Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger på Frederiksberg

Studieboliger på Frederiksberg

26 boliger fundet
26 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. • Lejlighed • 23 m²
Frederiksberg, C.F. Richs Vej
1 værelses lejlighed på C.F. Richs Vej i Frederiksberg udlejes
15 timer siden
7.000 kr.
Side1af 2

Lignende annoncer i København, Frederiksberg, Alle, max. 7.500 kr

Find ledig studiebolig på Frederiksberg hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores samlede udvalg af studieboliger til leje på Frederiksberg. Hos BoligPortal finder du generelt det største udvalg af lejeboliger i Danmark, herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse . Er du åben for at lede efter studieboliger andre steder end på Frederiksberg, har vi også lavet en oversigt over alle tilgængelige studieboliger og delevenlige lejligheder , så din søgning bliver nem alt efter dine behov.

Overvej, om du er interesseret i andre boligtyper end studieboliger på Frederiksberg

Frederiksberg har meget at byde på, især når det kommer til diverse lejligheder , men overvej også at undersøge kategorier som huse , rækkehuse og værelser til leje , hvis du er åben for at lede efter forskellige lejemål, der ikke nødvendigvis er karakteriseret som studieboliger.

Du kan også lede efter studiebolig eller lejebolig andre steder i København, hvis du ikke er stålsat på, at dit kommende hjem under studietiden nødvendigvis skal ligge på Frederiksberg. Udover at have en samlet oversigt over aktuelle studieboliger i København , finder du derfor også sider relevant for dig, der har specifikke idéer til, hvor du ellers kunne lede efter en studiebolig udover på Frederiksberg. Overvej for eksempel en studiebolig på Amager , Østerbro , Vesterbro , Valby eller i Lyngby . Sidstnævnte er især relevant for dig, de ikke har noget imod at pendle.

Behøver dit kommende hjem hverken være en studiebolig eller at have beliggenhed på Frederiksberg, kan du lede efter lejligheder eller delevenlige lejligheder i København . På den måde er det muligt at få en overkommelig pris på huslejen, når du vælger at dele med andre.

Udlej nemt et værelse fra din delevenlige studiebolig

Finder du en delevenlig lejlighed eller studiebolig, er det nemt at finde roomies og udleje værelser via BoligPortal. Vi sørger nemlig for at følge dig godt på vej igennem processen, blandt andet ved at stille en række digitale redskaber til rådighed, der skal gøre det nemmere for dig med alt det praktiske, der ellers kan virke afskrækkende.

Vores digitale lejekontrakt gør juridiske formuleringer til en leg

Vi stiller hos BoligPortal en gratis digital lejekontrakt til rådighed for dig, der ønsker nemt og enkelt at oprette og opbevare en lejekontrakt online. Den digitale lejekontrakt fungerer ved, at de rette juridiske formuleringer og paragraffer automatisk sættes ind for de områder, der er relevante ved dit lejemål.

Vi har udarbejdet vores digitale lejekontrakt i samarbejde med advokater, og du kan derfor vide dig sikker på, at skabelonen er godkendt og lever op til alle krav på området. Opbevaringen er sikker og lever op til alle krav for GDPR, og du kan derudover nyde godt af en enkel og nem underskriftsproces.

Foretag digitalt flyttesyn og hav styr på alle detaljer

Du kan også vælge at foretage et digitalt flyttesyn , hvis du ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport . Her kan der uploades detaljeret billeddokumentation og en nem og brugervenlig tjekliste kan krydses af. Det digitale flyttesyn har desuden den fordel, at det er optimeret til både mobil og tablet.

Find hurtigt og nemt en studiebolig på Frederiksberg med disse fremgangsmåder

Det er i vores interesse hos BoligPortal, at du kommer godt igennem din søgning efter en studiebolig på Frederiksberg. Derfor stiller vi en række søgeredskaber til rådighed, der skal gøre det nemmere for dig at komme i mål hurtigt, sikkert og nemt.

Filtrér dig til en mere præcis søgning

I venstre side af din søgning finder du en række muligheder for at foretage filtreringer i de resultater, du får vist på siden. Når du vælger at benytte dig af filtreringerne, kan du for eksempel vælge at indtaste en maksimal husleje eller et minimum antal af værelser. Tilføj lige de krav, som du måtte have, og skab på den måde en mere præcis søgning, som kan være medvirkende til at give dig det nødvendige overblik.

Husk dog, at riften om studieboliger i København og omegn er stor, da der findes mange unge studerende i byen. Det kan derfor være en god idé at gå kritisk til værks, når du tilføjer dine kriterier i filtreringen, så du ikke kommer til at filtrere lejemål væk, som du reelt kunne have været interesseret i.

Opret BoligAgent og find hurtigt den rette studiebolig på Frederiksberg

Når du har fundet frem til en filtrering, der lever op til dine krav for din kommende studiebolig på Frederiksberg, anbefaler vi at du aktiverer en BoligAgent for filtreringen ved at klikke i den orange boks øverst.

Når du opretter en BoligAgent, får du automatisk besked fremover, hver gang nye relevante studieboliger på Frederiksberg bliver lagt op på siden. Det frigiver tid for dig, da du ikke aktivt behøver at holde øje med siden. Samtidigt giver det dig muligheden for at være blandt nogle af de første, der tager kontakt til udlejere på nye aktuelle boligannoncer. Det kan især betale sig, hvis du hurtigt ønsker at komme i mål med din boligjagt.

Hos BoligPortal hjælper vi dig med din boligjagt

Vi går hos BoligPortal højt op i, at du får en god oplevelse med din søgning efter en studiebolig på Frederiksberg. Derfor sørger vi for at sikre kvaliteten af indholdet på siden ved manuelt at gennemgå alle boligannoncer, inden de bliver lagt op. Det er din sikkerhed for, at du med god ro i maven kan tage kontakt til udlejere på de annoncer, du finder interessante.

Udover at kvalitetssikre alt indhold, står vi også klar med nærværende kundeservice. Har du nogen spørgsmål i forbindelse med din boligsøgning, eller på anden vis brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice. Vi holder åbent hver dag året rundt og glæder os til at kunne være behjælpelige.

Vi ønsker dig held og lykke med din søgning efter en studiebolig på Frederiksberg, og håber, at du kommer godt i mål.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play