Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger i Silkeborg

Studieboliger i Silkeborg

53 boliger fundet
53 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 51 m²
Silkeborg, Estrupsgade
5.490 DKK2 timer siden
Side1af 3

Lignende annoncer i Silkeborg, max. 6.000 kr

Find studiebolig i Silkeborg hos BoligPortal

Overvejer du at finde en studiebolig i en attraktiv studieby, hvor de studerende og unge bliver prioriteret højt? Så er Silkeborg helt klart stedet. Byen byder på en række gode uddannelsesinstitutioner - du finder blandt andet Erhvervsakademi Dania, VIA University College og SOSU Østjylland. Derudover er der særdeles gode muligheder for at finde en praktikplads eller et studiejob i byen. Når man taler om Silkeborg, vil de fleste fremhæve de naturskønne omgivelser og det er der en god grund til - Silkeborg er nemlig blevet kåret til landets Outdoor Hovedstad pga. de flotte, naturrige områder rundt omkring i byen.

Udforsk udvalget af ledige studieboliger i Silkeborg

Ovenfor finder du vores udvalg af ledige studieboliger i Silkeborg. Udvalget dækker bredt hvorfor du har gode muligheder for at finde din kommende studiebolig hos os. Vi tilbyder både små studielejligheder, studieværelser og kollegieværelser til fornuftige priser, så du har mulighed for at finde en bolig, der passer til din økonomi og behov under din studietid.

BoligPortal er landets største inden for lejeboliger , hvor du er velkommen til at dykke ned i vores boligtyper: lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje . Er du på udkig efter noget bestemt? Vi har eksempelvis samlet alle vores delevenlige lejligheder . Eller måske har du behov for en altan? Så kan du med fordel kigge på vores side med alle lejligheder med altan .

Er du interesseret i andre boligtyper end studieboliger i Silkeborg?

Der er andre gode alternativer end studieboliger i Silkeborg. Du kan finde andre boligtyper selv til SU-venlige huslejepriser. Overvej eksempelvis at skabe et fedt roomie-fælleskab og kig på vores større lejeboliger i Silkeborg , som du kan dele med en eller flere roomies. Du kan også søge målrettet efter specifikke boligtyper i Silkeborg, herunder; lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i Silkeborg .

Studerende i Silkeborg: En lille studieby med et stort fællesskab

Måske er du netop blevet optaget på din kommende uddannelse i Silkeborg og søger derfor en studiebolig i Silkeborg. Så kan du godt begynde at glæde dig til det gode fællesskab, der er i den lille studieby. På byens uddannelser finder du et rigt foreningsliv og masser af mulighed for at være social med andre studerende.

Men er du først lige begyndt at overveje, om du skal flytte til Silkeborg, så kan vi fortælle, at du i denne midtjyske by finder mange gode uddannelsesmuligheder. Du kan eksempelvis starte hos VIA University College (VUC) og læse til lærer eller sygeplejerske. Når du har fundet det rette studie, så hjælper vi dig gerne med at finde din studiebolig i Silkeborg her på siden.

Oplev Silkeborgs outdoor-muligheder

Herunder har vi samlet fem hyggelige og aktive outdoor-oplevelser, som du kan gøre til en del af din hverdag, hvis du vælger at finde en studiebolig i Silkeborg. Lystfiskeri Mountainbiking  Vandreture på Hjejlen Kajak- og kanosejlads  Søndage på Himmelbjerget

Kan du allerede nu forestille dig, hvor glad du vil blive for at bo i Silkeborg, så skynd dig at starte din boligjagt ved at oprette et abonnement og kontakte udlejere. Hvis du gerne vil have en at dele naturoplevelserne med, så husk at du også kan lede efter et værelse i Silkeborg hos en roomie.

Kom ud af studieboligen og nyd Silkeborgs kulturliv

Silkeborgs overdådighed stopper ikke ved byens dejlige naturomgivelser. Byen byder også på masser af spændende og hyggelige kulturelle oplevelser. Du kan eksempelvis tage en sejltur med dine venner på Hjejlen, besøge Museum Jorn eller opleve Tollundmanden. Om sommeren kan du også nyde byens festivaller, så drømmer du om at studere i en by med et blomstrende kulturliv, er Silkeborg en skøn by.

