Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger i København

Studieboliger i København

451 boliger fundet
451 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. · Lejlighed · 36 m²
Ballerup, Telegrafvej
Studiebolig i Ballerup med adgang til de fedeste fællesarealer!
42 min. siden
4.895 kr.
...
Side1af 26

Lignende annoncer i København, max. 7.500 kr

Find ledig studiebolig i København på BoligPortal

Når du skal studere i København, er det vigtigt med et godt sted at bo. Men hvad er et godt sted? Er det en billig studiebolig eller en med den helt rigtige beliggenhed? Det er kun dig, der kan svare på det. Uanset om du allerede studerer, har planer om det eller netop er blevet optaget på drømmestudiet, så guider vi dig her til at finde den helt rette studiebolig i København.

København dækker efterhånden over et stort areal, og det er de færreste, der ikke har en holdning til, hvor de gerne vil bo. Hvis du ikke er fra hovedstadsområdet, kan det dog godt være svært at finde ud af, hvilket område du skal gå efter. Nedenfor opridser vi nogle af de fordele, de forskellige bydele har for dig som studerende.

København har flere uddannelsesinstitutioner end du nærmest kan forestille dig, og de er naturligvis spredt ud over hele byen. Derfor kan det være en fordel at finde en studiebolig i København tæt på den uddannelse, du skal eller gerne vil studere.

Her skal du finde en studiebolig i København

I centrum af København finder du mange af de kreative uddannelsesretninger. Der ligger blandt andet Københavns Universitets samfundsfaglige fakultet, Det Kongelige Danske Kunstakademi, Forfatterskolen og Den Danske Filmskole. Er du kreativ og kulturel nysgerrig, vil det derfor være oplagt at lede efter en studiebolig i København, et værelse i København K eller en lejlighed i København K .

Skal der noget mere humaniora ind over uddannelsen, kan du kigge efter en studiebolig på Amager , hvor du finder KU’s humanistiske studieretninger. Aalborg Universitet København ligger også i dette område, og der vil det være oplagt at finde en lejlighed i København SV , hvis du skal studere her.

Søger du vest for Indre By og finder en studiebolig på Vesterbro , så er der rig mulighed for at være aktiv på Paul Petersens Idrætsinstitut, som underviser i alt fra friluftsliv og mountainbike til anatomi og havkajak.

Er du mere stringent anlagt, skal du søge en studiebolig på Frederiksberg , hvor du både finder Copenhagen Business School (CBS) og Hærens Officerskole.

Du kan også søge nordpå mod Fælledparken og KU’s naturvidenskabelig retninger med et værelse på Nørrebro eller en lejlighed på Nørrebro . Fortsætter du mod nord ender du i Kongens Lyngby, hvor du finder Danmarks Tekniske Universitet (DTU), der er kendt som et eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Skal du studere her og ønsker at bo tæt på skolen, vil det være oplagt at kigge efter en studiebolig i Lyngby .

Mange muligheder for studiebolig i København

Studiebolig er et vidt begreb og de kommer i mange forskellige størrelser og prislejer. Du har derfor en masse muligheder, når det kommer til at finde en bolig i København som studerende. Du kan både bo for dig selv i din egen studiebolig, finde en roomie i København , kigge efter et kollegieværelse, en ungdomsbolig eller tage del i et bofællesskab med en delevenlig lejlighed i København .

Udover at det er godt for pengepungen, er der også mange andre fordele ved at dele en studielejlighed i København med andre. Hvis du er ny i Hovedstaden, er det en oplagt mulighed for at få et netværk og en større omgangskreds. Desuden er det også hyggeligt at kunne dele hverdagens gøremål såsom madlavning og opvask med andre - og hvem ved? Måske opstår der venskaber for livet. BoligPortal har altid et bredt udvalg af studieboliger i Storkøbenhavn, så der er helt sikkert også en, der er den rigtige for dig.

Beliggenhed vs husleje, når du søger studiebolig i København

Når du søger en ny studiebolig i København, er du nok klar over, at du ikke er den eneste. Efterspørgslen er generelt stor, hvilket betyder, at huslejen er forholdsvis høj. Specielt hvis du ønsker at flytte til nogle af de populære områder som Indre By, Frederiksberg eller Brokvarterne. Ønsker du at spare penge, kan du derfor med fordel søge lidt væk fra bymidten. Overvej hvad der er need-to-have, og hvad der er nice-to-have for dig i din studietid.

Få adgang til alle studenterboliger i København

Har du allerede nu spottet en ungdomsbolig i København, der kunne være dit nye hjem, så skynd dig at oprette en bruger hos BoligPortal. Fordi efterspørgslen er så stor, går det lynhurtigt på lejeboligmarkedet. Med en BoligPortal-bruger kan du kontakte alle udlejere og du kan også lade udlejerne finde dig. Hvis du derudover opretter en gratis BoligAgent, får du besked så snart, der er nye studieboliger i København, der møder dine specifikationer.

Tøv ikke med at ringe til os, hvis du får brug for hjælp til noget undervejs. Vi sidder klar på telefonen hver dag fra 9-21. God studieboligjagt.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play