Udlej bolig
Lejekontrakt
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
  1. Hjem
  2. Studieboliger i Odense

Studieboliger i Odense

162 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses
162 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 68 m²
Odense, Odinsgade
Ejendommen er beliggende meget centralt i rolige omgivelser med 4 lejemål. Ny istandsat lejlighed me
4 timer siden
5.650 kr.
...
Side1af 9

Find studiebolig i Odense på BoligPortal

Her på siden finder du alle vores ledige studieboliger til leje i Odense. Har du nogle specifikke krav til en studiebolig i Odense, hvad angår prisleje, placering og kvadratmeter, så brug filtreringsmulighederne i venstre side. På den måde kan du nemt og enkelt finde en studiebolig i netop det område i Odense, hvor du ønsker at bo. God boligjagt!

Førstehåndsindtrykket er vigtigt

En succesfuld boligsøgning starter med et godt førstehåndsindtryk. Du sikrer et godt førstehåndsindtryk ved at lave en god boligansøgning. Sørg for at skrive lidt om dig selv, og hvorfor du er interesseret i studieboligen. Tænk også over, hvad udlejer leder efter i en lejer. De fleste udlejere søger lejere, der vil passe godt på lejemålet og betaler deres husleje til tiden.

Gå på kompromis, når du kigger efter studiebolig i Odense

En treværelses studiebolig med stor altan midt i Odense C er drømmen for de fleste studerende. Desværre går SU og store studieboliger sjældent hånd i hånd, og derfor kan det være en god idé at sænke forventningerne lidt. Overvej om en mindre studiebolig eller et værelse sammen med venner, kunne være en mulighed for dig. På den måde får du også flere penge til alt det sjove. Gør dig nogle tanker om, hvad der er vigtigst for dig – er det eget køkken og bad, eller kan du dele med andre? Disse overvejelser kan bringe dig endnu tættere på din nye studiebolig i Odense.

Overvej at dele studiebolig i Odense med en roomie

Hvis du er ny i Odense og ikke kender så mange, vil det være en god idé at få en roomie. Som roomies behøver man ikke sidde lårene af hinanden, men det kan alligevel være dejligt at have nogen at komme hjem til efter en lang dag på studiet. Et andet plus er, at det oftere er billigere at bo flere sammen. Det er dejligt at kunne bruge sin SU på andet end husleje. Man er flere om at dele de faste udgifter end hvis man stod med udgifterne selv. Der følger en række fordele med ved at bo sammen med andre.

Søg studiebolig i Odense i god tid

Det kan virke uoverskueligt at skulle finde studiebolig i Odense. Det kan være endnu sværere, hvis du søger op til studiestart i august og januar. Et godt råd er at komme i gang i god tid og derefter at hænge i. Der er mange om buddet op til studiestart, men i sidste ende ender de fleste alligevel med at finde et godt sted at bo – især hvis de gør noget ud af deres boligansøgning. Det skal nok lykkes for dig også. Held og lykke med boligjagten.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP