Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger i Aabenraa

Studieboliger i Aabenraa

57 boliger fundet
57 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. lejlighed på 24 m²
Aabenraa, Møllegade
3.200 DKKI går
Side1af 4

Lignende annoncer i Aabenraa, max. 6.000 kr

Find ledig studiebolig i Aabenraa hos BoligPortal

Ovenfor finder du det samlede udvalg af studieboliger i Aabenraa. Udvalget opdateres løbende og dækker over en bred vifte af forskellige lejligheder og værelser til studievenlige priser. Dertil kommer, at vi hos BoligPortal er de største i Danmark inden for lejeboliger , herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Du har således gode muligheder for at finde studiebolig i Aabenraa, og også hvis du har mere specifikke krav, er du godt stillet. På hver af vores sider kan du for eksempel finde møblerede lejligheder til leje eller lejligheder med altan .

Er du interesseret i andre lejeboliger end studieboliger i Aabenraa?

Siden her dækker over lejligheder og værelser i Aabenraa til studievenlige priser. Er du kun interesseret i en af disse, kan du vælge den relevante under emnet ‘boligtype’ i venstre side, ligesom du også kan tilvælge at få vist resultater for rækkehuse eller huse i Aabenraa .

Sådan finder du hurtigt og nemt en studiebolig i Aabenraa

Det kan være noget af en opgave at skulle finde den rette studiebolig. Det har vi stor forståelse for, og vi sørger derfor hos BoligPortal for at stille de rette gode fremgangsmåder og redskaber til rådighed for din søgning – på den måde kan du nemt og hurtigt finde den rette studiebolig i Aabenraa.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Når du udfylder punkter til filtrering, opdaterer din visning sig automatisk, så du kan danne dig det nødvendige overblik over studieboliger i Aabenraa, der passer til dig og dine behov.

Du kan for eksempel filtrere efter størrelsen på studieboligen eller hvorvidt den er delevenlig. Mulighederne er mange, og kun du sætter grænsen for kombinationen af filtreringer.

Opret BoligAgent og find hurtigt studiebolig i Aabenraa

Det kan være en god hjælp at oprette en gratis BoligAgent med dine ønsker og krav til din kommende studiebolig i Aabenraa. Udfyld filtreringsmulighederne som nævnt ovenfor, og klik derefter i den orange boks øverst til venstre: Efterfølgende vil du fremover automatisk modtage besked over mail, hver gang nye studieboliger i Aabenraa matcher dine kriterier.

Når du automatisk modtager besked over mail om relevante studieboliger i Aabenraa, behøver du ikke længere aktivt at holde øje med siden. Det frigør tid og overskud hos dig, og samtidigt kan du være blandt de første, der får taget kontakt til relevante udlejere – på den måde kan du hurtigt komme i mål med den rette studiebolig i Aabenraa.

Føl dig tryg, når du søger studiebolig i Aabenraa hos BoligPortal

Vi passer godt på din sikkerhed i forbindelse med din færden på siden. Vi går nemlig højt op i, at du kan føle dig tryg fra start til slut gennem din boligjagt. Det kan være særligt vigtigt for dig, der er ung. Lær mere om, hvad vi går for at facilitere din sikkerhed nedenfor.

  • Vi validerer manuelt alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. På den måde kan du have ro i maven ved kontakt til relevante udlejere, da du altid kan stole på ægtheden af den enkelte annonce.
  • Vi passer også godt på dine data. Det sker naturligvis i overensstemmelse med GDPR, så du kan have en tryg oplevelse på siden.

Hvis studieboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Støder du på en god studiebolig i Aabenraa, som dog er for stor eller for dyr til dit budget, er det en oplagt mulighed til at udleje et eller flere værelser . Ved at leje værelser ud i din studiebolig skaber du nemlig rammerne for et roomiefællesskab, der går godt hånd i hånd med studietiden.

Når du vælger at udleje værelser i din studielejlighed via BoligPortal, hjælper vi dig desuden godt på vej fra start til slut gennem processen. Vi stiller i den sammenhæng en række digitale services til rådighed, for eksempel en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn ,som gør det muligt for dig at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

BoligPortal ønsker dig held og lykke med at finde studiebolig i Aabenraa

Vi ønsker dig mange gange held og lykke med at finde den rette studiebolig i Aabenraa. Hvis du på noget tidspunkt i løbet af din søgning har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp gennem din boligjagt, må du endelig tage kontakt til vores kundeservice. Vi kan kontaktes over mail, chat eller telefon, og står hver dag klar til at hjælpe dig i din søgning.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play