Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. København
  4. Alle værelser
  5. København K

Lejeboliger i København K

153 boliger fundet
153 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 166 m²
København K, Havnegade
36.500 DKK7 timer siden
...
Side1af 9
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger
  • Alle lejeboliger københavn

Find ledig lejebolig i København K / Indre By hos BoligPortal

Ovenfor finder du en oversigt over aktuelle lejeboliger i København K og Indre By. I hjertet af København er udvalget af lejeboliger bredt, hvorfor du altid kan indsnævre og afgrænse din søgning yderligere.

Det brede udvalg af lejeboliger i København K og Indre By matcher det landsdækkende udvalg af lejeboliger, der hos BoligPortal er Danmarks største. Er du interesseret i at se lejeboliger i andre dele af landet, for eksempel lejligheder , værelser , huse og rækkehuse , har du god mulighed for dette.

Vi har også samlet en oversigt over mere specifikke behov, som måske kan være relevant for dig at tjekke ud. Bliv for eksempel klogere med vores oversigter over delevenlige lejligheder eller lejeboliger med husdyr tilladt .

Hvilke lejeboliger i København K / Indre By er du interesseret i?

Du kan med fordel overveje at indskrænke din visning af lejeboliger i København K og Indre By. Er du således kun interesseret i nogle af de fire typer af lejeboliger, kan du vælge kun at få vist boligannoncer for disse. Vælg i den sammenhæng mellem lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i København K .

Er du interesseret i lejeboliger i andre dele af København?

For mange er det tiltalende at bo centralt, men det kommer også med sine ulemper, ikke mindst i kraft af den store efterspørgsel på lejeboliger i dette område. Er du derfor åben for at bo i en lejebolig i andre dele af København, har vi samlet en række relevante områder til dig.

Først og fremmest kan du tage et kig på vores samlede overblik over lejeboliger i København . Vil du gå mere systematisk til værks, kan du også vælge at kigge på de enkelte bydele mere specifikt. Overvej i den sammenhæng at finde lejebolig på Vesterbro , Østerbro , Nørrebro eller Amager .

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i København K / Indre By

Med den store efterspørgsel efter lejeboliger i København K og Indre By kan det være rart med redskaber til at skabe en mere effektiv søgning. Dem stiller vi hos BoligPortal til rådighed for dig, så du kan komme i mål med din boligjagt – nemt og hurtigt.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

Det er en god idé at skabe et præcist overblik, når du er på jagt efter den rette lejebolig til dine behov. Vi anbefaler derfor, at du i venstre side udfylder mulighederne for filtrering af din søgning, så det stemmer overens med dine krav til dine kommende lejebolig i København K og Indre By.

Når du filtrerer i din søgning opdaterer din visning på siden sig automatisk, så du kun får vist boligannoncer, der matcher dine kriterier. Vælg for eksempel, hvorvidt der skal være elevator eller altan i forbindelse med lejeboligen, eller indtast den ønskede størrelse for lejeboligen i København K.

Opret BoligAgent og find lejebolig i København K / Indre By i en fart

Når du har udfyldt filtreringsmulighederne i venstre side på en måde, der giver mening for din videre søgning, kan du aktivere en gratis BoligAgent for filtreringen. Det er smart, da du med en BoligAgent fra BoligPortal automatisk modtager besked over mail, hver gang nye lejeboliger i København K og Indre By, der matcher dine ønsker, bliver lagt op på siden.

Du aktiverer din BoligAgent ved at klikke i den orange boks øverst til venstre. Inden da er det dog vigtigt, at du er helt skarp på de filtreringer, du har udfyldt.

I hvilket område af København K / Indre By skal du finde lejebolig?

Det indre København har meget at byde på. Er du ikke fra området, eller ønsker du blot en kort opsummering af nogle af de relevant områder at undersøge nærmere, kan du kigge nedenfor, hvor vi har lavet en kort introducerende oversigt.

  • Mange er særligt interesseret i at finde lejebolig i Christianshavn. Her finder du områderne Christiania, Nyholm og Refshaleøen. Dermed er det et bredtfavnende område, der også huser mange kulturelle udbud.

  • Du finder også gode muligheder for lejeboliger i Frederiksstaden, hvor der findes mange gamle huse, eller i Ny-København, der rummer det populære gamle boligkvarter, Nyboder.

København K og Indre By byder dog på meget mere, så kig endelig de enkelte boligannoncer igennem og find dem, der passer ind i dine forestillinger.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i København K / Indre By hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg. Det lægger vi mange kræfter i, og blandt andet validerer vi alle boligannoncer manuelt, inden de lægges op på siden. På den måde kan du være sikker på ægtheden hos de enkelte udlejere, så du kan være tryg fra start til slut gennem din boligjagt.

Du kan også være tryg omkring vores håndtering af dine data – vi passer godt på dine oplysninger i forbindelse med din færden på vores side, og overholder naturligvis alle regler for GDPR.

Hvis lejeboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Finder du en lejebolig i København K eller Indre By, der lever op til alle dine ønsker, men som desværre er lidt for stor, behøver det ikke nødvendigvis at være et problem. Du kan nemlig vælge at udleje et eller flere værelser og på den måde gratis finde roomies via BoligPortal. Det er især oplagt for dig, der er åben overfor idéen om at bo til leje sammen med andre i et bofællesskab.

Når du vælger selv at udleje værelser via BoligPortal, hjælper vi dig godt igennem processen. Det gør vi blandt andet ved at stille en række digitale services til rådighed, som du kan benytte dig af for at gøre udlejningsprocessen mere overskuelig:

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som er oplagt for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for værelset. På den måde får du nemt styr på alle de praktiske delelementer.

Held og lykke med at finde lejebolig i København K / Indre By

Hos BoligPortal ønsker vi, at du kommer godt i mål med din søgning, og vi ønsker dig mange gange held og lykke med at finde den rette lejebolig i København K eller Indre By.

Har du på noget tidspunkt i løbet af din søgning brug for besvarelse af dine spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp, står vi klar til at hjælpe dig i vores kundeservice. Vi holder åbent hver dag året rundt, hvor du kan kontakte os over mail, chat eller telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play