Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. København
  4. Alle værelser
  5. Frederiksberg

Lejeboliger på Frederiksberg

84 boliger fundet
84 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
5 vær. rækkehus på 156 m²
Frederiksberg, Kong Georgs Vej
28.995 DKK32 min. siden
Side1af 5
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger
  • Alle lejeboliger københavn

Find ledig lejebolig til leje på Frederiksberg hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores aktuelle udvalg af lejeboliger på Frederiksberg. Udvalget opdateres løbende, og eftersom vi hos BoligPortal er de største inden for udlejning i Danmark, er du godt stillet ved at påbegynde din boligjagt hos os.

Generelt i landet finder du grundet vores suveræne placering som markedsplads for boligudlejning desuden et stort udvalg af lejeboliger , herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse . Er du interesseret i eller nysgerrig omkring nogle af disse landsdækkende kategorier, kan du med fordel undersøge dem nærmere.

Vi tilbyder også underkategorier at undersøge nærmere. Tjek for eksempel vores lejligheder med altan eller vores lejeboliger med husdyr tilladt , hvis disse kategorier er relevante for dig.

Hvilke boligtyper på Frederiksberg er du interesseret i?

På siden her finder du lejeboliger på Frederiksberg i bred udstrækning, herunder både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse på Frederiksberg . Nogle af disse kategorier vil sandsynligvis være bedre repræsenteret end andre: Vores udvalg af lejeboliger på Frederiksberg afspejler nemlig den egentlig sammensætning af bebyggelse i området.

Har du en klar idé om, hvilke typer lejeboliger på Frederiksberg, som du er interesseret i, kan du målrette din søgning efter dem. Det gør du ved at klikke ud for de boligtyper, du er interesseret i, i kolonnen i venstre side.

Hvorfor skal du vælge en lejebolig på Frederiksberg?

At bosætte sig på Frederiksberg er forbundet med en række fantastiske fordele, der gør det til et attraktivt område for mange. Frederiksberg tilbyder lidt af det hele, og hvis du stadig er det mindste i tvivl om, hvorvidt din næste lejebolig skal være beliggende på Frederiksberg, kan du herunder blive klogere på, hvorfor du bør bosætte dig netop her:

Central beliggenhed

Vælger du en lejebolig på Frederiksberg, er du tæt på alt, hvad der sker i København . Uanset om du foretrækker at hoppe på cyklen eller at komme rundt med offentlig transport, kan du på ingen tid finde vej til centrum. Bosætter du dig på Frederiksberg, får du både forstadsfornemmelserne og nærheden til Indre By , hvilket er en af grundene til, at mange er på udkig efter en bolig på Frederiksberg.

Fredeligt miljø

Man kan hurtigt komme til at glemme, at Frederiksberg er beliggende i en storby, når man bor der. Området er især kendetegnet ved smukke parker og grønne områder, hvor beboerne kan nyde naturen og slappe af. Især Frederiksberg Have er et fantastisk sted at tilbringe tid med familie og venner. Denne kombination af byliv og natur gør Frederiksberg til et ideelt sted for dem, der ønsker at nyde det bedste fra begge verdener.

Kulturelle oplevelser

Du behøver ikke bevæge dig langt, hvis du ønsker kulturelle og underholdende oplevelser. På Frederiksberg finder du et væld af kulturelle tilbud såvel som gode muligheder for at dyrke sin foretrukne idrætsgren. Du får også nem adgang til shoppingmuligheder og cafébesøg. Uanset om du er til sport eller kunst, storby eller forstad, så har Frederiksberg det hele.

Er du interesseret i lejeboliger i andre områder af Storkøbenhavn?

Frederiksberg er blot et område af mange i Storkøbenhavn. Er du derfor ikke fast besluttet på, at din kommende lejebolig nødvendigvis skal ligge på Frederiksberg, kan du kigge iblandt nogle af vores øvrige oversigter. Først og fremmest henviser vi til vores generelle side for lejeboliger i København .

Derudover kan du overveje, hvilke andre områder af Storkøbenhavn, som du kunne have interesse i at finde lejebolig i. Tag for eksempel et kig på vores lejeboliger i Vanløse , på Vesterbro , Nørrebro eller i København K .

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig på Frederiksberg

Riften om lejeboliger på Frederiksberg er stor, men med de rette redskaber i din søgning kan du være godt stillet i din jagt efter det rette lejemål. Vi hjælper dig hos BoligPortal med de rette fremgangsmåder og redskaber. Tag et kig på nedenstående tips, og gør din boligsøgning smartere.

Præcisér din søgning med vores muligheder for filtrering

Når du har specifikke krav til din kommende lejebolig på Frederiksberg, anbefaler vi, at du inkorporerer dem i filtreringsmulighederne i venstre side. Ved at udfylde filtreringerne får du nemlig kun vist boligannoncer i din søgning, der lever op til dine krav.

Du kan filtrere efter en bred vifte af emner, alt efter hvad der er relevant for dig. Vælg for eksempel de boligtyper, du er interesseret i, og kombinér det med emner såsom pris på husleje, antal kvadratmeter eller hvorvidt lejeboligen på Frederiksberg skal have altan. Vær dog skarp i dine prioriteringer, når du filtrerer, da du kan risikere at gå glip af lejeboliger, som du egentlig kunne være interesseret i. Det undgår du ved ikke at filtrere for konservativt sammenlignet med dine egentlige krav.

Opret BoligAgent og find lejebolig på Frederiksberg i en fart

Når du har fundet frem til en filtrering i venstre side, som giver mening for din videre søgning, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent for din filtrering. Med en BoligAgent fra BoligPortal modtager du nemlig fremover automatisk besked over mail, når nye lejeboliger på Frederiksberg bliver lagt op på siden, som kunne være relevenate for dig.

Når du melder dig til automatisk at modtage besked over mail, gør du din søgning efter den rette lejebolig på Frederiksberg smartere og mere effektiv. Du slipper nemlig for aktivt selv at skulle holde øje med siden. Samtidigt kan du være blandt de første, der bliver opmærksom på nye lejeboliger til leje på Frederiksberg.

Hvis lejeboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Det kan være noget af en jungle at finde rundt i boligmarkedet og de aktuelle muligheder for at finde den rette lejebolig. Finder du ikke umiddelbart, hvad du søger i den rette størrelse, kan et tip dog være at udvide din søgning til også at inkludere større lejeboliger til leje på Frederiksberg. Også større lejeboliger kan nemlig være relevante, da du her kan udleje et eller flere værelser og på den måde dele omkostninger og lejemål med andre.

At udleje et værelse i en lejebolig er især oplagt for dig, der ikke har noget imod at bo sammen med andre – også selvom du ikke nødvendigvis kender dem i forvejen. Med et bofællesskab skaber du grobund for fede relationer på hjemmefronten, eller du kan vælge blot at se på det som en rent praktisk foranstaltning: Det er helt op til dig.

Vælger du at prøve kræfter med selv at blive udlejer af et værelse i dit lejemål, hjælper vi dig hos BoligPortal godt igennem processen. Udover at det er gratis at udleje via vores side, stiller vi nemlig også en række redskaber til rådighed, som skal gøre det nemmere for dig fra start til slut. Vi tilbyder således både en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som er oplagt for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet. Begge dele opbevares gratis digitalt for dig, så du ikke behøver bekymre dig om at opbevare informationerne sikkert og godt egenhændigt.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig på Frederiksberg

Når du er på jagt efter en bolig på Frederiksberg, er det vigtigt for både dig og os, at du kan føle dig tryg gennem processen. Det sørger vi blandt andet for at tage hånd om ved manuelt at validere alle boligannoncer, inden de lægges op på siden: Det er nemlig din sikkerhed for, at både annoncer og udlejere et ægte.

Udover at kvalitetssikre indholdet på siden sørger vi også for at varetage dine interesser ved at håndtere dine data med omhu. Vi følger således alle gældende regler for GDPR.

Du kan også være tryg i kontakten til vores kundeservice

Vores kundeservice står hver dag klar med nærværende og kompetent kundeserviceoplevelser i mødet med kommende og nuværende lejere og udlejere. Det betyder, at du med ro i maven kan tage kontakt til os – så hjælper vi dig videre med spørgsmål eller problemer.

Vi holder åbent hver dag året rundt og kan kontaktes via mail, chat eller telefon. Tøv derfor ikke med at række ud via dit foretrukne medie, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp.

Held og lykke med din søgning efter en lejebolig på Frederiksberg

Hos BoligPortal brænder vi for, at du kommer godt i mål med din boligjagt. Vi ønsker dig derfor mange gange held og lykke med din søgning efter den rette lejebolig på Frederiksberg.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play