Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Find roomie i København

Find roomie i København

348 boliger fundet
348 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 værelse på 14 m²
Glostrup, Ørnebjergvej
4.600 DKK7 timer siden
...
Side1af 20

Lignende annoncer i København

Find roomie i København på BoligPortal

Her på siden har vi over 500 privatudlejere, der lige nu er på udkig efter en roomie i København. Hvis du vil forrest i køen til et værelse hos en roomie i København, kan du med fordel oprette en BoligAgent. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dine kriterier til højre på siden, hvorefter BoligAgenten vil starte sin søgning. Du vil få besked på mail, når der er et match. Dernæst kan du oprette et abonnement og tage direkte kontakt til udlejer.

Roomie i København: Nøglen til et godt roomieskab

Det bedste du og din roomie i København kan gøre for at opbygge en god relation, er at starte ud med at forventningsafstemme, hvad det vil sige at bo med andre. Det kan I blandt andet gøre ved hjælp af vores roommate-kontrakt , hvor vi har opstillet en række punkter, der kan bidrage til et godt bofællesskab. I kontrakten skal I for eksempel tage stilling til de huslige pligter, privatliv og om der er ting, I gerne vil dele.

I kan også vælge at afholde ugentlige eller månedlige roomiemøder. Måske har man brug for at fortælle, hvad man har på hjertet eller måske har man bare brug for noget kvalitetstid med sin roomie. Uanset hvad grunden er, kan møder som disse medvirke til at I på sigt undgår roomie-konflikter fordi I får snakket om tingene.

Københavnerne er vilde med at bo sammen med andre

Hvis du er på udkig efter en roomie i København, er der gode chancer. På grund af de høje huslejepriser i København K , Nørrebro , Vesterbro , Østerbro og Frederiksberg , er det de færreste studerende, der har råd til at bo alene i en lejlighed. Derfor er det utrolig populært at finde en roomie i København, som du kan dele huslejen med, samtidig med at du får en ny ven.

Hvis du bor til leje i København og har et ledigt værelse, kan du fremleje det til en roomie. I København udlejer størstedelen typisk et værelse i en lejlighed , men dig som bor i hus eller rækkehus kan også leje et værelse ud til en roomie.

Roomie samtaler

Det sker ofte at udlejeren vælger at invitere en håndfuld interesserede lejere på en kop kaffe, for at blive klogere på, hvem man bedst kunne se sig selv bo sammen med. Til samtalen kan det være en god idé at have forberedt nogle spørgsmål, så man kan lære den anden bedre at kende. Herunder kan du får inspiration til nogle spørgsmål, der skal give dig en fornemmelse af om du har fundet dit roomie-match.

  • Har du boet sammen med andre før?

  • Hvilke interesser har du?

  • Hvor meget går du op i rengøring?

Undgå boligsvindel med BoligPortal


Her på siden sørger vores vi for at sikkerhedsgodkende alle boligannoncer inden de offentliggøres, så du trygt kan lede efter din kommende roomie i København. Skulle du have spørgsmål, så sidder vores kundeservice team desuden altid klar til at hjælpe.

Held og lykke med at finde en roomie i København.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play