt Valbyparken, som er Københavns andenstørste park.

De grønne områder og åbne pladser gør Valby ideel til dig, der har bil, da parkeringsmulighederne er langt bedre end i resten af byen. Bor du i lejebolig i Valby , skal du prøve at tage på madskole i Timm Vladimirs Køkken, hvor de gør alt det grove, så du kan lære at lave det sjove. Om aften kan du tage på TH Bar, som ligger i Valbys hemmelige have, hvor der afholdes beer pong-turningeringer, quizaftener og live-musik. Hvis du vil på shoppingtur i Valby, skal du tage i Spinderiet, som er et moderne shoppingcenter lige ved Valby Station. Lyder de grønne områder og mange muligheder i Valby som noget for dig, så er det her du skal finde en lejebolig.

9. København NV / Nordvest

København Nordvest, også kaldet København NV, er området vest for Nørrebro, som ligger lige uden for brokvarterene og lige før forstæderne. Bydelen var tidligere et fattigt kvarter, men i dag er Nordvest et af de mest charmerende steder i hele København. Området er et roligt beboelseskvarter med en blanding af villaer og beboelsesejendomme, og du kan nyde at befolkningstætheden er noget lavere end i det centrale København.

Nordvest har mange store grønne områder. Både Utterslev Mose og Bispebjerg Kirkegård bidrager med fantastisk natur. Finder du en lejebolig i København NV , kan du nyde billigere kvadratmeterpriser og bedre parkeringsmuligheder. Du skal også prøve et af de fantastiske grøntmarkeder, som Nordvest efterhånden er blevet kendt for. Vil du være aktiv, så tag i Grøndal Centret – en stor multihal, hvor du kan dyrke alverdens sportsgrene. Du skal også helt sikkert prøve en pizza fra Behov Pizza, der skulle være et af de bedste pizzeriaer i hele Storkøbenhavn. Lyder dette som noget for dig, så er det Nordvest, hvor du skal finde en lejebolig.

10. København SV / Sydhavnen

Sydhavnen er en af Københavns nyeste bydele. Den er specielt kendetegnet for at være bygget som en kanalby, hvor hav mødes med by. Nybyggeriet omkring Sluseholmen, Teglholmen og Enghave Brygge kan siges at være Københavns svar på Venedig. Fra din lejebolig i Sydhavnen kan du nemt tage Havnebussen ind til Indre By - alt imens du kombinerer transport og oplevelse.

11. Nordhavn

Nordhavn er ligesom Sydhavnen også en af de nyeste bydele i København. Det er et attraktivt byområde, hvor ny arkitektur møder gammel industri. Finder du en lejebolig på Nordhavnen , får du en smuk udsigt til Øresundskysten, men stadig helt tæt på Østerbro og København K, hvor det hele sker. Finder du en lejlighed på eller i nærheden af Nordhavn, har du fornøjelsen af Sandkaj Badezone, hvor promenaden, caféerne og badegæster skaber en skøn strandstemning.

Find lejebolig i København på BoligPortal

Du kan trygt søge din nye lejebolig i København hos BoligPortal. Vidste du, at vi gennemgår alle udlejerannoncer, inden de bliver offentliggjort på hjemmesiden? De dygtige kundeservicemedarbejdere sørger for at validere alle udlejere og sikkerhedsgodkende annoncerne, inden de bliver tilgængelige på hjemmesiden og for dig. Det gør, at du nemt og trygt kan finde en ny lejebolig i København helt uden at skulle bekymre dig. Brug filtreringsmuligheden i toppen af siden til at finde den bolig, der lever op til dine krav. Held og lykke!

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP