Udlej bolig
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Rækkehuse
  3. København

Rækkehuse til leje i København

12 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser4 værelses5 værelses6 værelses
12 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
5 vær. · Rækkehus · 114 m²
København, Gyldenrisvej
På Gyldenrisvej på Amager udlejer vi 38 indbydende 3-etagers rækkehuse. OM BOLIGEN: Træder du ind
4 dage siden
15.995 kr.

Populære søgninger

Find rækkehus til leje i København på BoligPortal

Leder du efter et rækkehus til leje i København? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden finder du et stort udvalg af ledige rækkehuse i København. Start din søgning i dag og find dit nye rækkehus i København.

Find dit nye rækkehuse i København på BoligPortal

Hos BoligPortal kan du finde et stort udvalg af rækkehuse i København. Uanset om du søger et lille 1- eller 2-værelses rækkehus eller et stort 3- eller 4-værelses rækkehus, så finder du det hos BoligPortal. Her på siden giver vi dig et overblik over alle ledige rækkehuse placeret i København. Hos BoligPortal kan du nemt og sikkert finde dit nye hjem. Alle boligannoncer bliver nemlig godkendt af kundeservice inden, de offentliggøres på hjemmesiden. Det betyder, at du trygt kan at finde dit nye rækkehuse i København på BoligPortal.

Hvor skal du finde et rækkehus til leje i København?

København byder på mange forskellige kvarterer og bydele. Hvis du gerne vil finde et rækkehus at bo til leje i, så skal du dog lidt væk fra det centrale København. De omkringliggende områder af København har dog også meget at byde på, og der er mere ro og flere grønne områder. I det sydvestlige København ligger Valby og Hvidovre, som ligger tæt på det natursmukke område ved Kalveboderne. Nordvest for København kan du finde charmerende rækkehuse i forstæderne Vanløse og Brønshøj. Alternativt kan du finde dit nye drømmerækkehus på Amager. Sundbyerne, Sundbyvester og Sundbyøster har nemlig mange rækkehuse, der ligger tæt på både metrostationer og Øresund.

Fordele ved at bo i rækkehus i København

Hvad kendetegner et rækkehus? Rækkehuse består af et eller flere huse, som er bygget side om side, og deler en fælles væg. Hvert rækkehus er som oftest bygget, så det er en spejlvendt tvilling af nabohuset. Rækkehuse er blevet en populær hustype til mindre familier eller enlige, som ønsker at bo i et villakvarter eller parcelhus – men måske ikke har brug for så meget plads. Flere og flere foretrækker også rækkehuset som boform i København. Det gælder både familier, unge, gamle og enlige forældre. Det kan skyldes, at det faktisk ikke er meget dyrere at bo i rækkehus end i lejlighed. En af de mange fordele ved at bo i rækkehus er, at man ikke skal bruge så meget tid på vedligeholdelse, som hvis man bor i et hus. Nogle synes måske også, at det er rart at bo i en rækkehusbebyggelse, da det skaber tryghed.

Skræddersy din søgning på BoligPortal

På BoligPortal kan du præcisere din søgning ved at filtrere i menuen i venstre side. Det kan desuden være klogt at gøre op med dig selv, hvad du har af ønsker til dit kommende rækkehus. Er størrelsen på rækkehuset vigtig for dig, så kan det være en god idé at søge rækkehuse lidt uden for København. Du kan også oprette en BoligAgent, så du får besked lige så snart, der dukker nye rækkehuse op i København, der matcher dine søgekriterier. På den måde kan du nemt holde øje med nye rækkehuse på BoligPortal og være forrest i køen.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP