Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Delevenlige lejligheder i København

Delevenlige lejligheder i København

746 boliger fundet
746 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 101 m²
Rødovre, Aage Knudsens Strøg
13.980 DKK9 timer siden
...
Side1af 42

Lignende annoncer i København

Find delevenlig lejlighed i København hos BoligPortal

Hos BoligPortal finder du Danmarks suverænt største udvalg af ledige lejeboliger , herunder også delevenlige lejligheder i København. Ønsker du at gøre din søgning efter drømmeboligen nemmere, har vi en række funktioner, som gør din søgning efter den perfekte delevenlige lejlighed i København overskuelig. Læs med herunder.

Med filtreringsmulighederne får du det bedste overblik

Vil du gerne have et mere målrettet overblik over, hvad der er ledigt, kan du med fordel benytte dig af filtreringsmulighederne i menuen til venstre. Her kan du indtaste dine kriterier til en delevenlig lejlighed i København. Det kan for eksempel være praktisk, hvis du er åben for at udvide din boligsøgning til at inkludere flere andre boligtyper end lejligheder. Vælg for eksempel at filtrere efter huse eller rækkehuse i København . Tilføj derudover dit maksimale budget for husleje samt eventuelle krav til antallet af værelser i lejemålet. På den måde gør du din søgning mere målrettet og præcis.

Benyt dine filtreringer til at oprette en BoligAgent

Har du indtastet dine krav til en delevenlig lejlighed i København, anbefaler vi, at du gør brug af vores BoligAgent . På den måde kan du nemlig effektivisere din søgning og undgå at sidde og holde øje på siden hele tiden. Opretter du en BoligAgent med de filtreringer, som du har udfyldt i venstre side, vil du nemlig fremove automatisk modtage besked over mail, når relevante delevenlige lejligheder i København bliver lagt op på BoligPortal. Det gør det let for dig at holde dig opdateret på aktuelle ledige lejemål.

Der er gode fordele ved at vælge en delevenlig lejlighed i København

Med en delevenlig lejlighed i København kommer mange fordele, ligegyldigt om du er studerende, i arbejde eller noget helt tredje. Vi har samlet nogle af de bedste fordele ved at vælge en delevenlig lejlighed i København herunder.

1. Huslejen bliver mere overkommelig

Selvom større lejligheder typisk er dyrere end mindre lejligheder, bliver prisen for husleje pr. person ofte mindre. Af den grund kan det for dig, der ønsker at spare penge, være en god idé at lede efter en delevenlig lejlighed i København, hvor et roomie-fællesskab kan stables på benene.

2. Du får dit sociale behov dækket

Det er fedt at have nogle at dele livet med. Med en delevenlig lejlighed i København kan du for eksempel forvente fælles maddage, hyggelige filmaftener eller lige det, som du og dine roomies bliver enige om skal prioriteres.

3. Delevenlig lejlighed og fleksibilitet går hånd i hånd

Med en delevenlig lejlighed i København følger automatisk en høj grad af fleksibilitet. Dertil kommer, at du nemt kan søge nye roomies løbende, efterhånden som behovet opstår. I mange tilfælde kan du ligeledes nemt lade en anden beboer overtage lejekontrakten , hvis du flytter.

Med en delevenlig lejlighed i København kan du søge roomies

Hos os er det også muligt at udleje et eller flere værelser, når du har fået fat i den rette delevenlige lejlighed i København. Du kan nemlig helt selv udleje et værelse ved at oprette en gratis annonce. At udleje et værelse er nemt og enkelt, hvis du gør det via BoligPortal. Det skyldes ikke mindst, at vi også tilbyder gratis værktøjeri form af en digital lejekontrakt samt muligheden for at foretage flyttesyn med den rette digitale billeddokumentation.

Har du endnu ikke fundet den rette delevenlig lejlighed i København, kan du også overveje at vende din søgning på hovedet og i stedet lede efter et ledigt værelse til leje i København i et eksisterende roomie-fællesskab.

Du finder skønne delevenlige lejligheder i alle dele af København

København har grundet sin størrelse og bymæssige diversitet meget at byde på, også når det kommer til delevenlige lejligheder. Har du en forkærlighed for specifikke områder i København, kan det give mening specifikt at kigge på ledige delevenlige lejligheder disse steder. Gå for eksempel på opdagelse i vores sider med lejeboliger i København S (Amager) , København K , København SV , København Ø (Østerbro) , København N (Nørrebro) , København NV eller København V . Vi kan også anbefale at lede efter delevenlige lejligheder i henholdsvis Valby , Nordhavn eller Frederiksberg .

Vi går op i, at du føler dig tryg undervejs i din boligsøgning

Hos BoligPortal går vi meget op i, at du føler dig tryg undervejs i din søgning efter en delevenlig lejlighed i København. Derfor tilbyder vi en høj grad af sikkerhed i alle aspekter af din boligsøgning. Det indebærer blandt andet, at vi personligt verificerer alle annoncer, inden de bliver lagt op og dermed godkender alle udlejere.

Eftersom vi ønsker at skabe de bedste rammer for en god og tryg boligsøgning, kan du naturligvis altid tage kontakt til vores kundeservice, som kan svare på spørgsmål og give dig assistance enten via telefon, mail eller chat.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play