Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger på Amager

Studieboliger på Amager

28 boliger fundet
28 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. • Værelse • 22 m²
København S, Biens Allé
Room on Amager / Værelse på Amager
19 timer siden
5.000 kr.
Side1af 2

Find ledig studiebolig på Amager hos BoligPortal

En studiebolig er karakteriseret ved at henvende sig til dig, der er studerende. Ovenfor har vi samlet alle studieboliger på Amager til dig, der er under uddannelse og ønsker at bo på Amager.

BoligPortal er Danmarks største portal for ledige lejeboliger . Derfor kan du hos os finde et væld af lejligheder , værelser , huse og rækkehuse . Vi foreslår generelt, at du tager et grundigt kig rundt omkring på vores platform. For eksempel kan du også finde delevenlige lejligheder og ungdomsboliger , som ligeledes er relevante for dig, der er studerende.

Er du interesseret i andre boligtyper end studieboliger på Amager?

Er du ikke fast besluttet på, at din kommende studiebolig nødvendigvis skal ligge på Amager, men ønsker du at bo i eller omkring København, kan det give mening at udvide din søgning til generelt at inkludere studieboliger i København . På den måde får du vist et bredt udvalg af alle aktuelle studieboliger i området.

Amager har til gengæld meget at byde på, og er du interesseret i andre boligtyper end studieboliger, kan du med fordel se på vores udvalg af alle typer lejeboliger på Amager . Her finder du både kategorier med lejligheder , huse , rækkehuse og værelser til leje på Amager . Selvom dit budget måske ikke rækker til dem alle, kan det alligevel være relevant at undersøge disse kategorier, hvis du er på jagt efter et lejemål at dele med andre studerende. Ligeledes kan det være relevant at lede i andre områder af København.

Hvis du er på udkig efter et lejemål, du kan dele med andre, så I kan oprette jeres helt eget bofællesskab, anbefaler vi, at du også tager et kig på vores side for delevenlige lejligheder i København . Det er oplagt for dig, der ønsker at bo sammen med andre under din tid som studerende. Tilmed gør vi det hos BoligPortal nemt for dig selv at stå for at udleje et eller flere værelser via vores platform.

Bliv selv udlejer hos BoligPortal under din studietid

Finder du det rette delevenlige lejemål eller en studiebolig i stor størrelse, kan du nemt finde en lejer og udleje et værelse via BoligPortal. Vi stiller de rette rammer til rådighed for dig, så du nemt og enkelt kan komme igennem processen omkring udlejning.

Udover gratis at kunne lægge en annonce op for at udleje et værelse, stiller vi også en række andre digitale services til rådighed til at gøre det nemmere for dig at komme godt igennem processen om at finde roomie og udleje værelse. Blandt andet tilbyder vi en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt uden større besvær eller viden om paragraffer. Vi tilbyder også at du kun lave et digitalt flyttesyn , som gør det muligt for dig at få godt styr på henholdsvis indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

Vi går op i din tryghed

Hos BoligPortal går vi op i din tryghed, både hvis du er på udkig efter den rette studiebolig på Amager, men også hvis du på sigt selv skal stå for at udleje et eller flere værelser i din bolig eller studiebolig. Vi sørger for at tage godt hånd om din tryghed på følgende vis:

  • Vi validerer alle boligannoncer inden de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for, at du trygt kan tage kontakt til relevante udlejere.

  • Lovmæssigt har vi styr på sagerne og passer godt på dine rettigheder hvad angår persondata i henhold til GDPR.

  • Skal du selv udleje et eller flere værelser, stiller vi en række digitale services til rådighed, som du kan gøre brug af.

  • Derudover giver vi personlig og nærværende kundeservice. Vi har åbent året rundt, hvorfor du altid kan tage kontakt til os med relevante spørgsmål eller forespørgsler.

Find hurtigt og nemt en studiebolig på Amager

Udover at gå op i din tryghed og sikkerhed, er det hos BoligPortal også en vigtig prioritet at du kommer nemt og hurtigt igennem din søgning efter en studiebolig. På den måde slipper du for besvær og lange ventetider. Vi giver dig de bedste redskaber til at gøre din boligsøgning smartere ved henholdsvis at lade dig præcisere din søgning og at få besked, når relevante lejemål, der lever op til dine kriterier, bliver tilgængelige.

Præcisér din søgning med vores muligheder for filtrering

For at skabe den mest præcise søgning efter en studiebolig på Amager kan du benytte mulighederne for filtrering, som du finder i venstre side. Her kan du vælger alle de relevante krav, som du har til dit kommende hjem: Det kan for eksempel være om der skal være altan, om du har et krav for antallet af værelser eller en maksimal pris for husleje. Mulighederne er mange, men sørg for at være skarp i dine prioriteringer, da du kun vil få vist lejemål, der lever op til alle dine filtreringer. Der er stor rift om studieboligerne med gode placeringer, så finder du ikke noget inden for dine kriterier eller dit budget, kan du overveje at slække lidt på kravene.

Med en mere præcis søgning således bliver det nemt for dig at danne dig et klart overblik over mulighederne inden for dine kriterier. Vil du gerne benytte din filtrering til også at få tips om relevante boliger i fremtiden, anbefaler vi, at du opretter en BoligAgent for filtreringen.

Opret en gratis BoligAgent for din filtrering og find hurtigt en studiebolig på Amager

Du aktiverer en BoligAgent for din aktuelle filtrering udfyldt i venstre side ved at klikke i den orange kasse øverst. Når du har aktiveret din BoligAgent, bliver det fremover nemt at holde dig opdateret på relevante ledige lejemål. Du vil nemlig efter aktivering automatisk få besked over mail, når studieboliger på Amager, der matcher dine kriterier for filtrering, bliver lagt op på siden. Det betyder, at du ikke aktivt behøver at holde et vågent øje på siden, men at du i stedet kan læne dig tilbage og lade din søgning fortsætte i baggrunden.

BoligPortal ønsker dig held og lykke med din søgning

Vi håber, at du kommer godt i mål med din søgning efter en studiebolig på Amager. Som nævnt går vi op i at hjælpe dig godt i mål, hvorfor du altid kan tage kontakt til os via vores kundeservice. Vi lægger løbende nye annoncer op på siden, så bevar det gode gåpåmod i den fortsatte boligjagt.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play