Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. København
  4. Alle værelser
  5. København Sv

Lejeboliger i København SV

153 boliger fundet
153 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. lejlighed på 86 m²
København SV, Otto Brandenburgs Vej
16.300 DKK19 timer siden
...
Side1af 9

Lignende annoncer i København, København sv, Alle

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger
  • Alle lejeboliger københavn

Find ledig lejebolig i København SV hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores aktuelle udvalg af lejeboliger i København SV. Udvalget er stort og opdateres løbende, ligesom vores generelle udvalg landsdækkende. Vi er nemlig de største inden for leje og udlejning af lejeboliger , herunder både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse . Det gør dine chancer for at finde lejebolig i København SV gode, når du starter din søgning hos BoligPortal.

Leder du efter noget specifikt, hjælper vi dig godt på vej med vores oversigter. Tag for eksempel et kig på vores side for delevenlige lejligheder eller lejeboliger med husdyr tilladt .

Er du interesseret i bestemte typer af lejeboliger i København SV?

I København Sydvest finder du mange lejeboliger inden for alle typer. Ved du allerede nu, at du er på jagt efter en eller flere bestemte typer af lejeboliger i København SV, kan det derfor være relevant at afgrænse din søgning til kun at inkludere relevante boligtyper.

Vælg mellem lejligheder , værelser , rækkehuse og huse i København SV og kryds dem af i venstre side, som er relevante for dig og din søgning.

Overvej også en lejebolig i andre dele af København

Nordvestkvarteret er et oplagt sted at slå sig ned, men det er bestemt ikke det eneste sted i København, der byder på lejeboliger til enhver smag. Er du åben for at slå dig ned andre steder i København, kan du tage et kig på vores generelle udvalg af lejeboliger i København , eller du kan undersøge nogle af de andre bydele. Overvej for eksempel at finde lejebolig i Brønshøj , Nørrebro eller Østerbro .

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i København SV

Hos BoligPortal gør vi din søgning efter den rette lejebolig i København SV smartere. Det gør vi ved at stille en række redskaber til rådighed i din søgning, som skal gøre den effektiv, nem og hurtig.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Det er smart, da du ved at filtrere i din søgning i overensstemmelse med dine kriterier kun får vist relevante boligannoncer.

Du kan filtrere efter lige det, der er vigtigt for dig. Vælg for eksempel, hvor mange værelser lejeboligen i Nordvest skal indeholde, eller specificér, hvis du ønsker tilgang til lejeboliger via elevator. Din visning opdaterer sig automatisk, efterhånden som du udfylder dine filtreringer, og du kan vælge lige så mange eller få emner at filtrere efter, som giver mening for dig.

Opret BoligAgent og find hurtigt lejebolig i København SV

Når du har fundet frem til en kombination af filtreringer, som giver mening for din videre søgning, anbefaler vi, at du opretter en gratis BoligAgent . Når du har oprettet din BoligAgent, vil du modtage en mail, når der bliver slået nye lejeboliger op på siden, som matcher dine kriterier.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i København SV hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg fra start til slut gennem din boligjagt. Vi passer godt på dig og dine data undervejs i processen, og overholder naturligvis alle regler for GDPR.

Vi sørger også for at varetage dine interesser ved manuelt at validere alle boligannoncer, inden de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for ægtheden bag den enkelte annonce, så du med ro i maven kan tage kontakt til relevante udlejere.

Hvis lejeboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Finder du den rette lejebolig i København SV, som dog er for stor eller for dyr, kan du overveje at udleje et eller flere værelser . På den måde kan du nemlig starte dit eget bofællesskab og på den måde skære i omkostningerne til husleje.

Mange vælger at leje en delevenlig lejlighed i København som alternativ til en studiebolig, som ellers også kan være et godt alternativ, hvis man ønsker at skære på beløbet på huslejen. Med en delevenlig lejlighed er det nemlig særligt oplagt at udleje dele af lejemålet.

Når du udlejer værelser via BoligPortal, hjælper vi dig godt igennem processen. Det gør vi blandt andet ved at stille digitale services til rådighed, der skal gøre de nærmere detaljer omkring udlejning nemmere at finde rundt i.

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn . Sidstnævnte er relevant for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

Held og lykke med at finde den rette lejebolig i København SV

Vi ønsker dig hos BoligPortal mange gange held og lykke med at finde den rette lejebolig i København SV. Har du på noget tidspunkt spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice, der hver dag står klar til at hjælpe. Kontakt os over mail, chat eller telefon, så hjælper vi med kompetent viden og nærværende kundeservice.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play