Udlej bolig
Lejekontrakter
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
  1. Hjem
  2. Studieboliger i København

Studieboliger i København

306 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses
306 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. · Værelse · 16 m²
København, Vigerslevvej
CPR ✅, BILLS INCLUDED, 🚫couples. Move in date: From August 31. We offer this amazing room with a
3 timer siden
5.800 kr.
...
Side1af 17

Find studiebolig i København på BoligPortal

Er du allerede studerende, eller skal du til at studere? I den forbindelse søger du formentlig en studiebolig i København? Det kan vi hjælpe dig med. Hos BoligPortal finder du nemlig et hav af studieboliger i København. Nogle af lejeboligerne kræver endda, at du er studerende, mens andre blot er udvalgte lejligheder og værelser til SU-venlige priser.

Mange muligheder

Studiebolig er et vidt begreb og kommer i mange forskellige størrelser og prislejer. Du har derfor mange forskellige muligheder, når det kommer til at finde bolig i København som studerende. Du kan bl.a. bo i privat lejelejlighed, bo med en roommate, på kollegie eller tage del i et bofællesskab. BoligPortal har altid et bredt udvalg af studieboliger i København, så der er noget for enhver smag.

Del studiebolig i København med andre

Udover at det er godt for pengepungen, kan der også være mange andre fordele ved at dele en studiebolig i København med andre. Er du ny i København er det en oplagt mulighed for at skabe et fællesskab og en ny omgangskreds. Desuden kan det også være hyggeligt at bo sammen med andre. Her kan man dele hverdagens gøremål såsom madlavning og opvask – og hvem ved? Måske opstår der et venskab for livet.

Beliggenhed vs. husleje

Søger du en studiebolig i København, er du nok klar over, at du ikke er den eneste. Efterspørgslen på studieboliger i København er generelt stor, hvilket betyder, at huslejen er forholdsvis høj. Specielt hvis du ønsker at flytte til nogle af de populære områder som Indre By, Frederiksberg eller Brokvarterne. Ønsker du at spare penge, kan du derfor med fordel søge lidt væk fra bymidten. Overvej hvad der er must have, og hvad der er nice to have.

Få adgang til alle studenterboliger i København

Har du allerede nu spottet en studiebolig i København, der kunne være dit nye hjem, så tøv ikke med at oprette et medlemskab hos BoligPortal. Som bruger hos BoligPortal får du adgang til at kunne kontakte alle udlejere, samtidig med at du kan lade udlejerne finde dig. Opret en gratis BoligAgent og få besked så snart, der dukker nye studieboliger i København, der møder dine specifikationer, op på siden.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP