Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejeboliger i Sydhavnen

Lejeboliger i Sydhavnen

50 boliger fundet
50 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. · Værelse · 12 m²
København, Ved Stigbordene
Værd at vide💡 Inklusiv: HBO Max, Netflix, C MORE, Paramount+, TV 2 Play, YouSee Tv & Film, 500/100 M
3 dage siden
5.500 kr.
Side1af 3

Find ledig lejebolig i Sydhavnen hos BoligPortal

Ovenfor har vi samlet vores aktuelle udvalg af ledige lejeboliger i Sydhavnen. Kvarteret ligger i tæt forbindelse til havneindustrien og har sit helt eget udtryk. Vores udvalg af lejeboliger herfra opdateres løbende, hvorfor du har gode chancer for at finde den rette lejebolig i Sydhavnen til dine ønsker og behov.

Ligesom vi lokalt er stærkt tilstede er BoligPortal også den største platform for leje og udlejning af boliger landsdækkende. Er du interesseret, kan du se vores samlede udvalg af lejeboliger , herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Til dig som er på udkig efter noget specifikt, hjælper vi dig også godt på vej med diverse oversigtssider. Det gælder for eksempel, hvis du ønsker en lejlighed med altan eller hvis du er på udkig efter delevenlige lejligheder .

Hvilken type af lejeboliger i Sydhavnen er du interesseret i?

I oversigten her på siden finder du lejeboliger i alle kategorier. Begrebet dækker nemlig både over lejligheder, huse, rækkehuse og værelser til leje i Sydhavnen. Ved du allerede nu, at du kun er interesseret i en eller flere af disse, kan du krydse de relevante af under ‘boligtype’ i venstre side. På den måde får du kun vist den type af lejeboliger i Sydhavnen, som du har interesse i at leje.

Er du interesseret i lejeboliger i andre dele af København end Sydhavnen?

Københavns forskellige område, bydele og kvarterer har hver deres egen charme og kendetegn at byde på. Er du åben overfor mange af disse områder, kan du overveje at tage et kig på den generelle side for lejeboliger i København . Vi anbefaler også, at du kigger på sider såsom lejeboliger i København SV og København V eller lejeboliger på Amager .

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Sydhavnen

Det kan være lidt af en proces at skulle finde ny lejebolig. Derfor stiller vi hos BoligPortal en række redskaber og fremgangsmåder til rådighed i din søgning, som skal hjælpe dig godt igennem. På den måde kan du hurtigt og nemt finde lejebolig Sydhavnen.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering og skab nemt overblik

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. På den måde skaber du nemt et overblik over relevante boligannoncer, da din visning automatisk opdaterer sig ved udfyldning, så du kun set lejeboliger i Sydhavnen, der lever op til dine krav.

Du kan gøre din samlede filtrering så specifik eller bred, som du ønsker. Skab en filtrering, der giver mening for dig og din boligjagt i Sydhavnen, og filtrér for eksempel efter, hvorvidt lejemålet skal have altan, hvor mange rum der skal være, samt hvad dit maksimale budget for husleje er.

Aktivér en gratis BoligAgent for din søgning og find hurtigt lejebolig i Sydhavnen

Når du har fundet frem til en filtrering, der giver mening for din og din videre søgning efter den rette lejebolig i Sydhavnen anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent for din filtrering.

Med en BoligAgent fra BoligPortal gør du din søgning smartere, da du fremover automatisk modtager besked over mail, hver gang nye lejeboliger i Sydhavnen matcher dine ønsker. På den måde kan du nemt holde dig opdateret, uden du aktivt behøver at holde øje med siden. Således øger du også dine chancer for hurtigt at finde lejebolig i Sydhavnen, da du kan være blandt de første, der tager kontakt til relevante udlejere.

I hvilket område af Sydhavnen skal du finde lejebolig?

Sydhavnen byder på en række inddelinger og kvarterer. Først og fremmest skelnes der mellem den nye og den gamle del:

  • Den nye del består af de gamle industriområder, henholdsvis Teglholmen , Sluseholmen og Enghave Brygge. Her finder du kvarterer i rivende udvikling med lejligheder og kanaler i stil med dem, der findes i Amsterdam.
  • I den gamle del finder du især mindre lejligheder, der historisk har været brugt af havnearbejdere. Her er det i højere grad muligt at finde lejemål med lidt billigere husleje.

Begge dele af Sydhavnen har således meget at byde på. Hvad der bedst passer til dig og dine ønsker, ved kun du selv.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Sydhavnen hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg fra start til slut gennem din boligjagt. Det er noget, vi går højt op i, og vi sørger derfor for at værne om din sikkerhed på en række punkter.

Først og fremmest passer vi godt på dine data i forbindelse med din færden på siden. Vi håndterer dataen på forsvarlig vis og overholder naturligvis alle regler for GDPR.

Derudover sørger vi for at give dig en så sikker søgning som muligt ved manuelt at validere alle boligannoncer. Det vil sige, at du kan stole på ægtheden ved den enkelte boligannonce, så du med ro i maven kan tage kontakt til relevante udlejere.

Hvis lejeboligen i Sydhavnen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Støder du i din boligjagt på den helt rette lejebolig i Sydhavnen, som dog er for stor eller for dyr til dit budget, betyder det ikke nødvendigvis, at du må give helt op på at leje boligen. Er du åben overfor at bo sammen med en eller flere andre kan du nemlig gratis udleje et eller flere værelser via BoligPortal og på den måde dele lejebolig og de tilhørende udgifter.

Når du vælger at udleje via BoligPortal, hjælper vi dig godt igennem processen. Vi stiller nemlig en række digitale services til rådighed, som skal gøre det nemmere at holde styr på alle de praktiske detaljer.

Vi har i den sammenhæng både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som er brugbar for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og en fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde lejebolig i Sydhavnen hos BoligPortal

Vi ønsker dig mange gange held og lykke i din søgning efter den rette lejebolig i Sydhavnen. Vi står hos BoligPortal hver dag klar til at hjælpe dig i vores kundeservice over enten mail, chat eller telefon. Tøv derfor endelig ikke med at tage kontakt, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play