Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger på Vesterbro
Alle lejligheder til leje i københavn

Studieboliger på Vesterbro

48 boliger fundet
48 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 75 m²
København V, Esben Snares Gade
12.900 DKK5 timer siden
Side1af 3

Lignende annoncer i København, København v, Alle

Find ledig studiebolig på Vesterbro hos BoligPortal

Vi har samlet et overblik over ledige studieboliger på Vesterbro, så du nemt kan orientere dig i mulighederne. Hos BoligPortal finder du generelt et bredt udvalg studieboliger , da vi er de største inden for boligudlejning i Danmark. Leder du derfor efter en ledig lejebolig , har vi mange at vælge imellem i kategorierne lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Vi har også samlet en oversigt over ungdomsboliger og delevenlige lejligheder , hvis det kunne være interessant for dig.

Er du interesseret i andre boliger end studieboliger på Vesterbro?

Hos BoligPortal kan vi byde på lidt af hvert, og er du ikke nødvendigvis fast besluttet på beliggenhed eller typen af bolig, har vi en række forslag til gode alternativer at inddrage i din boligjagt.

Blandt vores store udvalg af studieboliger i København finder du blandt andet vores studieboliger i områderne Amager , Frederiksberg , Østerbro , Valby og i Lyngby . Disse områder er hver især oplagte at tjekke ud, hvis du ønsker at finde en studievenlig bolig med gode forbindelser til diverse uddannelsesinstitutioner.

Vil du gerne kigge efter lejebolig på Vesterbro , men er du ikke stålfast på, at boligtypen nødvendigvis behøver at være en studiebolig, kan du med fordel se nærmere på vores udvalg af lejligheder , værelser , huse og rækkehuse på Vesterbro .

Behøver boligen hverken at være af typen studiebolig eller nødvendigvis at ligge på Vesterbro, er mulighederne endnu flere. Kig for eksempel på vores oversigter over lejligheder , værelser og delevenlige lejligheder i København . Disse kan hver have et stort potentiale for dig, der leder efter en lejebolig at bo i under din studietid.

Udlej værelser i din delevenlige studiebolig og skab dit eget bofællesskab

Hvis du finder den rette delevenlige studiebolig på Vesterbro, er næste skridt at finde roomies . Det hjælper vi dig med hos BoligPortal, da du på vores side gratis kan lægge boligannoncer op og derved udleje et eller flere værelser . Derfor kan du roligt begynde at lede efter en større studiebolig: De rette roomies skal du nok finde med vores services.

Når du vælger at udleje et værelse hos os, stiller vi en række redskaber til rådighed, der gør processen omkring udlejning nem og enkel. Vi tilbyder i den sammenhæng muligheden for at oprette og opbevare en digital lejekontrakt , der kan hjælpe dig med de juridisk korrekte formuleringer og paragraffer. Vi tilbyder også et digitalt flyttesyn , hvis du ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport . På den måde bliver udlejning gjort nemt, simpelt og overskueligt.

Hos BoligPortal finder du nemt og hurtigt den rette studiebolig på Vesterbro

Vi er hos BoligPortal stolte af at gøre en forskel i din søgning efter den rette studiebolig på Vesterbro. En af måderne, hvorpå vi sørger for at have dine interesser i fokus, er ved at tilbyde de rette redskaber, der kan gøre din søgning både nem og hurtig. Nedenfor finder du en kort guide til, hvordan du bedst gør brug af disse redskaber.

Brug filtreringsmulighederne til at skabe en præcis søgning

Ønsker du at gøre din søgning efter en studiebolig på Vesterbro nemmere, henviser vi dig til muligheden for at foretage filtreringer i venstre side. Når du foretager en filtrering, vil du i din søgning kun få vist boliger, der lever op til de krav, du har specificeret. På den måde bliver det væsentligt nemmere for dig at danne det nødvendige overblik.

I filtreringsmulighederne finder du en længere række af forskellige punkter, som du kan vælge, at din kommende studiebolig på Vesterbro skal leve op til. Du kan for eksempel vælge at sortere efter størrelse med henholdsvis antallet af kvadratmeter og antal værelser, eller du kan vælge at inkludere en maksimal pris, som du er villig til at betale i husleje. Hvis du har krav til, om der i lejemålet er adgang med elevator eller om der er en altan, er det også muligt at filtrere efter dette.

Opret en BoligAgent og find hurtigt studiebolig på Vesterbro

Efter at have fundet frem til en sammensætning af filtreringer, der giver mening for din videre søgning efter en studiebolig på Vesterbro, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent for den samlede filtrering. Det gør du ved at klikke i den orange kasse øverst til venstre.

Når du har aktiveret en BoligAgent for din filtrering, modtager du fremover automatisk besked over mail, når nye relevante lejemål bliver tilgængelige. Det er især smart for dig, der ønsker at finde studiebolig på Vesterbro i en fart. Ved automatisk at modtage besked over mail behøver du nemlig ikke aktivt at holde øje med siden, men kan alligevel være blandt de første, der formår at tage kontakt til udlejerne ved de lejemål, du er interesseret i.

Føl dig sikker og tryg hos BoligPortal

At tage kontakt til udlejere føles altid spændende. Hos BoligPortal går vi dog op i, at spændingen også skal kombineres med en følelse af tryghed. Derfor sørger vi manuelt for at gennemgå alle boligannoncer, inden de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for, at alle boligannoncer og udlejere er reelle. Vi håber, at det kan give dig en følelse af tryghed, når du tager kontakt til relevante udlejere af studieboliger på Vesterbro.

BoligPortal ønsker dig held og lykke med din boligjagt

Vi ønsker, at du kommer godt i mål med din søgning, og ønsker dig held og lykke igennem processen. Får du på noget tidspunkt brug for hjælp, eller har du spørgsmål, som du ønsker besvaret, står vores kundeservice hver dag klar til at hjælpe dig. Vi har åbent året rundt, og brænder for at give dig den nærværende og personlige kundeservice, som du fortjener.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play