Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. København
  4. Alle værelser
  5. Nordhavn

Lejeboliger i Nordhavn

15 boliger fundet
15 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 89 m²
Nordhavn, Antwerpengade
16.000 DKKI går

Lignende annoncer i København, Nordhavn, Alle

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger
  • Alle lejeboliger københavn

Find lejebolig i Nordhavn i København hos BoligPortal

Her på siden finder du vores samlede udvalg af ledige lejeboliger i Nordhavn, som siges at være et af de mest ambitiøse byudviklingsprojekter i Skandinavien. Det nyopførte og attraktive bykvarter, også omtalt som "byen i byen", er beliggende i det nordlige Storkøbenhavn , ikke langt fra Østerbro , og optræder i dag som en selvstændig bydel med sit eget postnummer - 2150 Nordhavn.

Det populære boligområde i Nordhavn tiltrækker især mange par og familier, der ønsker at bosætte sig i hovedstadsområdet - hvilket kan være en stor fordel for dig, der ønsker at bo i et roligt og fredeligt boligkvarter.

Er du på udkig efter en lejlighed til leje i Nordhavn, er BoligPortal det helt rette sted at starte boligjagten. Hos BoligPortal finder du Danmarks største udvalg af lejeboliger , som inkluderer både værelser , rækkehuse , huse og lejligheder til leje i hele landet . Start boligsøgningen i dag og find din kommende lejebolig i Nordhavn i København!

Stort udvalg af ledige lejeboliger i Nordhavn

Det store udvalg af boliger i Nordhavn spænder bredt, hvilket gør det muligt at imødekomme mange forskellige ønsker og behov. Du får derfor muligheden for at finde præcis det hjem, hvor du kan få dine boligdrømme indfriet.

En lejebolig i Nordhavnen er et eftertragtet valg hos mange boligsøgende, og det er der flere gode grunde til. Først og fremmest ligger en stor del af de nye lejligheder i Nordhavn ud til vandet, og du kan være sikker på, at uanset hvor du bosætter dig i området, er du aldrig langt fra havnens flotte vand og den smukke udsigt over Øresund.

Hvis du vælger at leje en lejlighed i Nordhavn, kan du desuden se frem til at få et hjem, som er udstyret med det nyeste interiør og faciliteter, der lever op til mange af nutidens krav til boligen.

Derfor skal du vælge en lejlighed til leje i Nordhavn

Nordhavn er et af de mest eftertragtede boligkvarterer i København , hvor mange drømmer om at flytte i en bolig til leje. Områdets tiltagende popularitet og det voksende antal beboere, skyldes ikke blot det brede udvalg af attraktive og moderne boliger - for bor du i Nordhavn, kan du nyde godt af bydelens unikke faciliteter og skønne fordele. Nedenfor kan du blive klogere på tre af de fantastiske fordele, du får med, hvis du vælger at leje en lejlighed i Nordhavn i København:

Bo tæt på det grønne naturområde Naturpark Nordhavn

Med en lejelejlighed i Nordhavn åbner du døren til mere end blot det aktive byliv i Storkøbenhavn . Her får du nem og hurtig adgang til flere skønne naturoplevelser, hvor du kan dyrke kultur- og fritidslivet. Tager du turen til spidsen af Ydre Nordhavn, finder du københavnernes nye storslåede park, Naturpark Nordhavn, som hastigt udvikler sig til et spændende og rekreativt naturområde. Fra din bolig kan du nemt gå, cykle eller køre ud til det grønne fristed, som tilbyder et væld af udendørsaktiviteter for både store og små.

Nordhavn er et oplagt valg for dig, der gerne vil finde en lejebolig på Sjælland og drømmer om at være tæt på hovedstadsområdet, men ikke ønsker at bo i kernen af den travle bymidte i Indre By . Her får du det bedste af begge verdener med naturen og de fredelige omgivelser, samtidig med at du har bylivet lige i nærheden.

Få nem adgang til det pulserende Storkøbenhavn

I Nordhavn får du alle hverdagens nødvendige fornødenheder og faciliteter lige ved hånden, hvilket kan være bekvemt i en travl hverdag. Her finder du alt fra dagligvarebutikker og fitnesscentre til flere hyggelige caféer, og når behovet opstår, kan du nemt opsøge de livlige dele af København .

I gåafstand fra din bolig i Nordhavn finder du det livlige Østerbro , der som den eneste bydel grænser op til Nordhavn, som ellers kun er omgivet af vand. Benytter du bydelens S-togs- eller metrostationer, kan du nemt bevæge dig mellem de øvrige bydele i Storkøbenhavn , heriblandt Vesterbro , Frederiksberg , Nørrebro og Amager . Hopper du på metroen ved Nordhavn St, kan du nå Københavns Hovedbanegård i Indre By på blot 12 minutter.

Nyd det charmerende og dynamiske havnemiljø

Området omkring Nordhavn er bundet sammen af kanaler og bassiner, som inviterer både beboere og besøgende til hyggelige gåture langs vandet, hvor det ikke er ualmindeligt at se folk sidde ved vandkanten og nyde solnedgangen.

Bor du i en lejlighed i Nordhavn, er du omgivet af maritim charme og moderne urbanitet, hvor du får den unikke havnefrontsstemning, som du ikke finder andre steder i København . Går du en tur langs Sandkaj, som er kajen og gaden i Århusgadekvarteret i Nordhavn, kan du opleve, hvordan der summer af liv ved de mange caféer og restauranter, der ligger med udsigt over vandet. Det er også her du finder Sandkaj Badezone, hvor du året rundt kan tage en forfriskende dukkert i det populære svømmebassin.

Sådan finder du nemt og hurtigt en bolig til leje i Nordhavn

Nordhavn er en drømmedestination hos mange boligsøgende, og derfor kan det være en god idé, hvis du tænker over, hvordan du griber boligsøgningen an. Det behøver ikke være så kompliceret at finde din kommende bolig i en af de mest eftertragtede bydele i hovedstadsområdet, hvis du blot benytter den rette fremgangsmåde, når du starter boligjagten.

Herunder får du vores råd og anbefalinger til, hvordan du med de rigtige metoder og værktøjer kan effektivisere og gøre søgeprocessen mere overskuelig, så du hurtigt og nemt kan komme i mål med din nye lejlighed i det skønne Nordhavn:

Benyt filtreringen og målret din boligsøgning

Hvis du har nogle specifikke krav til din lejebolig i Nordhavnen, kan du med fordel benytte filtreringen til venstre på siden. Her indtaster du blot dine kriterier - det kan eksempelvis være et krav om altan i lejligheden eller mulighed for parkering. Når du har udfyldt filtreringen, vil siden automatisk opdatere og kun vise det udvalg af ledige lejeboliger i Nordhavn, som matcher dine behov. Filtreringen er et effektivt værktøj, der kan spare dig en masse tid, da du undgår at skulle gennemgå et væld af ledige lejligheder i Nordhavn, som alligevel ikke er aktuelle for dig.

Aktivér din BoligAgent og kom hurtigt i mål din lejelejlighed i Nordhavn

Hvis du netop har besluttet dig for at finde en lejelejlighed i Nordhavn, og ønsker at det skal ske i en fart, kan det være en fordel at oprette en gratis BoligAgent . Udfyld først filtreringen med dine krav til boligen og klik derefter i den orange boks øverst til venstre.

Med en aktiv BoligAgent, vil du modtage en mail i det øjeblik, at ledige lejligheder i Nordhavn, som matcher dine kriterier, bliver tilgængelige her på siden. Agenten holder dig opdateret med relevante lejemål, og du får dermed chancen for at være blandt de første til at kontakte udlejeren. Desuden slipper du for konstant at skulle holde øje med nye lejeboliger i Nordhavn her på siden, da din BoligAgent sørger for at give dig besked.

Gem dine favorit-boliger i Nordhavn og vend tilbage senere

Skal det være overskueligt og nemt at finde rundt i det store udvalg af ledige lejligheder i Nordhavn? Så anbefaler vi, at du gemmer en bolig hver gang, du falder over en, som fanger din interesse. Du gemmer ved at klikke på favorit-ikonet, og det enkelte lejemål vil efterfølgende være at finde under 'Favoritter’.

