Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger i Kolding

Studieboliger i Kolding

167 boliger fundet
167 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 68 m²
Kolding, Låsbygade
5.988 DKK17 timer siden
...
Side1af 10

Lignende annoncer i Kolding, max. 6.000 kr

Find studiebolig i Kolding hos BoligPortal

BoligPortal er Danmarks største platform for udlejning af lejeboliger , og når det kommer til studieboliger i Kolding, finder du også et suverænt udvalg, der løbende opdateres med nye. Leder du efter andre boligtyper, finder du desuden også ledige huse , rækkehuse , værelser og lejligheder til leje .

Kolding har meget at byde på, og byen er blandt andet kendt for sit slogan, "Vi designer livet", der passer godt til de uddannelsesmæssige muligheder på den anerkendte designskole i byen. Udover uddannelse inden for design finder du i Kolding også studiemuligheder i vid udstrækning på erhvervsakademiet samt ved Syddansk Universitet eller University College Syddanmark.

Udover et rigt studiemiljø, er der mange kulturelle tilbud i byen og mange skønne naturområder. Byen er derfor et dejligt sted at slå sig ned, ikke mindst på grund af de gode muligheder for at finde studievenlige boliger.

Bredt udvalg af ledige studieboliger i Kolding

Er du på udkig efter dit nye hjem som studerende i Kolding, så har vi hos BoligPortal et omfattende udvalg af ledige studieboliger, der er ideelle til studerende, der ønsker en komfortabel og bekvem bolig tæt på deres uddannelsesinstitution. Vi forstår vigtigheden af et godt og trygt hjem, mens du fokuserer på dit studie, og vi er her for at hjælpe dig med at finde den rette bolig, der passer til dine behov.

Selvom du er studerende, kan du sagtens have nogle særlige præferencer og ønsker til din bolig. Derfor er udvalget af ledige studieboliger i Kolding også varieret, hvor forskellige kriterier kan imødekommes, såsom beliggenhed, størrelse og faciliteter. Udvalget af ledige studieboliger i Kolding opdateres løbende, så der altid er nye og attraktive boliger at vælge imellem.

Vi giver dig det nødvendige overblik over studieboliger i Kolding

Det kan være noget af en opgave at finde den rette bolig eller studiebolig i Kolding. Hos BoligPortal sørger vi derfor for at gøre boligsøgningen let for dig, så du kan skabe det nødvendige overblik.

Vil du gerne skabe det bedst mulige overblik over relevante studieboliger i Kolding, anbefaler vi at du gør brug af filtreringsmulighederne i venstre side. Her er det oplagt at indsætte dine kriterier for din boligsøgning - for eksempel hvis du har et maksimalt budget for huslejen, eller hvis du har et konkret behov for antal værelser.

Vi anbefaler altid, at du opretter en gratis BoligAgent , når du har fundet frem til en filtrering, som du er glad for. Det gør du ved at klikke ovenover dine filtreringer øverst til venstre. På den måde vil du fremover modtage besked over mail, når en studiebolig i Kolding lever op til dine ønsker og kriterier. Det kan spare dig for meget tid i din søgning, som ellers ville gå med at holde dig opdateret på siden.

Overvej også et værelse i et bofællesskab

Har du ikke noget imod at dele et lejemål sammen med andre, kan det ligeledes være en god ide at se dig om efter et værelse i Kolding . På den måde kan du nemlig let blive en del af et fedt roomiefællesskab af studerende eller andre unge mennesker.

Finder du ikke det rette værelse, kan det for nogle være en oplagt fremgangsmåde at vende boligsøgningen på hovedet. Således kan du vælge at lede efter en delevenlige lejlighed i Kolding og selv udleje et eller flere værelser til andre, der søger et værelse. Kig for eksempel med fordel efter hus , rækkehus eller lejlighed i Kolding . På den måde kan du udleje et eller flere værelser og stable det helt rette studiefællesskab- eller kollektiv på benene.

Vi tager dig i hånden under hele processen

Hos BoligPortal går vi meget op i, at du får en tryg oplevelse. Det gælder både, når du lejer, men også når du selv ønsker at stå for at udleje et lejemål. Til at hjælpe dig godt igennem processen stiller vi både en gratis digital lejekontrakt og muligheden for at foretage et gratis digitalt flyttesyn til rådighed. Derudover overholder vi naturligvis al gældende lovgivning, når det kommer til GDPR og persondatahåndtering.

Kolding har meget at byde på - også i oplandet

Der findes forskellige unikke dele af Kolding, som hver især har charme på deres egen specifikke måde. Har du ikke noget imod at finde en studievenlig bolig i udkanten af Kolding, er der her ofte gode priser at komme efter, når det handler om husleje. Overvej for eksempel Bramdrupdam nord for Kolding, Seest mod vest, eller Vonsild mod syd.

Vi ønsker dig held og lykke med din søgning

Hos BoligPortal ved vi, at det kan være noget af en proces at finde frem til den rette bolig. Derfor er vi klar til at hjælpe dig med diverse redskaber til filtrering og søgning, samt ved konkrete spørgsmål, som du kan henvende dig med til vores kundeservice. Ligegyldig om du er ny eller garvet boligsøgende, ønsker vi dig held og lykke med at finde den rette studievenlige bolig i Kolding.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play