Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger i Roskilde

Studieboliger i Roskilde

14 boliger fundet
14 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. lejlighed på 41 m²
Roskilde, Vestergade
5.751 DKK3 dage siden

Lignende annoncer i Roskilde, max. 7.500 kr

Find studiebolig i Roskilde hos BoligPortal

Vil du gerne springe den lange kø til studieboligerne over? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har et bredt udvalg af ledige studieboliger i Roskilde. Uanset hvilken type, du er på udkig efter, tør vi godt love, at du kan finde det her på siden. I vores store udvalg af ledige studieboliger kan du nemlig finde alverdens forskellige typer af lejeboliger i Roskilde .

Skal du snart starte på et studie og er i den forbindelse på udkig efter studieboliger i Roskilde, så læs med herunder og bliv klogere på, hvordan du finder den helt perfekte studiebolig.

Bredt udvalg af ledige studieboliger i Roskilde

Hos BoligPortal bestræber vi os på, at du som studerende kan finde en bolig, der både er praktisk, komfortabel og økonomisk overkommelig. Derfor sørger vi for at tilbyde et bredt udvalg af ledige lejeboliger i Roskilde, så du nemt kan finde den ideelle bolig, der passer til dig og dit studieliv.

Gå på opdagelse blandt vores store udvalg af ledige lejeboliger i Roskilde og lad os hjælpe dig med at finde det hjem, hvor du kan slå dig ned under studieårene.

Oversigt over studieboliger i Roskilde og andre byer

Måske har du først lige søgt studieplads nu? Og måske har du søgt ind i flere forskellige byer for at øge dine chancer for optagelse? Uanset hvilken studieby, som du drømmer om at finde dit næste hjem i, så har BoligPortal et stort udvalg af studieboliger i mange danske studiebyer. Og vi vil gerne hjælpe dig med hurtigt at få overblik over vores udvalg af studieboliger i Roskilde og andre store studiebyer, så her har du en oversigt over vores udvalg:

Tips og tricks til at finde studiebolig i Roskilde

Vi har mere end 20 års erfaring med at hjælpe boligsøgende og udlejere med at finde hinanden. Og vi ved godt, at jagten efter en ny studiebolig i Roskilde kan være hård, fordi der er stor konkurrence om disse boliger. Derfor får du herunder vores bedste tips og tricks til, hvordan du kan optimere din søgning.

1. Stå forrest i køen til studieboliger i Roskilde

Særligt i månederne omkring studiestart er der stor rift om studieboligerne i Roskilde. Derfor er det en god idé at begynde din søgning så tidligt som muligt. Når du skal til at finde dit næste hjem, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser om, hvilke krav du har til din kommende studiebolig i Roskilde. Når du er helt sikker på, hvilke krav du har til din fremtidige bolig, så letter du boligsøgningsprocessen for dig selv.

Så kom i gang med at tænke over dine krav, så du kan være parat og stå forrest i køen, når der bliver slået nye ledige studieboliger i Roskilde op på BoligPortal.

2. Vær villig til at søge efter andre beliggenheder

Ordet beliggenhed er vigtigt, når vi danskere leder efter ny bolig. Men ønsker du at være sikker på at have fundet en god studiebolig i Roskilde eller omegn, inden studiestart, så kan det være fordelagtigt også at lede i andre områder end roskilde. For der er, som tidligere nævnt, stor rift om studieboligerne i Roskilde lige op til studiestart. Vi vil derfor anbefale dig at undersøge nærliggende områder og være åben for at lede efter studieboliger i København .

3. Vær klar på en alternativ løsning til en studiebolig i Roskilde

Måske synes du, at studieboligerne i Roskilde er lidt dyre, hvis du skal være alene om at betale huslejen? Så har vi her et forslag til en løsning. Går du sammen med nogle venner om at finde en lejebolig i København , så åbner der sig nye muligheder for jer. Når I er flere om at betale huslejen, så kan I få råd til flere kvadratmeter eller få et større økonomisk råderum, fordi I kommer til at bo lidt billigere. Når man bor flere sammen, er der nemlig ikke bare nogen at dele udgifterne til husleje med, men også til internet, tv-pakke, forsikringer og alle de andre faste udgifter. I kan nemt finde delevenlige lejligheder i København lige her .

Det kan også være, at du ikke lige har en kammerat, der skal flytte til Roskilde eller det øvrige hovedstadsområde, samtidig med dig selv? Så fortvivl ikke, for hos BoligPortal kan du også nemt finde et værelse hos en roomie i København . På den måde får du også et helt nyt socialt netværk, når du flytter til byen.

4. Benyt filtreringsmuligheder og BoligAgent til at finde dit studieboligmatch i Roskilde

Hos BoligPortal matcher vi lejere med udlejere, så begge parter får den bedst mulige oplevelse med flytteprocessen. Derfor kan vores lejere benytte filtreringsmuligheder til eksempelvis at finde netop den studiebolig i Roskilde, der matcher de behov vedkommende har. Når der er tilføjet et filter til boligsøgningen kan man også aktivere BoligAgenten, hvorefter man vil få besked hver gang, der uploades et nyt ledigt match på BoligPortal. Vil du kickstarte din boligsøgning og spare en masse tid? Så kan du med fordel benytte filtreringsmuligheder og oprette en gratis BoligAgent på din søgning.

Kontakt kundeservice

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget? Så er du velkommen til at kontakte os, for vores ønske er at hjælpe alle lejere og udlejere med at finde det helt rigtige match. Så ring ind til vores kundeserviceteam alle hverdage mellem kl. 10-12 og igen fra 13-16. Du kan også skrive en besked på mail eller via Facebook Messenger. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din drømmestudiebolig i Roskilde.

Hvis ikke vi hører fra dig, så vil vi blot ønske dig god fornøjelse med flytningen og god vind på studiet.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play