Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. København
  4. Alle værelser
  5. København V

Lejeboliger på Vesterbro / i København V

115 boliger fundet
115 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 70 m²
København, Brorsonsgade
Kære kommende lejer, Vi udlejer vores skønne 3-værelses lejlighed på grænsen mellem Vesterbro og Fr
9 timer siden
13.000 kr.
Side1af 7
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger
  • Alle lejeboliger københavn

Find lejebolig på Vesterbro på BoligPortal

Vesterbro er en af de hotteste bydele i København lige nu. Populariteten forventes kun at stige over de næste år, og det er ikke svært at se, hvorfor bydelen er så efterspurgt. Læs med nedenunder og bliv klogere på, hvorfor danskerne er vilde med Vesterbro.

Er du stadig i tvivl om Vesterbro / København V er stedet for dig? Så er det godt, at hele København bugner med skønne bydele. Lad os vise dig vores lejeboliger i København S , København SV , København K , København Ø , København V , København NV , Valby , Frederiksberg , Frederiksberg C og Nordhavn . Ellers læs med her og find ud af, hvorfor din næste lejebolig skal ligge på Vesterbro.

Derfor skal du finde en lejebolig på Vesterbro

I en lejebolig på Vesterbro er du, som vi nævnte før, i et af Københavns mest populære områder. Du bliver mødt af stemningsfulde spisesteder, spændende specialbutikker og finurlige forretninger så snart du træder ud af din hoveddør. Uanset hvor du bosætter dig i København V, er du på en yderst attraktiv beliggenhed med kort afstand til mange af byens mest kendte destinationer.

Arkitektonisk samlingspunkt

Området og bygningerne på Vesterbro danner en smuk tidslinje over arkitekturens rejse gennem tiden. Her støder du på historiske bygninger, der repræsenterer det arkitektoniske 17. og 18. århundredes København, der i dag er blevet forvandlet til unikke herskabslejligheder. Men det betyder end ikke, at bydelens udvikling er gået i stå. Blandt de gamle bygninger møder du også moderne nybyggerier og liebhaverejendomme i New Yorker-stil. Alt sammen en repræsentation af det udvalg af lejeboliger på Vesterbro, du kan finde på BoligPortal.

Multikulturelt madmekka

Du behøver ikke at bekymre dig om at skulle gå hverken sulten eller tørstig rundt, når du skal ud at beundre de smukke bygninger på Vesterbro. Bydelen byder nemlig på mad og drikke til enhver smag. Her finder du blandt andet byens bedste burger, himmelske surdejspizzaer, rooftop-cocktails, barista-kaffe og kolde fadøl.

Hvis du ender med at få lidt for mange af de våde varer og skal bestille take-away, så kan du også her komme på noget af en rejse. Du finder nemlig mad fra alle verdens køkkener. Inden for den billige udbringningsafstand kan du både komme til Grækenland, Korea, Tyrkiet, Thailand, Italien og USA - alt sammen fra din lejebolig på Vesterbro.

Naturskøn bymidte

I en lejebolig på Vesterbro er du placeret i hjertet af København. Det betyder, at attraktioner som Glyptoteket, Strøget og Tivoli er lige om hjørnet, og at du er tæt på både Hovedbanegården og havnebadet. Og hvis det regner, eller hvis du bare ikke orker at gå, så er der både bus, tog, metro, lånebiler, el-scootere og udlejningscykler at finde - nærmest uden du behøver at forlade lejeboligen.

Det lyder alt sammen meget fint, tænker du nok, men hvad hvis jeg også har brug for at koble af fra bilos og støj? Så frygt ej, for Vesterbro har masser af grønne områder og hyggelige parker. Du er både tæt på havnen, søerne, Amager Fælled og Det Kongelige Biblioteks have, så du kan koble af uanset om du gør det bedst til lands eller til vands.

Find en lejebolig på Vesterbro, der matcher dit behov - trygt og hurtigt

Lige meget hvad du er på udkig efter, så har vi helt sikkert en lejebolig på BoligPortal, der matcher dine drømme. København V er en bydel, der huser mange unge mennesker, så måske leder du specifikt efter en studiebolig på Vesterbro ? Eller måske er du klar til at spice studietiden endnu mere op og finde en roomie i København ? Det kan også være, at du gerne vil have plads til en hund i boligen, og derfor skal undersøge vores store udvalg af lejeboliger med husdyr tilladt ? Hvis du kommer langvejs fra, så kan det være, at du vil spare på penge og flytterod, og derfor foretrækker en møbleret lejlighed ?

Skulle der opstå spørgsmål undervejs i din boligsøgen, så husk, at vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage fra 9-21. Ellers vil vi bare fortælle dig, at du trygt, hurtigt og sikkert kan finde din næste lejebolig på BoligPortal og ønske dig held og lykke i Københavns skønneste bydel.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play