Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger i Esbjerg

Studieboliger i Esbjerg

118 boliger fundet
118 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 54 m²
Esbjerg, Jyllandsgade
5.465 DKK7 timer siden
Side1af 7

Lignende annoncer i Esbjerg, max. 6.000 kr

Find studiebolig i Esbjerg på BoligPortal

Når vi snakker studiebyer, er det primært København , Aarhus , Odense og Aalborg , der bliver nævnt, men vidste du, at Esbjerg faktisk er en af landets bedste studiebyer?

Med sine relativt få år på bagen, er Esbjerg på én og samme tid en af de yngste og en af de største byer, vi har i Danmark. Byen er i rivende udvikling og formår i en perfekt kombination af storbyliv og maritim natur at tilbyde alt det, det moderne mennesker craver.

Største udvalg af ledige studieboliger i Esbjerg

Studieboliger er et udtryk, der spænder bredt, idet boligtypen kan indebære mange forskellige konstellationer, hvor især størrelse, stand og pris varierer. Blandt vores udvalg af ledige studieboliger i Esbjerg kan du finde alt lige fra små, hyggelige studielejligheder til større og mere moderne studieboliger.

For dig, der er på jagt efter en ledig studiebolig i Esbjerg, betyder dette, at der er rig mulighed for at finde et hjem, der passer perfekt til dine ønsker og behov. Uanset om du allerede er studerende og søger et nyt sted at bo, eller om du netop er optaget på drømmestudiet og derfor leder efter din første bolig, får du blandt de mange ledige studieboliger i Esbjerg her på siden chancen for at komme i mål med din boligjagt!

Adgang til de bedste uddannelser med en studiebolig i Esbjerg

Overraskende nok er der ikke så mange, der ved det, men Esbjerg har nogle af de bedste uddannelser. Ikke kun i Danmark, men også i Europa og i resten af verden. Byen er blandt andet (aner)kendt for at tilbyde nogle af verdens bedste ingeniøruddannelser.

Men bare rolig, der er ingen grund til panik, hvis teknik og produktionsforhold ikke lige er dig. I Esbjerg er der nemlig uddannelser til alle interesser og talenter. Du kan læse til jordemoder, studere elektronisk musik og lydkunst eller uddanne dig til maskinmester med speciale i energi på havet. Uanset din faglige passion, så kan du udleve din uddannelsesdrøm med en studiebolig i Esbjerg.

I byen finder du både Syddansk Universitet, Aalborg Universitet Esbjerg, Erhvervsakademiet og University College SYD.

Måske er du allerede optaget på drømmestudiet? I så fald kan du godt begynde at glæde dig. Herunder fortæller vi om nogle af de ting du kan se frem til, når du skal flytte i en studiebolig i Esbjerg. Hvis du kunne tænke dig at bo med andre, når du skal flytte, så kan du med fordel også kigge på delevenlige lejligheder eller lejligheder i Esbjerg .

Råderum i budgettet

Eksperterne i Luksusfælden ville blive glade, for det er nemlig muligt at finde en billig studiebolig i Esbjerg. Faktisk er der ledige studieboliger i Esbjerg i alle prisklasser. Der er både noget for dig, der gerne vil have plads i budgettet til fest, hobby og studiebøger, og til dig, der gerne vil bo højt oppe, have en stor altan eller mange kvadratmeter.

Shopping i storcenteret

Hvis du går efter en billig studiebolig i Esbjerg, så har vi en idé til, hvad du kan bruge de ekstra penge på: shopping. Esbjerg har Danmarks længste gågade. Her støder du på butikker, der har alt fra sneakers og sandaler til sportstøj og spejderudstyr til strikveste og stilede kjoler. Tilmed finder du for enden af gågaden også BROEN, Vestjyllands største shoppingcenter, der rummer 60 butikker, biograf, fitness, caféer og restauranter.

Hvis det bliver lidt for meget storby for dig, så kan du også kigge i byerne tæt på Esbjerg. Se for eksempel vores udvalg af lejeboliger i Varde , Bramming eller Ribe .

Tilflytter i Esbjerg

Esbjerg Kommune tilbyder det, de kalder Tilflytterservice. Det er en service til alle der skal eller lige er flyttet til Esbjerg. De hjælper blandt andet med job, information om skole og uddannelse, tilbud om sociale og faglige netværk samt forslag til kultur og spændende oplevelser. Derudover afholder de en masse forskellige tilflytterevents, hvor du kan lære både byen og andre tilflyttere at kende, så du hurtigere føler dig hjemme i din nye studiebolig i Esbjerg.

Natur i verdensklasse

En studiebolig i Esbjerg er oplagt, fordi der er mange kulturelle tilbud, og fordi en stor del af dem faktisk ikke koster andet end din tid. I vintermånederne forvandles torvet foran Dronning Louise og Posthuset til en stor skøjtebane, hvor du gratis kan nyde de hyggelige lys, julestemningen og duften af brændte mandler.

Bevæger du dig lidt nord på og går en tur ved Sædding Strand, så møder du Esbjergs mest kendte varemærke, Mennesket ved Havet. Det ni meter høje kunstværk, der også kaldes De 4 Hvide Mænd, sidder og spejder ud over kysten.

For prisen på en kop kaffe kan du tage færgen til Fanø og du kan medbringe din cykel gratis. Her kan du dase på stranden, gå på opdagelse i de hyggelige butikker eller tage på sælsafari.

Vadehavet er noget det smukkeste natur du finder i verden, og det er ikke for sjov, at det er en del af verdensarven. Det er for eksempel den eneste af de større byer i Danmark, hvorfra du kan opleve solen gå ned over havet - et syn, der vil blæse dig bagover. Både mentalt, men også fysisk, for det blæser meget ved Vestkysten.

Vesterhavet rykker ind i gågaden

Forbindelsen til havet er ikke til at gå glip af med en studiebolig i Esbjerg. Byen rummer en nytænkende byplanlægning, hvor det maritime tema er trukket med ind i gadebilledet. For eksempel skal du lægge mærke til, hvordan Vadehavstemaet tydeligt ses i gågaden. Bænkene er formet som bølger, der er marehalm i planteinstallationerne og den organiske belægning i Kongensgade består af natursten, der både i mønster og form efterligner den bølgende havbund.

Få besked om nye studieboliger i Esbjerg

Når nu du allerede er på vej til Esbjerg, så vil vi gerne hjælpe dig med at komme helt i mål. Når du søger efter en studiebolig i Esbjerg på BoligPortal, så finder du et panel til venstre på siden, hvor du kan filtrere din søgning. Du kan for eksempel sortere efter husleje, kvadratmeter, værelser, overtagelsesdato og meget mere. Du kan også bruge kortfunktionen til at zoome ind på Esbjerg og se ledige studieboliger i det område, der tiltaler dig mest.

Når du har lavet din filtrering kan du aktivere BoligAgenten. Den husker dine krav og så smider den dig en mail, når der bliver lagt en studiebolig på BoligPortal, der passer til dig. På den måde finder du nemt og hurtigt en studiebolig i Esbjerg.

Hvis du er i tvivl om noget i forhold til din boligsøgning, kan du ringe eller skrive til os hver dag fra 9-21. Så skal vi nok hjælpe dig videre. Held og lykke i Esbjerg.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play