Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger i Valby

Studieboliger i Valby

32 boliger fundet
32 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 værelse på 7 m²
Valby, Ingrid Marievej
5.000 DKK21 timer siden
Side1af 2

Lignende annoncer i København, Valby, Alle, max. 7.500 kr

Find ledig studiebolig til leje i Valby hos BoligPortal

Herover har vi samlet alle vores aktuelle studieboliger i Valby. På den måde får du det præcise overblik og kan finde frem til netop det, som du er på udkig efter. Hos BoligPortal har vi generelt det største udvalg af ledige lejeboliger i Danmark – både inden for studieboliger i Valby, men også lejligheder , huse , rækkehuse og værelser til leje .

Udover at gøre det nemt for dig med oversigter over vores store udvalg af lejeboliger i Danmark, har vi også samlet oversigter over andre specifikationer ved boligtyper. Har du et specifikt behov, kan du derfor for eksempel kigge på vores sider for møblerede lejligheder til leje , lejligheder med altan eller delevenlige lejligheder .

Er du interesseret i andre boligtyper end studieboliger i Valby?

Studieboliger er praktiske for dig, der studerer, da de typisk er forbeholdt studerende. Det er dog ikke den eneste mulighed, og du kan nemt finde oplagte lejemål i Valby inden for de forskellige typer. Tjek for eksempel udvalget af lejligheder , huse , rækkehuse eller værelser i Valby ud, og find lige det rette til dig og dine behov.

Du kan med fordel også overveje, om du vil lede efter bolig eller studiebolig andre steder end i Valby. Vi har for eksempel samlet et overblik over forskellige studieboliger i København , herunder studieboliger på Amager , Østerbro , Vesterbro , Frederiksberg eller i Lyngby . Behøver din kommende bolig ikke nødvendigvis at være en studiebolig, kan du også generelt lede efter lejligheder eller delevenlige lejligheder i København .

Find nemt og hurtigt en studiebolig Valby med følgende fremgangsmåder

Hos BoligPortal stiller vi en række redskaber til rådighed, der skal gøre din søgning nem. Vi ønsker nemlig, at du hurtigt og uden besvær finder det rette lejemål til dine ønsker. Det gør du ved at præcisere din søgning med filtreringsmulighederne, for derefter at kombinere dette med en BoligAgent.

Skab en mere præcis søgning med filtreringsmulighederne til venstre

I venstre side finde du en liste over specifikationer, som du kan filtrere efter. På den måde kan du skabe en mere præcis søgning, så du kun får vist resultater, der lever op til dine krav og ønsker. Det kan i sidste ende gøre din søgning efter en studiebolig i Valby væsentligt mere enkel og overskuelig.

Der er typisk stor efterspørgsel efter studieboliger i Valby. Derfor råder vi dig hos BoligPortal til at overveje dine filtreringer grundigt. Find gerne balancen mellem, hvad der er henholdsvis favorabelt og realistisk. Alternativt kan du prøve dig frem med forskellige filtreringer og se hvad der dukker op.

Du kan for eksempel vælge at sortere efter en maksimale pris på husleje, delevenlighed eller hvorvidt lejemålet har altan eller terrasse. Leder du efter et specifikt antal værelser, kan du også inkludere dette i din søgning.

Benyt dine filtreringer i en BoligAgent og find hurtigt studiebolig i Valby

Når du har fundet frem til en filtrering, som du er tilfreds med, anbefaler vi, at du benytter den specifikke filtrering til at oprette en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent fra BoligPortal øger du nemlig dine chancer for hurtigt at finde det rette lejemål.

Du aktiverer din BoligAgent ved at klikke på slideren i den orange boks, som du finder ovenfor dine filtreringer. Efterfølgende modtager du automatisk besked over mail, når nye relevante lejemål, der matcher din søgning, bliver lagt op på siden. Det frigiver tid til dig, som du ellers ville have brugt på at holde aktivt øje med siden i din jagt efter den rette studiebolig i Valby. I stedet kan du læne dig tilbage og lade din søgning efter den rette bolig fortsætte i baggrunden.

Når du modtager en mail med nye lejemål lagt op på siden, har du gode chancer for at være blandt de første, der skriver til udlejer. Derfor kan en personlig BoligAgent være afgørende, hvis du ønsker hurtigt at komme i mål med din boligjagt.

Som studerende er et bofællesskab oplagt: Overvej at udleje værelse i din studiebolig

Studietiden er for mange kendetegnet af mere end blot at sidde begravet i diverse fagbøger. Det sociale har nemlig også en helt særlig rolle at spille for unge studerende. Dette er også tilfældet på hjemmefronten, hvor mange vælger at blive en del af et bofællesskab.

At blive en del af et bofællesskab kommer med helt klare fordele, både når det kommer til det sociale, men også rent økonomisk. Ved at dele en lejlighed mellem flere personer, kan prisen for husleje nemlig typisk blive en del lavere, end det ellers ville have været tilfældet.

Ønsker du at oprette et bofællesskab i Valby, kan du med fordel lede efter større delevenlige lejligheder i området for derefter at udleje et eller flere værelser her på siden. Hos BoligPortal hjælper vi dig godt igennem processen om at finde roomies , både i de første stadier af processen, men også når det kommer til den reelle udlejning.

Når du skal udleje et værelse i en studiebolig i Valby, er det rart at være tryg ved, at du gør det rigtigt. Derfor har vi i samarbejde med advokater udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt – helt uden at du behøver have kendskab til paragraffer eller snørklede formuleringer. Den digitale lejekontrakt er gratis at benytte, ligesom vi også gratis stiller muligheden for at foretage et digitalt flyttesyn til rådighed. Det er relevant for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Føl dig tryg hos BoligPortal

Vi har hos BoligPortal et stort ønske om, at du kan føle dig tryg i din søgning efter den rette studiebolig i Valby. Derfor sørger vi for at varetage dine interesser ved at validere alle boligannoncer, inden de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for, at du kan stole på ægtheden af annoncerne, og derfor med ro i maven kan tage kontakt til relevante udlejere, enten på telefon eller via vores beskedsystem.

Vi ønsker dig held og lykke med din søgning efter en studiebolig i Valby

Fra os hos BoligPortal skal lyde et stort held og lykke med at finde den rette studiebolig i Valby. Vi ønsker, at du kommer godt i mål, og håber, at du vil gøre brug af vores redskaber til at forbedre din søgning undervejs i processen.

Har du på noget tidspunkt brug for hjælp eller at få besvaret spørgsmål, kan du altid tage kontakt til vores kundeservice, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Vi holder åbent hver dag året rundt, hvorfor du kan forvente korte svartider og nærværende hjælp om alt fra praktiske spørgsmål til kompetent viden om lejelov og boligsøgning.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play