Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejeboliger på Christianshavn

Lejeboliger på Christianshavn

77 boliger fundet
77 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
Fri kontakt
2 vær. • Lejlighed • 104 m²
København K, Christianshavns Voldgade
Townhouse-lejlighed med egen terrasse/patio
17 timer siden
19.500 kr.
Side1af 5

Find ledig lejebolig på Christianshavn hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores samlede udvalg af lejeboliger på Christianshavn. Området er kendt for sine kanaler og farverige huse langs vandet, og er et oplagt sted at slå sig ned for dig, der ønsker at bo tæt på vand i en hyggelig atmosfære.

Vores udvalg på siden spænder bredt og opdateres løbende, ligesom resten af boligannoncerne på platformen. Selvom vi er stærkt tilstede lokalt er vi nemlig også den største platform landsdækkende. Her kan du finde alt hvad hjertet begærer af lejeboliger , herunder både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Hvis du er på jagt efter noget specifikt, hjælper vi dig også godt på vej med de nødvendige overblik. Se for eksempel vores udvalg af lejligheder med altan , delevenlige lejligheder eller lejeboliger med husdyr tilladt .

Er du interesseret i specifikke typer af lejeboliger på Christianshavn?

Hvis du er på udkig efter noget specifikt, kan det betale sig allerede nu at indsnævre din søgning til kun at inkludere de boligtyper, du er interesseret i. Vælg mellem kategorierne lejligheder, huse, rækkehuse og lejligheder på Christianshavn ved at krydse de relevante af under ‘boligtype’ i venstre side.

Er du interesseret i lejeboliger i andre områder end Christianshavn?

Kvarteret i det indre København har noget helt særligt at byde på. Med en bredere geografisk søgning kan du dog også være heldig at komme i mål med det rette til dine ønsker.

Kvarteret er sin egen halvø, som ligger i forbindelse med Amagers nordlige kyst. Overvej derfor med fordel også en lejebolig på Amager. Du kan også overveje andre geografiske områder, herunder en lejebolig i København S eller måske en lejebolig i Sydhavnen eller København SV .

Er du interesseret i et endnu større geografisk område, anbefaler vi også, at du tager et kig på vores samlede oversigt over lejeboliger i København .

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig på Christianshavn

At være boligsøgende kan være en både spændende men også presset tid. Derfor sørger vi hos BoligPortal for at give dig de bedst mulige redskaber til at gøre din søgning hurtig, nem og effektiv.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Det er smart at indskærpe din søgning i overensstemmelse med dine krav, da du så nemmere kan danne din det nødvendige overblik. Således behøver du ikke bruge tid på at orientere dig i boligannoncer, der ikke er relevante for dig og dine ønsker og krav.

Du filtrerer i din søgning ved at krydse af og udfylde de felter i venstre side, som passer på dine krav. Vælg for eksempel om der skal være altan eller elevator i forbindelse med lejeboligen på Christianshavn, og udfyld dine krav til størrelse eller pris, hvis du har en hård grænse på disse. På den måde kan du hurtigt finde frem til de Christianshavn lejeboliger, der bedst matcher dine ønsker.

Opret BoligAgent og find lejebolig på Christianshavn i en fart

Når du har filtreret i din søgning på en måde, der giver mening for din boligjagt fremadrettet, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent for din søgning. Med en BoligAgent fra BoligPortal modtager du nemlig fremover automatisk besked over mail hver gang nye lejeboliger på Christianshavn matcher dine ønsker.

Når du automatisk modtager relevante opdateringer om nye boligannoncer over mail slipper du for aktivt at holde øje med siden. Det er smart, da du frigiver tid og kræfter i din boligjagt og samtidigt har gode chancer for at være blandt de første, der tager kontakt til relevante lejere.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig på Christianshavn hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg, også når du søger en lejebolig på Christianshavn. Vi sørger for at varetage dine interesser fra start til slut gennem din boligjagt, for eksempel ved manuelt at validere alle boligannoncer, inden de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for, at alting er, som det skal være, så du med ro i maven kan tage kontakt til relevante udlejere.

Vi sørger også for at passe godt på dine data i forbindelse med din færden på siden. I den sammenhæng overholder vi naturligvis alle regler for GDPR, så du trygt kan søge bolig hos os.

Hvis lejeboligen på Christianshavn er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Finder du den helt rette lejebolig på Christianshavn, som dog er for stor eller for dyr, behøver det ikke nødvendigvis betyde, at du helt skal give op på tanken om at leje lejemålet. Er du åben for at bo sammen med en eller flere andre, kan du nemlig vælge at udleje et eller flere værelser og på den måde dele udgifter og omkostninger til lejemålet.

Det er gratis selv at udleje via BoligPortal, og vi hjælper dig godt igennem processen fra start til slut. Vi hjælper især omkring alle de praktiske detaljer, som skal falde på plads gennem udlejningsprocessen. I den sammenhæng stiller vi en række digitale redskaber til rådighed for dig, som skal gøre det lettere at komme godt i mål med udlejningen.

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn . Sidstnævnte er især praktisk for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med din jagt efter den rette lejebolig på Christianshavn

Der er mange gode muligheder for at finde den rette lejebolig på Christianshavn hos BoligPortal, og vi ønsker dig mange gange held og lykke gennem processen. Har du på noget tidspunkt spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp, står vi hver dag klar til at hjælpe dig i vores kundeservice.

Du kan kontakte os over mail, chat eller telefon, så hjælper vi med kompetent kundeservice og relevant viden om alt inden for boligsøgning, leje og udlejning.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play