Med gem-funktionen kan du nemmere bevare overblikket over dine favorit-boliger i Nordhavn, og du får desuden muligheden for at overveje og undersøge nærmere, præcis når det passer dig bedst. På den måde sikrer du, at du træffer den helt rette beslutning, når du skal vælge dit nye drømmehjem.

Mange spændende alternativer til lejeboligen i Nordhavn

Står du i en situation, hvor du har travlt med at finde tag over hovedet og endnu ikke har fundet den rette lejebolig i Nordhavn? I Nordhavn er der rift om udbuddet af ledige lejligheder, som desuden er et af de dyreste boligvalg i hovedstadsområdet. Det kan derfor være en fordel at undersøge nogle af de mange spændende, alternative muligheder, som København kan tilbyde:

Søg i flere attraktive områder og bydele omkring Nordhavn

Hvis du udvider dit søgefelt til flere af de attraktive bydele og områder i Storkøbenhavn , får du et større udvalg af relevante lejeboliger at vælge imellem, og der opstår dermed en mulighed for hurtigere at finde det helt rette boligmatch.

Du kan overveje at tage et kig på Sydhavnen , Ørestad , Islands Brygge , Sluseholmen eller Carlsberg Byen , som alle er attraktive områder med egne unikke særpræg og skønne omgivelser. Er du studerende, kan du med fordel undersøge muligheden for at finde en studiebolig i København .

Hvis du allerede har besluttet dig for, i hvilken del af København du ønsker at bosætte dig, kan du søge specifikt i disse områder. Her kan du udforske et stort udvalg af lejeboliger i København Ø , København S , København V , København N eller Frederiksberg .

Hvis din lejlighed i Nordhavn er for stor, kan du fremleje et værelse

Hvis du falder over den helt rette lejlighed i Nordhavn, som du drømmer om at leje, men som viser sig at være over dit huslejebudget, kan der fortsat være en mulighed for, at lejligheden kan blive din. Her kan du overveje at udleje et eller flere værelser i lejligheden. Ved at dele lejligheden med andre kan du nemt spare penge på huslejen, da I er flere til at dele udgifterne. På den måde opstår der en gylden mulighed for, at drømmelejligheden i Nordhavn alligevel kan blive din.

Benyt gratis BoligPortals digitale værktøjer til udlejning i Nordhavn

Beslutter du dig for at leje lejligheden i Nordhavn og er interesseret i at fremleje dele af boligen , sørger BoligPortal for at hjælpe dig sikkert og trygt gennem processen. Vi stiller en række gratis digitale værktøjer til rådighed, som kan hjælpe dig med at få styr på alle de praktiske detaljer:

Digital fremlejekontrakt - Med vores digitale fremlejekontrakt kan du udforme en juridisk korrekt lejekontrakt, som lever op til alle krav og regler.

Digitalt flyttesyn - Med vores digitale flyttesyn kan du udarbejde en indflytningsrapport og en fraflytningsrapport for lejemålet.

Føl dig tryg, når du benytter BoligPortal til at finde en lejlighed til leje i Nordhavn

Hos BoligPortal er vi taknemmelige for, at du har valgt vores portal til at finde din kommende lejebolig i Nordhavn, og vi håber, at du får en god oplevelse hele vejen gennem boligsøgningen. Din sikkerhed er uden tvivl vores vigtigste prioritet, og vi arbejder målrettet for, at du kan føle dig tryg, når du bevæger dig rundt på platformen:

  • Hos BoligPortal validerer vi manuelt alle boligannoncer, inden de bliver offentliggjort på platformen. Dette sikrer troværdigt indhold i annoncerne, så du trygt kan tage kontakt til den enkelte udlejer.
  • Hos BoligPortal overholder og følger vi naturligvis alle regler og love, der gælder i relation til GDPR, så du kan stole på, at dine data behandles fortroligt hos os

Ta’ kontakt til kundeservice, hvis du har spørgsmål til boligsøgningen

Hos BoligPortal vil vi gerne ønske dig held og lykke med boligjagten og vi håber snart, du kommer i mål med din nye lejebolig i Nordhavn. Skulle der i forbindelse med processen opstå nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice. Du kan kontakte kundeservice på telefon, mail eller chat alle dage fra kl. 9-21, som sidder klar til at guide dig i den rigtige retning mod din drømmebolig i Nordhavn i København!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play