Sådan finder du din studiebolig i Silkeborg nemt og hurtigt

Det kan virke som en uoverskuelig proces at skulle finde den perfekte studiebolig i Silkeborg. Derfor har vi hos BoligPortal udviklet digitale tjenester og fremgangsmåder til din boligsøgning, som kan gøre det nemmere for dig. Læs mere om disse herunder.

Filtrér din søgning med filtreringsmulighederne

Du får meget mere ud af din søgning, hvis du benytter vores filtreringsmuligheder i venstre side. Du kan nemt vurdere hvilke af kriterierne, der er vigtigst for din kommende studiebolig i Silkeborg.

Med en præcis filtrering kan du lettere danne dig et overblik over alle de potentielle studieboliger i Silkeborg, som kan være relevante for dig.

Aktivér en BoligAgent og find lynhurtigt en ledig studiebolig i Silkeborg

Efter du har lavet en filtrering, skal du huske at aktivere en gratis BoligAgent . Den vil du få stor glæde af, da den fungerer som din personlige assistent, der straks giver dig besked på mail, når der kommer nye studieboliger i Silkeborg.

Du opretter din BoligAgent ved at markere dine ønsker i venstre side og aktivere den i det orange felt øverst til venstre. Derefter kommer du ikke til at misse kommende og gode studieboliger.

Hvilket område i Silkeborg skal du finde en studiebolig?

Silkeborg byder på et hav af gode beliggenheder, dog er det altid rart at vide lidt om specifikke områder i Silkeborg. Herunder har vi fremhævet to forskellige områder, som du kan overveje at kigge nærmere på:

  • På Nygade i Silkeborg er du tæt på de fleste uddannelsesinstitutioner. Du har meget kort afstand til Silkeborg Station, så du har også rig mulighed for at pendle til andre nærliggende studiebyer. Området byder på mange specialbutikker, små spisesteder, helsekost-, vin- og garnbutikker. Derudover kan du også klare indkøbsturen meget nemt i de forskellige supermarkeder i området.
  • Finder du en bolig i Bredhøj, bliver du nærmest naboer med uddannelsesinstitutionerne Erhvervsakademi Dania Silkeborg og College 360. Hopper du op på cyklen, kan du finde indkøbsmuligheder på bare 3 min. Der er også en række busruter at vælge imellem, så du kan nemt komme rundt i byen. Omkring Søholt Anlæg finder du mange fritidsaktiviteter, der kun ligger 10 min. væk.

Du kan føle dig tryg, når du søger studiebolig i Silkeborg

Hos BoligPortal er din sikkerhed højt prioriteret. Herunder kan du se konkrete eksempler på vores indsatsområder:

  • Vores team i kundeservice sidder og validere boligannoncer manuelt, så du kan være sikker på at komme i kontakt med seriøse og reelle udlejere.
  • Vi passer godt på dine data, når du færdes på vores side. Dette gøres naturligvis i overensstemmelse med GDPR.
  • Vi samarbejder med førende advokater, der sikrer, at vi overholder de juridiske retningslinjer.

Er studieboligen i Silkeborg for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Støder du på den perfekte studiebolig i Silkeborg, men er den lidt for stor eller dyr, så kan du vælge at udleje et eller flere værelser . Her hos BoligPortal kan du meget nemt fremleje et værelse , hvilket der ikke er nogen udgifter forbundet med.

For at gøre din udlejningsproces så let som muligt, har du adgang til en række gratis digitale tjenester. Få eksempelvis styr på din kontrakt med vores digitale lejekontrakt . Vi har sørget for, at den lever op til de juridiske krav, så du blot skal taste relevante oplysninger om lejeforholdet ind. Derudover tilbyder vi også et digitalt flyttesyn . Med dette kan du nemt lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

BoligPortal ønsker dig held og lykke med at finde din studiebolig i Silkeborg

Herfra vil vi ønske dig rigtig god boligjagt og minde dig om, at du også kan finde studieboliger nær Silkeborg hos os. Find eksempelvis også studieboliger i Viborg , studieboliger i Randers og Studieboliger i Aarhus . Skulle du støde på nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores gode kundeserviceteam. De er tilgængelig på både telefon, mail og chat!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play