Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. København
  4. Alle værelser
  5. København S

Lejeboliger på Amager / København S

579 boliger fundet
579 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
Fri kontakt
1 vær. lejlighed på 40 m²
København S, Else Alfelts Vej
9.700 DKK7 timer siden
...
Side1af 33
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger
  • Alle lejeboliger københavn

Find ledig lejebolig på Amager hos BoligPortal

Du finder ovenfor vores samlede udvalg af aktuelle lejeboliger på Amager. Vores brede udvalg opdateres løbende og fungerer som en god indgangsvinkel for dig, der er på jagt efter den rette lejebolig på Amager.

Vi er også bredt til stede landsdækkende, hvis du er på jagt efter en lejebolig i bredere geografisk forstand. Vi er nemlig de største i Danmark inden for leje og udlejning af lejeboliger – herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Leder du efter en lejebolig, der lever op til specifikke kriterier, hjælper vi også på den front. Vi har i den forbindelse samlet en række oversigter, som kan være behjælpelige. Det gælder for eksempel for dig, der er på udkig efter en lejlighed med altan eller for dig, der ønsker en delevenlig lejlighed eller en lejebolig med husdyr tilladt .

Amagers charmerende byliv fra vest til øst

Når du vælger at bosætte dig i en dejlig amagerlejebolig i København S, kommer du til at bo til leje lige i smørklatten mellem natur og byliv. I den vestlige del af Amager kan du hoppe i fem forskellige havnebassiner, mens du kan nyde udsigten ind på storbylivet, og øst for den natur- og kulturrige bydel ligger Amager Strandpark med rolige kystområder og lækker sandstrand. På Amager får du altså sådan cirka alt det bedste med fra både naturen og kulturlivet. Måske er det netop derfor, at Amager de seneste år er blevet så attraktivt et område at finde sin lejebolig i.

Bosæt dig i en lejebolig i Københavns Manhattan

Amager har de seneste årtier gennemgået en vild udvikling fra at være en bydel kendt for sin store industri til i dag at være forvandlet til blandt andet nye lejeboliger og lækre New Yorker-kontorer. Tidligere har Amager været kendt under øgenavnet lorte-øen, men i dag er halvøen nærmere kendt som “Københavns Manhattan” pga. sin placering og det charmerende byliv. Så hvad venter du på? Hop med på trenden og start din jagt efter den mest charmerende lejlighed på Amager og bosæt dig i en lejebolig i Københavns Manhattan.

Hvilken type af lejeboliger på Amager er du interesseret i?

Kategorien for lejeboliger på Amager dækker både over lejligheder, huse, rækkehuse og værelser på Amager. Ved du allerede nu, at du kun er interesseret i visse af disse boligtyper, kan du vælge kun at få vist boligannoncer for de relevante. Dem kan du krydse af under ‘boligtype’ under filtreringsmulighederne i venstre side.

Er du interesseret i lejeboliger i andre områder end på Amager?

Amager byder på lidt af hvert, og du finder på denne tætbefolkede ø både bymæssig bebyggelse og naturområder. Der er dog flere andre områder af København, der også har deres egen charme og særpræg at byde på.

Tag et kig på vores generelle side for lejeboliger til leje i København , hvis du er åben overfor alle områder af byen. Overvej også at gå mere systematisk til værks med forskellige bydele og kvarterer, for eksempel med en lejebolig på Christianshavn eller på Sydhavnen . Overvej også en lejebolig i København S , København V eller København K .

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig på Amager

At være boligsøgende kan være et større foretagende. Derfor sørger vi hos BoligPortal for at gøre din søgning så nem, hurtig og effektiv som muligt. Det gør vi ved at stille en række fremgangsmåder og redskaber til rådighed i din søgning, som skal gøre den mere præcis og strømlinet.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Dem kan du benytte til at præcisere din søgning, så du kun får vist boligannoncer, der lever op til dine kriterier.

Når du udfylder filtreringsmulighederne, opdaterer din visning af boligannoncer sig automatisk. På den måde kan du nemt danne dig et overblik over hvilke lejeboliger på Amager der lever op til hvilke kriterier.

Filtrér for eksempel efter størrelse og pris på lejemålet, eller vælg hvorvidt husdyr skal være tilladt. På den måde giver du dig selv det bedst mulige overblik.

Opret BoligAgent og find hurtigt lejebolig på Amager

Når din søgning efter den rette lejebolig på Amager skal gå hurtigt, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent . Det gør du efter at have udfyldt dine kriterier i filtreringsmulighederne i venstre side – når det er gjort, skal du blot klikke på den orange boks øverst.

Med en BoligAgent fra BoligPortal vil du opleve, at din søgning foregår smartere. Efter oprettelse vil du nemlig fremover modtage besked over mail, hver gang nye lejeboliger bliver lagt op på siden, som matcher dine kriterier. Det frigiver tid hos dig, da du ikke længere aktivt behøver at holde øje med siden. Samtidigt kan du være blandt de første, der får taget kontakt til relevante udlejere: Det øger din chancer for hurtigt at komme i mål med din boligjagt.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig på Amager hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg. Det er en vigtig prioritet for os, og vi sørger derfor løbende for at validere alle boligannoncer, der lægges op på siden. Det er din sikkerhed for, at oplysningerne bag den enkelte annonce er ægte. På den måde kan du med ro i maven tage kontakt til relevante udlejere.

Vi sørger også for at varetage din tryghed og sikkerhed i forbindelse med din generelle færden på vores side. Vi håndterer dine data med ansvarlighed og i overensstemmelse med reglerne for GDPR.

Hvis lejeboligen på Amager er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, når man er boligsøgende. Det gælder også for dig, der er på udkig efter den rette lejebolig på Amager. Finder du for eksempel en lejebolig på Amager, der passer til dine ønsker, men som er lidt for stor eller lidt for dyr, anbefaler vi, at du overvejer at dele udgifterne med andre. Er du åben for at bo sammen med andre roomies, kan I nemlig deles om udgifterne til husleje.

Passer ovenstående scenarie på dig, er du godt stillet. Du kan nemlig gratis udleje et eller flere værelser hos BoligPortal og på den måde finde roomies. Dertil kommer, at vi hjælper dig godt på vej gennem udlejningsprocessen med diverse digitale services og redskaber.

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , hvis du ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet. På den måde kommer du godt fra land, ligegyldigt om du før har prøvet at udleje værelser eller ej.

Held og lykke med at finde lejebolig på Amager hos BoligPortal

Vi ønsker dig mange gange held og lykke i din søgning efter den rette lejebolig på Amager. Husk at vores aktuelle udvalg løbende opdateres, hvorfor du har gode muligheder for at komme i mål med din søgning.

Har du på noget tidspunkt gennem din boligjagt spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp, hjælper vi dig over telefon, mail eller chat. Vi står hver dag året rundt klar i vores kundeservice, hvor vi bidrager med kompetent viden inden for alle relevante områder af din søgning.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play