Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. København
  4. Alle værelser
  5. København Ø

Lejeboliger i København Ø

107 boliger fundet
107 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 72 m²
København Ø, Webersgade
18.653 DKK34 min. siden
Side1af 6

Lignende annoncer i København, København ø, Alle

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger
  • Alle lejeboliger københavn

Find en lejebolig i København Ø hos BoligPortal

Ovenfor finder du det samlede udvalg af ledige lejeboliger i København Ø. København Ø ligger i den østlige del af København , hvor den populære og velkendte bydel Østerbro udgør en stor del af området. Bosætter du dig i København Ø, får du nem adgang til flere af de skønne bydele og kvarterer i hovedstadsområdet - herunder Nordhavn , Frederiksberg , Indre By og Nordvest , som alle grænser op til København Ø.

Hos BoligPortal tilbyder vi Danmarks største udvalg af lejeboliger med både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i hele landet . Du kan derfor betragte BoligPortal som din ultimative indgangsvinkel, når du starter jagten på din nye lejebolig i København Ø.

Stort udvalg af ledige lejeboliger i København Ø

Her på siden får du muligheden for at finde drømmeboligen, som matcher dine ønsker og behov, ved at søge blandt det brede udvalg af lejeboliger i København Ø. Udvalget af boliger til leje dækker over flere boligtyper - herunder huse , rækkehuse , værelser og lejligheder i København Ø . Hvis du allerede nu ved, at du kun er interesseret i visse boligtyper, kan du vælge kun at få vist de lejeboliger i København Ø, som er relevante for dig.

Er du ikke fast besluttet på, om din kommende lejebolig nødvendigvis skal ligge i København Ø, kan du også undersøge flere af de attraktive bydele i København . Her kan du eksempelvis tage et kig på udvalget af lejeboliger i København N , København V , København S eller på Frederiksberg .

Derfor skal du leje en bolig i København Ø

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt en lejebolig i København Ø er noget for dig, vil vi gerne give dig et indblik i, hvad der gør netop 2100 København Ø til noget helt specielt og et fantastiske område i København . Nedenfor præsenterer vi tre af de unikke fordele, som København Ø kan tilbyde:

Nyd de grønne områder og skønne parker

Selvom København Ø ligger centralt placeret i det pulserende Storkøbenhavn , er der fortsat mulighed for at nyde naturen og de grønne omgivelser, hvad enten det er med en løbetur eller en udflugt med familien. København Ø er særligt kendt for sine smukke og velplejede parker, såsom Fælledparken og Kastellet.

Bo i et familievenligt område

Netop muligheden for at opsøge naturen og den friske luft er noget af det, som gør en lejebolig i København Ø til et eftertragtet valg hos mange børnefamilier, som ønsker at bosætte sig i hovedstadsområdet. København Ø tilbyder et stort udbud af både institutioner og folkeskoler, og er desuden kendt som et af de mere rolige områder i København , hvor du trygt kan lade dine børn vokse op.

Benyt de gode transportmuligheder

København Ø tilbyder også gode transportmuligheder, der gør det let og bekvemt at komme til og fra området. Her finder du metrolinjer, S-tog og busser samt gode muligheder for bilejere. Ved at vælge en lejebolig i København Ø kan du nemt bevæge dig rundt i København , komme til og fra jobbet eller besøge vennerne udenfor byen.

Sådan finder ud hurtigt og nemt en bolig til leje i København Ø

Hos BoligPortal giver vi dig de bedste redskaber til at gøre din søgning efter den rette lejebolig i København Ø nem, hurtig og effektiv. Læs med nedenfor og bliv klædt godt på til din videre søgning.

Målret din boligsøgning med filtreringsmulighederne

Du har sandsynligvis en række krav til din kommende lejebolig i København Ø, og her kan det være en fordel, hvis du benytter dig af filtreringsmulighederne. Ved at udfylde filtreringen med dine kriterier vil du få din visning af boliger til at stemme overens med dine ønsker og krav. Du kan eksempelvis filtrere efter, hvorvidt din bolig i København Ø skal have adgang til elevator eller hvorvidt der skal være husdyr tilladt.

Opret en gratis BoligAgent og hold dig opdateret

Når du har fundet frem til en sammensætning af filtreringer, som giver mening for din videre søgning efter en lejebolig i København Ø, anbefaler vi, at du opretter en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent fra BoligPortal modtager du nemlig fremover besked over mail, hver gang nye ledige lejeboliger i København Ø, der matcher dine ønsker, bliver lagt op på siden. Du opretter din BoligAgent efter at have gennemgået dine filtreringer ved at klikke i den orange boks øverst til venstre.

Gem dine favorit-boliger og vend tilbage senere

Når du gennemgår udvalget af boliger til leje i København Ø, kan det være en fordel, hvis du sørger for at gemme de boliger, som vækker din interesse, ved at klikke på favorit-ikonet. Du finder en samlet oversigt over alle dine gemte lejemål under ‘Favoritter’. Du kan vende tilbage til overblikket over dine favorit-boliger præcis når det passer dig, hvor du får muligheden for at undersøge og vurdere, så du er sikker på, at du træffer den rette beslutning.

Du kan gratis fremleje et værelse i din lejebolig i København Ø

Finder du en bolig til leje i København Ø, der virker som et godt match til dig og dine ønsker, men viser sig at være enten for stor eller for dyr, kan du overveje at fremleje et eller flere værelser . Dette er en enkel måde, hvorpå du kan spare penge på huslejen, da I er flere til at dele udgifterne.

Benyt BoligPortals gratis digitale værktøjer

Når du vælger at fremleje dele af din bolig via BoligPortal, følger vi dig godt igennem processen. Vi stiller i den sammenhæng en række relevante digitale services til rådighed for dig. Vi har i den sammenhæng både udviklet en digital fremlejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt, og et digitalt flyttesyn , som er oplagt for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

At udleje og benytte de tilhørende digitale services er gratis, så du kan komme godt i mål uden større benspænd på vejen.

Føl dig tryg, når du søger en lejebolig i København Ø hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg fra start til slut gennem din boligjagt. Det sørger vi for ved manuelt at validere alle boligannoncer, inden de lægges op på siden. Det er nemlig din sikkerhed for ægtheden bag lejemålet og udlejeren, så du med ro i maven kan tage kontakt vedrørende de lejeboliger i København Ø, som du finder interessante.

Du kan også være tryg ved vores håndtering af dine data. Vi overholder naturligvis alle regler for GDPR, så du kan færdes sikkert på vores side.

Kontakt kundeservice, hvis du har spørgsmål til boligsøgning

Hos BoligPortal ønsker vi dig mange gange held og lykke med at finde den rette bolig til leje i København Ø. Har du på noget tidspunkt igennem processen spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar til at hjælpe dig godt på vej.

Vores kundeservice holder åbent hver dag året rundt og kan kontaktes over mail, chat eller telefon. Tøv endelig ikke med at tage kontakt: Vi hjælper efter bedste evne med kompetent og opdateret viden om lejeboliger og vores platform.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play