Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger i Aalborg

Studieboliger i Aalborg

897 boliger fundet
897 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 54 m²
Aalborg, Solvangsvej
4.749 DKK5 timer siden
...
Side1af 50

Find studiebolig i Aalborg hos BoligPortal

Er du lige kommet ind på din uddannelse og leder du derfor efter en studiebolig i Aalborg? Så er du landet det helt rigtige sted. Her får du et overblik over alle vores ledige studieboliger i Aalborg.

Hvor i Aalborg vil du gerne finde din studiebolig? Der er mange muligheder og hver dag kommer der nye studieboliger til. Find din nye studiebolig i eller nær Aalborg i dag:

Udforsk udvalget af ledige studieboliger i Aalborg

Har du netop sat jagten ind på at finde en studiebolig i Aalborg, kan du betragte BoligPortal som den oplagte livline til at komme i mål med at finde dit kommende hjem i den attraktive nordjyske storby. Vores store udvalg af ledige studieboliger i Aalborg dækker over mange forskellige muligheder, der passer til forskellige behov og præferencer. Dette er uanset om du søger efter en lille hybel til en overskuelig pris eller en mere moderne studielejlighed med de nyeste faciliteter.

Hos BoligPortal er der altså gode chancer for, at der snart dukker en ledig studiebolig i Aalborg op, som passer perfekt til dig og dit studieliv!

Ønsker du hurtigt at finde dit kommende hjem i Aalborg, kan du overveje at søge bredere end blot efter ledige studieboliger i Aalborg. Her kan du med fordel gå på opdagelse blandt nogle af de andre attraktive boligtyper, herunder værelser , lejligheder , huse og rækkehuse i Aalborg .

Derfor skal du vælge studiebolig i Aalborg

Som en af Danmarks 4. største byer, er Aalborg en fed by at være ung i og netop dét er nok den allerbedste grund til, at du bør finde en studiebolig i Aalborg, hvis du skal studere i byen. Der er både liv i gaderne om dagen og i aftentimerne, og det gælder både i hverdage og weekender. Er du en festabe, så har du sikkert allerede hørt om Gaden, der forvandler sig til én stor fest hver weekend, men Aalborg er også mere end det.

Her er spændende kulturelle tilbud og madoplevelser til SU-venlige priser. Derudover er der en masse aktiviteter rundt omkring i byen, som du kan deltage i - nogle af dem helt gratis.

Hvordan finder du en studiebolig i Aalborg?

BoligPortal har et bredt udvalg af studieboliger i Aalborg, så der er noget for enhver smag. Du kan finde studieboliger i forskellige størrelser og prisklasser. Hos os kan du finde et værelse, en studielejlighed eller et bofællesskab med en eller flere roomies. Du kan alt efter dit behov, finde studieboliger i Aalborg, som passer til dine præferencer ved at bruge filtreringsmulighederne i venstre side. Du kan tilpasse din søgning til alt fra en 1-værelses til 4-værelses studiebolig i Aalborg. Men jo større boligen er, des højere er huslejen også. Så gør dig nogle overvejelser om, hvad der er vigtigt for dig og benyt BoligPortals filtreringsmuligheder til at optimere din søgning.

Har du overvejet en studiebolig i et bofællesskab i Aalborg?

SU rimer bedst på studiebolig i Aalborg med billig husleje. Hvis du vil spare nogle penge på huslejen, kan du overveje at få dig en eller flere roomies. En roomie betyder, at du ikke er alene om de faste udgifter, men det betyder også, at du har nogen at dele hverdagen med, når du kommer hjem fra studie. Hvis du vælger at få en roomie, kan det være en god idé at lave nogle faste aftaler om rengøring og lignende fra start. Så slipper I for at blive uenige senere hen.

Bred din søgning efter studiebolig i Aalborg ud

Vil du gerne have succes med din boligsøgning, kan det være en god idé at brede din søgning ud, så den dækker mere end centrum af Aalborg. Du vil opdage, at jo bredere din søgning bliver, des flere studieboliger og dermed muligheder dukker der op. En anden fordel ved en bred søgning er, at pris og placering i forhold til centrum ofte går hånd i hånd. Bor du uden for Aalborg centrum, bliver din husleje ofte billigere, og det plejer at være en relevant faktor, når man søger studiebolig i Aalborg og måske kun har sin SU til at betale faste udgifter med.

Optimér din søgning efter studiebolig i Aalborg

Søger du studiebolig i Aalborg, har du sikkert opdaget, at du langt fra er den eneste. Vil du sikre dig, at du er en af de første, der får besked om nye ledige studieboliger i Aalborg hos BoligPortal, så opret en BoligAgent. Så snart der dukker nye boliger op, der matcher dine søgekriterier, får du tilsendt mails. Du kan ligeledes bruge filtreringsmulighederne i venstre side i menuen og skræddersy din boligsøgning.

Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp til at finde din studiebolig i Aalborg

Hvis du har brug for hjælp til at oprette en profil eller finde den rigtige studiebolig i Aalborg, så fortvivl ikke. Hos BoligPortal, kan du få fat i vores kundeservice både via Facebook og e-mail i tidsrummet 9-21. Her kan du via beskeder hurtigt få den hjælp du behøver. Er du mere til telefonisk rådgivning, så kan du også ringe ind med dine spørgsmål vedrørende at finde en studiebolig i Aalborg. Vores kundeservice telefoner holder åbent alle hverdage fra 10-12 og igen fra 13-16.

Herfra er der blot tilbage at ønske dig stort held og lykke med dit studieeventyr og boligjagten efter en dejlig studiebolig i Aalborg.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play