Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. København
  4. Alle værelser
  5. København N

Lejeboliger på Nørrebro / i København N

84 boliger fundet
84 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 48 m²
København, Tagensvej
Opgrænsende til det hippe Nørrebro ligger disse moderne lejligheder i en ældre, ombygget fabriksbygn
11 timer siden
11.400 kr.
Side1af 5
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger
  • Alle lejeboliger københavn

Find en lejebolig på Nørrebro hos BoligPortal

Overvejer du at flytte til Nørrebro? Så læs med her. BoligPortal er Danmarks største lejeboligportal, og vi brænder for at hjælpe dig hurtigt, trygt og nemt videre til din næste lejebolig, uanset hvor du ønsker at bo. Du kommer godt i gang med din boligjagt ved at tilpasse din søgning ved hjælp af filtreringsmulighederne i venstre side. Hvis du er i tvivl om, hvilken del af København, du gerne vil finde en lejebolig i, så kan du også lede mere generelt efter lejebolig i København . Nedenfor kan du læse mere om, hvorfor du bør vælge en lejebolig på Nørrebro.

Find et stort udvalg af lejeboliger i hovedstaden

På BoligPortal kan du finde lejeboliger på Nørrebro og resten af hovedstadsområdet til enhver smag. Du kan hurtigt og nemt finde alt fra lejeboliger på Sluseholmen , lejeboliger i København Ø/Østerbro til delevenlig lejeboliger i København .

Din kommende hverdag i en lejebolig på Nørrebro

Vælger du at finde en lejebolig på Nørrebro, så vil du blive en del af et ungt og dynamisk byliv med masser af caféliv og shoppingmuligheder. Desuden vil du bo centralt i København, hvilket betyder, at du kan få et tæt forhold til hyggelige cykelture gennem Københavns gader og slippe for at tænke på parkering af bilen.

3 gode grunde til at finde lejebolig på Nørrebro

Hvis du netop har landet dit første job eller er kommet ind på drømmestudiet i København, men er lidt i tvivl om, hvor du skal lede efter din næste lejebolig eller værelse, så har vi herunder oplistet 3 gode grunde til at vælge en lejebolig på Nørrebro:

  • Kort afstand til universitetet

  • Ung bydel med masser af liv

  • Central beliggenhed tæt på parker

Hvis dette er fordele, som tiltaler dig, så skynd dig at oprette en konto hos BoligPortal. Hos os bliver din søgning ekstra hurtig og nem, hvis du husker at oprette en BoligAgent, tilpasset dine krav.

Optimér din søgning efter lejeboligerne på Nørrebro

Er du helt sikker på hvilke krav, du har til din næste lejebolig på Nørrebro, så kan du gøre brug af vores filtreringsmuligheder til venstre på siden. For eksempel kan du indtaste, hvilken type lejebolig, hvilken huslejepris og hvilken lejeperiode, du ønsker, at din lejebolig skal leve op til. Når du har slået det rette filter til, kan du aktivere vores BoligAgent, så får du besked hver gang, der bliver et lejemål på Nørrebro ledigt, der matcher dine krav.

Drømmer du om billigere husleje end på Nørrebro?

Er du tilflytter og ønsker at finde din næste lejebolig i eller nær København hurtigst muligt, så spred din søgning ud til et større geografisk område og opdag lækre lejeboliger i eksempelvis Kongens Lyngby , Albertslund eller Hillerød . Vi håber, at du finder den rigtige lejebolig i det helt rigtige område for dig, inden for rimelig afstand til Nørrebro og resten af København.

Få rådgivning til at finde din næste lejebolig på Nørrebro

Har du nogle spørgsmål, eller er du i tvivl om noget angående din jagt efter den næste lejebolig? Så kan du enten finde gode råd nederst i højre hjørne ved at klikke på hjælp knappen, eller du kan kontakte vores kompetente kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage fra kl. 9-21. Vi ønsker dig held og lykke med at finde din næste lejebolig på Nørrebro.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play