Udlej bolig
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. København
  4. Alle værelser
  5. København S

Lejeboliger i København S / Amager

455 boliger fundet
455 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. · Lejlighed · 38 m²
København, Hyacintgården
Dejlig, lille lejlighed. Lille TV-pakke og hurtigt internet via You-see incl. Elektricitet afr
12 timer siden
6.300 kr.
...
Side1af 26

Populære søgninger

Find din næste lejebolig på Amager hos BoligPortal

Hos Danmarks største lejeboligportal kan du hurtigt og nemt se et stort udvalg af ledige lejeboliger på Amager og i resten af København S. Desuden kan du slå vores filtreringsmuligheder til i venstre side af skærmen, så søgningen efter din næste drømmelejebolig tæt på Amager Strandpark bliver optimeret. Husk, at du på BoligPortal også kan finde et stort udvalg af værelser , lejligheder , rækkehuse og huse til leje spredt udover hele Danmark.

Vil du gerne flytte til Amager i forbindelse med dit studie?

Så læs med her. Hvis du netop er kommet ind på dit drømmestudie, eller skal færdiggøre din kandidat, så kan du også finde studiebolig på Amager eller lede bredere efter studieboliger i København . Uanset om du er på udkig efter en trendy lejebolig på Amager / København S eller en lejebolig på Sluseholmen , så ønsker vi dig god fornøjelse med den sidste slutspurt på din uddannelse.

Drømmer du også om lejebolig i andre områder end Amager?

Hvis du ikke har forelsket dig i ét bestemt område af København endnu, så kan du hos BoligPortal også finde et stort udvalg af lejeboliger spredt ud over hele hovedstadsområdet.

I bydelene i hovedstaden, kan du eksempelvis vælge en fremlejet lejebolig i København , en delevenlig lejlighed i København eller du kan finde en roomie i København . Uanset om du vil bo til leje på Amager eller Vesterbro, så håber vi, du finder den helt rette bolig for dig. Herunder kan du læse mere om, hvorfor du bør vælge en lejebolig i København S / Amager.

Amagers charmerende byliv fra vest til øst

Når du vælger at bosætte dig i en dejlig amagerlejlighed i København S, kommer du til at bo til leje lige i smørklatten mellem natur og byliv. I den vestlige del af Amager kan du hoppe i fem forskellige havnebassiner, mens du kan nyde udsigten ind på storbylivet, og øst for den natur- og kulturrige bydel ligger Amager Strandpark med rolige kystområder og lækker sandstrand. På Amager får du altså sådan cirka alt det bedste med fra både naturen og kulturlivet. Måske er det netop derfor, at Amager de seneste år er blevet så attraktivt et område at finde sin lejebolig i.

Bosæt dig i en lejebolig i Københavns Manhattan

Amager har de seneste årtier gennemgået en vild udvikling fra at være en bydel kendt for sin store industri til i dag at være forvandlet til blandt andet lækre lejeboliger og nye New Yorker-kontorer. Tidligere har Amager været kendt under øgenavnet lorte-øen, men i dag er halvøen nærmere kendt som “Københavns Manhattan” pga. sin placering og det charmerende byliv. Så hvad venter du på? Hop med på trenden og start din jagt efter den mest charmerende lejlighed på Amager og bosæt dig i en lejebolig i Københavns Manhattan.

Brug vores filter til at finde din lejebolig i København S / Amager

Hvis du har fastsat nogle krav til din næste lejebolig på Amager, så husk at aktivere vores filtreringsmuligheder. Når du har fastsat det rette filter, så din søgning på amagerlejligheder eller amagerværelser er tiptop optimeret, så kan du i samme anledning aktivere vores BoligAgent. Med BoligAgenten får du automatisk besked, hver gang en lejebolig på Amager, der matcher dine krav, bliver ledig. Vi håber, du bliver glad for BoligAgenten som din hjælpende hånd i jagten efter den helt rigtige lejebolig.

Kontakt vores kundeservice

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du for eksempel finder den helt rigtige lejebolig nær Amager strand, så er du meget velkommen til at ringe ind og blive guidet af vores professionelle kundeserviceteam. De sidder klar alle ugens dage kl. 9-21. Vi ønsker dig held og lykke med at finde din næste Amager-lejebolig.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP