Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. København
  4. Alle værelser
  5. København Ø

Lejeboliger på Østerbro / i København Ø

115 boliger fundet
115 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 89 m²
København Ø, Borgmester Jensens Allé
Stor 3 værelses lejlighed på central beliggenhed
4 min. siden
16.400 kr.
Side1af 7

Lignende annoncer i København, København ø, Alle

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger
  • Alle lejeboliger københavn

Find ledig lejebolig på Østerbro / København Ø hos BoligPortal

Ovenfor finder du det samlede udvalg af aktuelle lejeboliger på Østerbro eller København Ø. Ved at bruge denne oversigt som indgangsvinkel til din boligjagt, kommer du godt fra land. Vi har nemlig hos BoligPortal det suverænt største udvalg af lejeboliger.

Også landsdækkende er vi til stede i stor stil. Her kan du finde et bredt udvalg af lejeboliger , herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Til dig der har specifikke ønsker har vi også samlet en række relevante oversigter, som du med fordel kan orientere dig i. Overvej for eksempel at tage et nærmere kig på vores sider for lejeboliger med husdyr tilladt eller studieboliger .

Er du interesseret i bestemte typer af lejeboliger på Østerbro / København Ø?

Oversigten over lejeboliger på Østerbro og København Ø spænder bredt, og der er dermed mange muligheder for at finde lejebolig på Østerbro. Dette er kun en fordel for dig, men ved du allerede nu, at du kan er interesseret i visse boligtyper, kan du vælge kun at få vist de lejeboliger i København Ø, som er relevante for dig.

Vi har inddelt lejeboligerne på Østerbro eller København Ø i fire boligtyper, nemlig lejligheder , værelser , huse og rækkehuse på Østerbro . Heraf finder du naturligvis flest boliger i de to første kategorier, da det er disse typer bebyggelse, der afspejler bydelen. Er du studerende, anbefaler vi desuden, at du tager et kig i vores oversigt over studieboliger på Østerbro .

Har du interesse i lejeboliger i andre dele af København?

Er du ikke stålsat på, hvorvidt din kommende lejebolig nødvendigvis skal ligge på Østerbro eller København Ø, er det en god idé også at tage et kig på nogle af de andre bydele i København.

Først og fremmest har vi lavet en samlet oversigt over alle lejeboliger i København . Denne oversigt dækker over alle de forskellige områder af København. Overvej, hvor du kunne være interesseret i at finde lejebolig, og tag for eksempel et kig på vores aktuelle lejeboliger i København NV, Frederiksberg, Vesterbro, København K eller Amager.

Har du ikke noget imod at søge længere ud fra centrum, finder du også behagelige og charmerende bydele der. Overvej for eksempel en lejebolig i Brønshøj eller Vanløse .

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig på Østerbro / København Ø

Hos BoligPortal giver vi dig de bedste redskaber til at gøre din søgning efter den rette lejebolig i København Ø eller Østerbro nem, hurtig og effektiv. Læs med nedenfor og bliv klædt godt på til din videre søgning.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

Du har sandsynligvis en række krav til din kommende lejebolig på Østerbro. Dem anbefaler vi, at du allerede fra start sørger for at inkorporere i din søgning. På den måde får du nemlig kun vist boligannoncer, der lever op til dine kriterier.

Ved at filtrere i din søgning kan du få din visning af boliger til at stemme overens med dine ønsker og krav. Gå mulighederne for filtrering igennem i venstre side, og kryds af og udfyld ved de felter, der er relevante for dig.

Du kan for eksempel filtrere efter, hvorvidt lejeboligen på Østerbro eller København Ø skal have adgang med elevator eller hvorvidt det skal være tilladt at have husdyr.

Opret BoligAgent og find hurtigt lejebolig på Østerbro / København Ø

Når du har fundet frem til en sammensætning af filtreringer, som giver mening for din videre søgning efter en lejebolig på Østerbro eller København Ø, anbefaler vi, at du opretter en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent fra BoligPortal modtager du nemlig fremover besked over mail, hver gang nye lejeboliger på Østerbro, der matcher dine ønsker, bliver lagt op på siden.

Du opretter din BoligAgent efter at have gennemgået dine filtreringer ved at klikke i den orange boks øverst til venstre.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig på Østerbro / København Ø hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg fra start til slut gennem din boligjagt. Det sørger vi for ved manuelt at validere alle boligannoncer, inden de lægges op på siden. Det er nemlig din sikkerhed for ægtheden bag lejemål og udlejer, så du med ro i maven kan tage kontakt vedrørende de lejeboliger, som du finder interessante.

Du kan også være tryg ved vores håndtering af dine data. Vi overholder naturligvis alle regler for GDPR, så du kan færdes sikkert på vores side.

Hvis lejeboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Finder du en Østerbro lejebolig, der virker som et godt match til dig og dine ønsker, men som er for stor eller for dyr, kan du overveje at udleje et eller flere værelser . På den måde kan du nemlig selv skabe rammerne om en billig lejebolig på Østerbro eller København Ø, da prisen typisk vil blive mere overkommelig ved at dele.

Når du vælger at udleje via vores platform, følger vi dig godt igennem processen. Vi stiller i den sammenhæng en række relevante digitale services til rådighed for dig. Vi har i den sammenhæng både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som er oplagt for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

At udleje og benytte de tilhørende digitale services er gratis, så du kan komme godt i mål uden større benspænd på vejen.

Lav et fedt roomiefællesskab for studerende på Østerbro / København Ø

At bo til leje flere sammen er noget, der kan fungere for mange. Det er dog især populært blandt unge og studerende som alternativ til en studiebolig i København . Til dig, som er studerende, har vi sammensat en guide til at finde roomies . På vores blog finder du også en såkaldt roomie-kontrakt , som du kan tage udgangspunkt i, når fundamentet for det gode roomiefællesskab skal laves.

Held og lykke med at finde den rette lejebolig på Østerbro / København Ø

Hos BoligPortal ønsker vi dig mange gange held og lykke med at finde den rette bolig til leje på Østerbro. Har du på noget tidspunkt igennem processen spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar til at hjælpe dig godt på vej.

Vores kundeservice holder åbent hver dag året rundt og kan kontaktes over mail, chat eller telefon. Tøv endelig ikke med at tage kontakt: Vi hjælper efter bedste evne med kompetent og opdateret viden om lejeboliger og vores platform.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play