Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. København
  4. Alle værelser
  5. København Nv

Lejeboliger i København Nordvest / NV

61 boliger fundet
61 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 94 m²
København NV, Bygmestervej
13.950 DKK1 time siden
Side1af 4

Lignende annoncer i København, København nv, Alle

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger
  • Alle lejeboliger københavn

Find ledig lejebolig i København NV / Nordvest hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores samlede udvalg af lejeboliger i København NV. Udvalget spænder bredt, opdateres løbende og dækker over alle typer af lejeboliger i København NV. Derfor har du gode chancer for at finde din næste lejebolig i Nordvest hos BoligPortal.

Vidste du, at vi hos BoligPortal er de største i landet inden for leje og udlejning af lejeboliger ? Herunder tæller både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse . Udover at være suverænt størst landsdækkende, er vi hos BoligPortal også stærkt til stede lokalt – også i Nordvest.

Hvis du er på udkig efter mere specifikke typer af lejeboliger, er BoligPortal også din indgangsvinkel. Hos os finder du for eksempel oversigter over delevenlige lejligheder , møblerede lejligheder til leje og lejligheder med altan . Gå på opdagelse, og find lige præcis den kategori af lejeboliger, der er interessant for dig.

Er du interesseret i bestemte typer af lejeboliger i København NV / Nordvest?

Siden her dækker over alle typer af lejeboliger i København NV. Ved du, at du kun er interesseret i bestemte typer af lejeboliger i Nordvest, kan du derfor med fordel afgrænse din søgning til kun at inkludere disse.

Vælg de boligtyper, du er interesseret i, under overskriften ‘boligtype’ i venstre side. Vi har inddelt kategorierne i lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i Nordvest .

Oplev fordelene ved at vælge en lejebolig i Nordvest

Nordvest er et område i København , der hovedsageligt ligger i den sydvestlige del af bydelen Bispebjerg . Området tilbyder noget for enhver og rummer plads til alle, lige fra børnefamilier og studerende til ældre. At flytte til København Nordvest byder på en lang række fantastiske fordele. Denne charmerende bydel er kendt for sit unikke miljø, der kombinerer det livlige byliv med grønne områder og en følelse af fællesskab. Herunder kan du læse om tre unikke fordele ved at vælge en lejebolig i Nordvest:

Multikulturel atmosfære

København NV er kendt for sin mangfoldighed og multikulturelle atmosfære, hvor udvalget af kulturelle tilbud er stort. Her finder du blandt andet Politimuseet, som er et hit blandt mange børn, og derudover er der masser af underholdning på både Teater Grob, Lygten Station og Nørrebro Teater.

Mange grønne områder

Mange ønsker at bosætte sig i Nordvest på grund af den nemme adgang til grønne områder. Du får Søerne, Assistens Kirkegården, Nørrebroparken, Bispebjerg Kirkegård og Utterslev Mose lige i baghaven, hvor du kan nyde den friske luft og trække stikket i hverdagen. Der er også adskillige sportsfaciliteter og legepladser, der passer til enhver aldersgruppe. Denne kombination af byliv og naturskønhed gør det til et ideelt sted for familier og naturelskere.

Kulinariske oplevelser

I København Nordvest finder du et bredt udvalg af hyggelige caféer og lækre spisesteder, så det kan være svært at vælge sin favorit. Du kan være sikker på, at hvis du vælger en lejebolig i Nordvest, behøver du ikke bevæge dig langt væk fra dit nye hjem for at finde spændende og inspirerende nye smagsoplevelser.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i København NV / Nordvest

Det er ikke nødvendigvis let at være boligsøgende. Det er noget, vi hos BoligPortal prøver at gøre op med. Derfor har vi nedenfor samlet tips og fremgangsmåder, som kan være medvirkende til at gøre din boligjagt nem, hurtig og effektiv.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Dem anbefaler vi, at du gør brug af, så du kan danne det nødvendige præcise overblik i din søgning.

Mulighederne for filtrering er mange, og du kan for eksempel filtrere efter, om lejeboligen i Nordvest skal have altan, parkeringsplads eller et bestemt antal kvadratmeter. Du kan tilføje så mange eller så få kriterier, som du har brug for, og kun du definerer din søgning.

Opret BoligAgent og find lejebolig i Nordvest i en fart

Når du har fundet frem til de filtreringer, der giver mening for din videre søgning efter den rette lejebolig i København NV, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent . På den måde vil du nemlig fremover automatisk modtage besked over mail, hver gang nye lejeboliger i København NV lever op til dine udfyldte kriterier i filtreringsmulighederne.

Du kommer godt i gang med din BoligAgent ved at klikke i den orange boks øverst til venstre. Sørg inden da for at være helt skarp på dine filtreringer, så du ikke risikerer at gå glip af besked om nye lejeboliger i Nordvest, der ellers kunne have været relevante for dig.

I hvilket område af København NV / Nordvest skal du finde lejebolig?

Nordvest betegner den større bydel, hvori du finder flere forskellige kvarterer og mindre bydele. Disse kan overordnet opsummeres som Emdrup, Utterslev og Bispebjerg, der hver har deres egne unikke træk.

Med en lejebolig i Bispebjerg befinder du dig i hjertet af Nordvest, i hvad der populært omtales som Nordvestkvarteret. Her finder du blandt andet hospital og station med gode muligheder for at slå sig ned i nærheden.

Med en lejebolig i Emdrup eller Utterslev finder du klassiske boligkvarterer. Mellem disse kvarterer finder du det naturskønne område Utterslev Mose, som lægger op til ture i det fri langs søer og holme.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i København NV / Nordvest hos BoligPortal

Hos BoligPortal går vi op i din tryghed under din boligjagt. Derfor sørger vi for at facilitere en tryg og sikker oplevelse på en række centrale punkter. Lær mere om dette nedenfor.

  • Alle boligannoncer hos BoligPortal valideres manuelt, efterhånden som de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for, at alting er, som det skal være. Hos os kan du altid vide dig sikker på ægtheden af den enkelte annonce, så du med ro i maven kan tage kontakt til relevante udlejere.
  • Dine data opbevares og håndteres sikkert. I forbindelse med din færden på siden overholdes GDPR, så du kan få en tryg oplevelse omkring din søgning efter den rette lejebolig i Nordvest.

Hvis lejeboligen i Nordvest er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Sker det, at du støder på den helt rette lejebolig i København NV, som dog er for stor eller for dyr til dine behov, kan du overveje, om den alligevel kan vise sige relevant: Via BoligPortal kan du nemlig gratis udleje et eller flere værelser og på den måde dele plads og omkostninger til husleje med andre.

Vi hjælper dig godt på vej gennem processen, når du vælger at udleje via BoligPortal. Det gør vi ved blandt andet at stille en række gratis digitale services til rådighed, som hjælper dig med at få styr på de praktiske detaljer omkring udlejning.

Blandt vores digitale services finder du både en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som er et oplagt redskab, når du ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde lejebolig i København NV / Nordvest

Vi ønsker dig mange gange held og lykke i din jagt efter den rette lejebolig i København NV. Husk også, at du endelig må tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Hver dag året rundt står vi klar til at besvare dine henvendelser i vores kundeservice – så kontakt os over mail, chat eller telefon, og kom godt videre med din søgning efter den rette lejebolig i Nordvest.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play