Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger i Svendborg

Studieboliger i Svendborg

59 boliger fundet
59 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 56 m²
Svendborg, Nyborgvej
4.700 DKK5 timer siden
Side1af 4

Lignende annoncer i Svendborg, max. 8.000 kr

Find ledig studiebolig i Svendborg hos BoligPortal

Ovenfor finder du alle vores aktuelle studieboliger i Svendborg. Oversigten er til for at gøre det nemt for studerende, der søger den rette bolig. Fælles for vores studieboliger i Svendborg er nemlig, at de henvender sig til dig, der er ung og under uddannelse.

Hos BoligPortal har vi dog ikke kun et stort udvalg af aktuelle studieboliger til leje i Svendborg, men også generelt et bredt udvalg af ledige lejeboliger . Vi er nemlig den største portal for ledige lejeboliger i Danmark, og hos os finder du alt fra lejligheder til værelser , huse og rækkehuse til leje .

På vores hjemmeside har vi også samlet andre relevante oversigter, som kan være gode at have in mente. For eksempel har vi samlet oversigter over alle delevenlige lejligheder og alle møblerede lejligheder til leje . Det kan nemlig for nogle give mening at udvide deres søgning til at inkludere andet end blot studieboliger i Svendborg.

Udforsk udvalget af ledige studieboliger i Svendborg

Hos BoligPortal tilbyder vi et bredt udvalg af ledige studieboliger i Svendborg og dermed får du mulighed for, at du enkelt og nemt kan komme i mål med en bolig, der passer perfekt til dine behov og ønsker som studerende.

Udvalget af ledige studieboliger i Svendborg inkluderer både mindre, hyggelige boliger samt mere rummelige studieboliger med god plads. Uanset hvad du leder efter, kan du hos BoligPortal finde drømme-studieboligen i Svendborg.

Søger du andre boligtyper end studieboliger i Svendborg?

Hvis du er åben for at kigge efter andre boligtyper end studieboliger i Svendborg, kan du hos os finde et væld af forskellige muligheder. Vi har et stort udvalg af ledige lejemål i Svendborg og omegn, som du med fordel kan undersøge yderligere. Tjek for eksempel vores generelle side for lejeboliger i Svendborg ud, eller kig mere specifikt efter lejlighed , hus , rækkehus eller værelse i Svendborg .

Svendborg er en dejlig by med sit rige havneliv, men har du ikke noget imod at bo lidt væk, er der også gode muligheder for dette. Overvej for eksempel en lejebolig i Skårup Fyn eller på de nærliggende øer forbundet med broer, Tåsinge eller Thurø .

Overvej en større studiebolig, så du kan starte dit eget bofællesskab

Et af de helt store aspekter ved at være ung under uddannelse er det rige sociale liv, som der er mulighed for at stable på benene. Vil du gerne sætte skub i et fedt socialt liv, kan du med fordel starte på hjemmefronten. Hos BoligPortal er det nemlig muligt at finde roomies , både hvis du går med tanken om at starte et bofællesskab, men også hvis du ønsker at blive en del af et allerede eksisterende fællesskab.

Du starter nemt et bofællesskab ved at finde en større delevenlig lejlighed eller studiebolig i Svendborg, hvorefter du gratis kan udleje et eller flere værelser hos BoligPortal. Når du udlejer et værelse, hjælper vi dig godt igennem processen. I den sammenhæng stiller vi en række redskaber til rådighed, der skal gøre det nemmere for dig at udleje. For eksempel finder du hos os muligheden for at oprette og opbevare en gratis digital lejekontrakt , som hjælper dig med de juridisk korrekte formuleringer. Derudover stiller vi også muligheden for at foretage et digitalt flyttesyn til rådighed. Det er praktisk for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

Kom nemt og hurtigt i mål med din søgning efter en studiebolig i Svendborg

Når du leder efter en studiebolig i Svendborg, anbefaler vi, at du gør brug af vores muligheder for en smartere søgning, så du nemt og hurtigt kan komme i mål. Vi har derfor sammenfattet en kort guide til dig, som skal gøre din søgning nemmere og mere effektiv:

Præcisér din søgning ved hjælp af filtreringsmulighederne

Ved at benytte filtreringsmulighederne, som du finder i venstre side, er det nemt at præcisere din søgning. Det er en god idé at gøre, da du med en mere præcis søgning primært får vist relevante boligannoncer. På den måde slipper du for at skulle kigge boliger igennem, som ikke passer med dine kriterier.

Der er mange muligheder for at filtrere. Mange vælger for eksempel at inkludere deres maksimale budget for husleje. Ligeledes kan du filtrere efter antallet af værelser i studieboligen, ligesom du også kan vælge, hvorvidt din kommende studiebolig i Svendborg skal være delevenlig.

Vil du gerne komme ekstra langt med din filtrering, anbefaler vi, at du benytter den til at oprette en gratis BoligAgent.

Opret BoligAgent og find hurtigt den rette studiebolig i Svendborg

Når du er tilfreds med dine valgte kriterier i din filtrering i venstre side, er det en god idé at aktivere en BoligAgent for filtreringen. En BoligAgent fungerer ved automatisk at give dig besked over mail, når nye relevante lejemål, der passer til dine kriterier, bliver lagt op hos BoligPortal. På den måde slipper du for alt det besvær, der ellers kan være forbundet med en aktiv boligjagt. Samtidigt sætter du skub i din søgning, da du typisk hurtigere vil kunne finde det rette.

Du opretter din BoligAgent ved at klikke i den orange kasse over dine filtreringer. Efterfølgende behøver du ikke at gøre mere, før du får besked om det rette lejemål, som du ønsker at kontakte den relevante udlejer omkring.

Du kan trygt kontakte udlejere hos BoligPortal

Hos BoligPortal ved vi, at det kan føles som en usikker situation at være ung boligsøgende. Derfor sørger vi for at varetage din tryghed, når det kommer til indholdet på vores side. Således validerer vi manuelt alle annoncer, inden de bliver tilgængelige. Det er din sikkerhed for, at alt er som det skal være, og at du med ro i maven kan kontakte relevante udlejere over telefon eller via vores beskedsystem.

Held og lykke med din jagt efter den rette studiebolig i Svendborg

Vi ønsker dig al held og lykke med din søgning efter den rette studiebolig i Svendborg. Har du på noget tidspunkt i løbet af din boligjagt brug for hjælp eller besvarelse af spørgsmål, står vi hver dag året rundt klar med nærværende kundeservice.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play